duurzaamheid, personeel

Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten

Voor duurzame sanitaire artikelen en diensten rekent Care op Mondo Spechim. Een gesprek met Product Manager Franckie Vermoere.
07-04-2023
3 min.
Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten
Blogheaderbeeld 1470X600 Duurzaam sanitair
Triple T voorbevochtigde doeken waterbesparing
kantoorschoonmaak, kwaliteit, innovatie

Schoonmaak kantoren duurzamer met de Triple T-trolley

De schoonmakers van Care werken met de Triple T-trolley, de Tesla onder de poetskarren. Deze ergonomische kar straalt professionaliteit uit en helpt met duurzaam poetsen. In deze blog leest u waarom de Triple T-trolley een aanwinst is bij de schoonmaak van kantoren.
22-02-2022
3 min.
Made Blue Foto
kantoorschoonmaak, kwaliteit

Een liter voor een liter: proper water en hygiëne voor iedereen

Made Blue Foundation is een non-profitorganisatie die investeert in waterprojecten in landen waar de nood aan proper water hoog is. Om deze projecten te financieren, rekent Made Blue op bedrijven zoals Care. Want per verbruikte liter vuil water, ‘doneert’ Care een liter aan Made Blue.
13-12-2021
4 min.
ISO certificaat Care behaald
kantoorschoonmaak, kwaliteit

Certificaten VCA, ISO 9001 en ISO 14001 verlengd

Ook dit jaar doorstond Care succesvol de audits op het vlak van veiligheid, kwaliteit en milieu. Onze certificaten VCA, ISO 9001 en ISO 14001 zijn dus opnieuw een jaar geldig. Maar wat houden deze audits in? Waarvoor staan deze certificaten? En waarom zijn ze zo belangrijk? We vroegen het aan Kwaliteitsmanager Els Van Rijckeghem.
08-11-2021
3 min.