duurzaamheid, personeel

Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten

Voor duurzame sanitaire artikelen en diensten rekent Care op Mondo Spechim. Een gesprek met Product Manager Franckie Vermoere.
07-04-2023
3 min.
Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten
Blogheaderbeeld 1470X600 Duurzaam sanitair
Ecologische poetsproducten Alpheios
innovatie, kantoorschoonmaak, duurzaamheid

Ecologische poetsproducten en innovatieve schoonmaaksystemen veroveren werkvloer

Wist u dat Vive-producten naast het EU Ecolabel ook het cradle-to-cradle-certificaat hebben? En dat de Triple-T trolley binnenkort ook als elektrische poetskar verkrijgbaar is? Innovaties waarvan Care dankbaar gebruikmaakt.
23-02-2021
3 min.
Ontwikkeling Vakmanschap opleidingen schoonmaak
personeel, kantoorschoonmaak

Ontwikkeling vakmanschap garandeert betrokkenheid en kwaliteit

We belichtten eerder al de samenwerking met zusterbedrijf Alpheios, die Care voorziet van professionele kwaliteitsvolle schoonmaakproducten. Maar ook voor de vaktechnische opleidingen voor medewerkers op de werkvloer kloppen we bij Alpheios aan. Aan het woord Director Performance Solutions Mariska Binnemans.
23-02-2021
3 min.
Kwaliteitsproducten professionele schoonmaak
innovatie, kantoorschoonmaak, duurzaamheid

Alles start bij het gebruik van kwaliteitsproducten

De hoge kwaliteit die Care levert, is mede dankzij de samenwerking met sterke partners. Alpheios is daarvan een schoolvoorbeeld. Het is, net zoals Care, lid van de Vebego-familie. En waar Care instaat voor de schoonmaak van bedrijven, zorgt Alpheios voor kwaliteitsvolle poetsproducten en dito machines. Maak kennis met unitmanager Marc Peeraer.
05-02-2021
3 min.
Opleiding Cleanroom reiniging
personeel, cleanroom

Opleiding cleanroom schoonmaak cruciaal voor correcte werking

Opleidingen zijn cruciaal voor de correcte werking van controlled environments (CE). Daarom worden de trainingen van het Care Expert Cleaning team gegeven door dé specialist in het vakgebied, Werner Jansen van Jans Control. Wij spreken Werner over zijn passie voor cleanrooms en hoe de ideale opleidingcyclus er dan hoort uit te zien.
29-01-2021
4 min.
Rosita Moerman Care
personeel, kantoorschoonmaak

Een dag in het leven van kwaliteitsmedewerker en projectmanager Rosita Moerman

Rosita werkt al 20 jaar bij Care. Ze begon als Teamleader regio West en groeide door tot projectmanager bij onze klant Barco. Een jaar geleden voegde ze ook kwaliteit toe aan haar takenpakket. Wij luisteren even bij Rosita hoe het is om zo gepassioneerd te zijn door de job.   
21-01-2021
4 min.
Resultaatgericht Poetsen
innovatie, kantoorschoonmaak

Resultaatgericht poetsen: schoonmaken wanneer het nodig is

Schoonmakers werken meestal volgens een vast werkprogramma: ze nemen elke ruimte onder handen, volgens voorafbepaalde frequenties en uren. Een alternatieve manier van werken is resultaatgerichte schoonmaak: daarbij bepaalt de schoonmaker op basis van de graad van properheid wat er moet worden gepoetst.
13-01-2021
3 min.
Vicky Bosch Care
personeel

Een dag in het leven van medewerker Finance Vicky Bosch

Vicky Bosch werkt al 13 jaar op het hoofdkantoor van Care in Deurne. Ze begon als medewerker Financiën (debiteurenbeheer), de functie die ze nu nog steeds heeft in het team van Finance. Wij luisteren even bij Vicky hoe fijn het is om samen te werken met de verschillende afdelingen van het bedrijf. 
07-01-2021
4 min.
Schoonmaakplan Tegen Corona
kantoorschoonmaak

Schoonmaakplan tegen corona stelt mensen gerust op kantoor

Hygiëne en veiligheid zijn sinds de coronacrisis één van de absolute topprioriteiten in bedrijven. Chantal Moerenhout, Sales Manager Office Cleaning: “We werkten een schoonmaakplan uit waardoor onze klanten een veilige werkomgeving voor hun medewerkers garanderen. Want wat gel en ontsmettende doekjes alleen zijn echt niet voldoende.”
09-12-2020
3 min.
Duurzame bedrijfskledij
innovatie, duurzaamheid

Duurzaamheid tot in de vezels van onze bedrijfskledij

Bij Care zit duurzaamheid in het DNA. Wij besparen water, steunen goede doelen in binnen- en buitenland, … Ook de keuze van de bedrijfskledij wordt hierdoor beïnvloed. We waren dan ook erg tevreden toen onze kledijleverancier INKA de New Wave Group voorstelde. Deze Noorse producent gelooft sterk in duurzame groei en past dus perfect bij onze waarden.
02-12-2020
2 min.
Dieter Van Camp Care
personeel

Een dag in het leven van Finance, IT en Fleet Manager Dieter

Dieter Van Camp werkt al 19 jaar op het hoofdkantoor van Care in Deurne. Hij begon als hoofdboekhouder onder de Financieel Directeur van dat moment. Toen die een jaar later de organisatie verliet, heeft Dieter die functie overgenomen. Wij luisteren even bij Dieter hoe het is om verschillende functies te combineren binnen één job.  
01-12-2020
4 min.