duurzaamheid, personeel

Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten

Voor duurzame sanitaire artikelen en diensten rekent Care op Mondo Spechim. Een gesprek met Product Manager Franckie Vermoere.
07-04-2023
3 min.
Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten
Blogheaderbeeld 1470X600 Duurzaam sanitair
Hospitality Klantvriendelijkheid Care
kantoorschoonmaak, klantgerichtheid

Klantgerichtheid cruciaal bij poetsen van kantoren

Vroeger werkten onze schoonmakers meestal voor of na de kantooruren. Maar nu poetsen ze steeds vaker overdag. Op dat moment komen ze in contact met de medewerkers van de klanten, en met hun bezoekers. Daarom is het belangrijk dat onze schoonmakers een positieve houding uitstralen. Met de nodige hospitality. Wat we daarmee bedoelen? Dat lichten we graag even toe.
02-02-2022
6 min.
Annemieke De Bruyne Care
personeel, kantoorschoonmaak, cleanroom

Een dag in het leven van marcomverantwoordelijke Annemieke De Bruyne

Annemieke zorgt al bijna 7 jaar voor alle marketing en communicatie van Care en andere zusterbedrijven binnen Vebego België. Sinds 2015 beheert ze de kanalen op sociale media, bedenkt ze campagnes voor prospecten en sollicitanten en zet ze leuke duurzaamheidsacties op poten. Maar ook een deel van de interne communicatie neemt ze op zich. We gingen in gesprek met deze creatieve duizendpoot.
21-12-2021
6 min.
Kwaliteitgerichtheid Care schoonmaakbedrijf
cleanroom

Care Expert Cleaning zet in op optimalisatie schoonmaakprocessen

Care Expert Cleaning staat in voor de schoonmaak in gevoelige ruimtes zoals cleanrooms en labo's. Deze complexe machine zo efficiënt mogelijk te laten draaien is het ultieme doel. We bekijken hoe we de klant zoveel mogelijk kunnen ontzorgen op vlak van het schoonmaakproces én welke andere taken we van hem kunnen overnemen.
14-12-2021
2 min.
Made Blue Foto
kantoorschoonmaak, kwaliteit

Een liter voor een liter: proper water en hygiëne voor iedereen

Made Blue Foundation is een non-profitorganisatie die investeert in waterprojecten in landen waar de nood aan proper water hoog is. Om deze projecten te financieren, rekent Made Blue op bedrijven zoals Care. Want per verbruikte liter vuil water, ‘doneert’ Care een liter aan Made Blue.
13-12-2021
4 min.
ISO certificaat Care behaald
kantoorschoonmaak, kwaliteit

Certificaten VCA, ISO 9001 en ISO 14001 verlengd

Ook dit jaar doorstond Care succesvol de audits op het vlak van veiligheid, kwaliteit en milieu. Onze certificaten VCA, ISO 9001 en ISO 14001 zijn dus opnieuw een jaar geldig. Maar wat houden deze audits in? Waarvoor staan deze certificaten? En waarom zijn ze zo belangrijk? We vroegen het aan Kwaliteitsmanager Els Van Rijckeghem.
08-11-2021
3 min.
Mobile Equipment
innovatie, cleanroom

Takenpakket Care breidt uit met reiniging mobile equipment

In de afgelopen jaren breidden de taken van Care Expert Cleaning stilaan uit. Ook de grootste farmaceutische klant van Care wees ons weer een nieuwe opdracht toe. Sinds november 2020 heeft Care dan ook een extra team ingezet om het mobile equipment te reinigen.
12-10-2021
3 min.
Innovatie Care
innovatie, kantoorschoonmaak, duurzaamheid

Care blijft investeren in innovatieve schoonmaaksystemen

In een vorige blog haalden we aan hoe belangrijk het is om kwaliteits-poetsproducten en -machines te gebruiken tijdens de schoonmaak. We gingen daarvoor in gesprek met Marc Peeraer, unitmanager bij Alpheios. Nu, enkele maanden later, breidt het gamma van Alpheios uit met enkele nieuwe innovaties. Tijd voor een update.
27-09-2021
3 min.
Kenny Oben
personeel, kantoorschoonmaak

Een dag uit het leven van District Manager Kenny Oben

Kenny Oben is sinds 2009 in dienst bij Care en heeft dus al een mooie carrière achter de rug, met als hoogtepunt zijn recente promotie van Teamleader naar District Manager. We stelden hem enkele vragen en ontdekten waarom hij na twaalf jaar dienst nog altijd zo enthousiast is.
22-09-2021
3 min.
Opstart Cleanroom
cleanroom

Opstart cleanroom: protocollen zijn rode draad

Dat er bij de opstart van een cleanroom veel komt kijken, is een understatement. Alles moet tot in de puntjes beschreven staan. Protocollen zijn daarbij onmisbaar. Sien De Clerck, Sales Advisor bij Care Expert Cleaning, overloopt samen met ons hoe de opstart van een cleanroom verloopt.
23-07-2021
3 min.
Communicatie en vertrouwen schoonmaak klant
cleanroom

Communicatie en vertrouwen, dat is wat een cleanroomklant verlangt

Wat verwacht een klant eigenlijk van Care Expert Cleaning? En lossen we die verwachtingen ook in? We vroegen het aan Audrey Bortels, onze Business Development Manager. Daardoor weet zij precies wat een klant verlangt van zijn dienstverleners.
21-06-2021
3 min.