Facts and figures

45 jaar expertise en deel van een grote groep

Al sinds 1974 schittert Care met schoonmaakwerk op maat. In heel het land rekenen bedrijven op ons voor een keurige, gezonde en aangename werkplek. Onze beloning? Eén van de grote schoonmaakbedrijven in België met een goede reputatie op vlak van personeelsbeleid en kwaliteit van de dienstverlening. 

Sinds 1989 is Care stevig verankerd in de Vebego Holding – een internationaal familiebedrijf met hoofdkantoren in het Nederlands-Limburgse Voerendaal. Vebego stelt meer dan 36.000 mensen tewerk en realiseerde in 2018 een omzet van € 1.152 miljoen. Ons moederbedrijf investeert voortdurend in mensen, materialen en milieu. Daar plukken wij uiteraard mee de vruchten van. Meer informatie over de financiële draagkracht van Vebego: zie jaarverslag 2019.

Het personeelsbestand van Care is een spiegel van onze maatschappij: inspirerend divers. Onze 1000 werknemers hebben samen 52 nationaliteiten. Tegelijk delen ze allemaal hetzelfde doel: uitblinken in schoonmaak.

Extra diensten

Dankzij onze dochter- en zusterbedrijven NNOFCARE, HIS Services en PMC Holding is Care niet enkel meer een specialist op vlak van schoonmaak. We zijn uitgegroeid tot een multidisciplinaire facilitaire speler met klusjesdiensten, industriële schoonmaak en zelfs de inrichting van kantoorruimtes. Dit draagt bij tot ons schoonmaaTwerk.

Samen met onze zusterbedrijven in België vormen wij Vebego België, een krachtig collectief met 30 bedrijven en joint ventures in facility services en de zorg.

Onze missie: "Clean. Happy. Life."

Een aanpak per business unit

De algemene missie van ons bedrijf is om ervoor te zorgen dat de medewerkers van de klant "happy" zijn. Dit vereist een verschillende invulling per business unit.

Care Office Cleaning

Wat is het minimum dat u verwacht van een professionele poetsfirma? Een onberispelijk resultaat, binnen de afgesproken termijn en voor een eerlijke  prijs. En wees gerust: dat krijgt u allemaal bij Care.

Tegelijk is Care méér dan een schoonmaakbedrijf voor kantoren. Want ons einddoel is niet: ‘een schoon kantoor’. Wel: ‘uw personeel efficiënt én met plezier laten werken’. Hoe we dat doen, lees je hier.

Care Expert Cleaning

Voor de schoonmaak van kritische ruimtes is een bijzondere aanpak nodig: goed opgeleide medewerkers die de juiste attitude hebben om labo's en cleanrooms te reinigen waar er geen zichtbaar vuil is. Maar waar het wel extreen belangrijk is om deeltjes en micro-organismen onder controle te houden voor een foutloze productie van bijvoorbeeld medicijnen. Hoe we dat doen, lees je hier.

Duurzaam partnership

Hoe houdt u zich als ondernemer of bedrijfsleider staande in economisch moeilijke tijden? Door snel te schakelen. Ook als het over onderhoud en schoonmaak van uw werkomgeving gaat. Zodat u soepel inspeelt op veranderende omstandigheden. En zo het werkcomfort en de productiviteit van uw werknemers waarborgt.

Toch huivert u ervoor om voortdurend van schoonmaakleverancier te wisselen. Want dat vraagt om marktonderzoek, offerteaanvragen, … En kost u zo tijd en geld – zonder garantie op succes.

De oplossing ligt voor de hand: een duurzame samenwerking met een flexibele partner. Door open en transparant met u te communiceren over wat goed is én wat beter kan, stemt Care zijn dienstverlening voortdurend af op uw noden. Zo bent u zeker van een optimale werkomgeving en concentreert u zich zorgeloos op uw corebusiness.

Deel dit artikel:

Ook interessant voor u:

Schoonmaak Care plezier

Impact op de maatschappij

Onze naam is belangrijk voor ons. "Care" is namelijk de manier waarop we kijken naar de wereld waarin wij leven. Wij willen geen koud bedrijf zijn dat enkel bezig is met de cijfers. Wij willen als organisatie onze verantwoordelijkheid nemen en ons steentje bijdragen tot een betere wereld.Of het nu ...

Impact op de maatschappij

Deel van Vebego

Ontdek meer over ons Nederlands moederbedrijf.

Deel van Vebego