duurzaamheid, personeel

Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten

Voor duurzame sanitaire artikelen en diensten rekent Care op Mondo Spechim. Een gesprek met Product Manager Franckie Vermoere.
07-04-2023
3 min.
Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten
Blogheaderbeeld 1470X600 Duurzaam sanitair
Els Van Rijckeghem Care
personeel

Een dag in het leven van SHEQ Manager Els Van Rijckeghem

Els Van Rijckeghem werkt al bijna 26 jaar bij Care. Ze begon als projectleider bij onze klant Sun Parks in regio West, via enkele tussenstappen werd ze projectleider bij Flanders Expo met focus op kwaliteit en veiligheid. Ondertussen is ze al 17 jaar organisatiebreed verantwoordelijk voor Kwaliteit, Veiligheid en Milieu.
26-11-2020
3 min.
Marga Jacobs
personeel, kantoorschoonmaak

Een dag in het leven van Sales Advisor Marga Jacobs

Marga Jacobs werkt net 1 jaar bij Care. Ze is Sales Advisor regio “Sud” (Brussel, Vlaams-Brabant en Wallonië). Wij luisteren even bij Marga hoe het is om haar vroegere saleservaring in de productsector toe te passen op schoonmaakdiensten.
02-11-2020
6 min.
Sien De Clerck Care Expert Cleaning
personeel, cleanroom

Een dag in het leven van Sales Advisor cleanrooms Sien De Clerck

Sien De Clerck werkt al bijna 24 jaar op het hoofdkantoor van Care in Deurne. Ze begon in de uitvoering als Teamleader computercleaning en daarna stapte ze over naar sales. Eerst voor de diensten in kantoorschoonmaak en de laatste 5 jaar doet ze sales binnen de cleanroomsector. Wij luisteren even bij Sien hoe het is om zo gepassioneerd te zijn door de job.  
29-10-2020
4 min.
Nicky Poortmans Care
personeel, kantoorschoonmaak

Een dag in het leven van Internal Sales Manager Nicky Poortmans

21-10-2020
5 min.
Luc Magette Care
personeel, cleanroom, kantoorschoonmaak

Een dag in het leven van Calculator Luc Magette

Luc werkt al 15 jaar bij Care met een tussenpauze van 2.5 jaar. Al die tijd was hij binnendienstmedewerker, de laatste 10 jaar verantwoordelijk voor de calculaties. Wij luisteren even bij Luc wat hij dagelijks doet voor bestaande klanten en prospecten. 
14-10-2020
5 min.
Catering Care partner Compass Group
innovatie, kantoorschoonmaak, catering, partners

Care voegt catering toe aan hun facilitaire diensten voor bedrijven

De kernactiviteit van Care Office Cleaning is kantoorschoonmaak. Maar wist u dat Care ook uw catering verzorgt? Daarvoor werkt het al acht jaar samen met Compass Group: zij maken lekker, gezond en duurzaam voedsel, met passie bereid. Het bundelen van hun krachten bleek een groot succes te zijn.
12-10-2020
3 min.
Onlinemeeting
innovatie, kantoorschoonmaak

Persoonlijk contact met de klant? Onlinemeeting blijft goede aanvulling

Efficiënt communiceren is geen sinecure tijdens corona. Ook bij Care rijst de vraag: hoe houden we menselijk contact met onze medewerkers én onze klanten? Online meetings blijken de redder in nood. Maar wat zijn nu de voordelen en hoe zorgen we voor communicatie op maat? Care maakt de balans op.
07-10-2020
3 min.
Functiedifferentiatie cleanroom reiniging
innovatie, cleanroom

Dankzij functiedifferentiatie bezorgt Care Expert Cleaning zijn klanten tal van ‘verborgen’ voordelen

Toen Care bijna 20 jaar geleden de vraag kreeg om schoon te maken in een farmaceutisch bedrijf, besloot het om zich daarin verder te specialiseren. Ondertussen is het aantal sectoren uitgebreid en nemen de schoonmakers zelfs taken over van laboranten proces-operatoren. 
29-09-2020
4 min.
Iclean documenteringsapp
innovatie, cleanroom

Vaarwel papierberg: volg documenten op via de iClean-app

Complexe schoonmaakprocedures, immense papierberg en talloze werkuren aan checken en dubbelchecken. Dat is een doorsneeweek voor Care Expert Cleaning in de sector waar GMP-regels van toepassingen zijn. Of liever: was een doorsneeweek. Want stilaan neemt de digitale app iClean de administratieve rompslomp over. Tot grote opluchting van alle betrokken partijen.
24-08-2020
4 min.
Uitbesteding
kantoorschoonmaak

Uitbesteding van schoonmaak: hoe verloopt het proces?

Nieuwe klanten kunnen op verschillende manieren tot bij Care komen. Ofwel is dit op vraag van de prospect ofwel leggen wij het telefonisch contact. Daarna verloopt het proces altijd op dezelfde manier.
19-08-2020
3 min.