duurzaamheid, personeel

Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten

Voor duurzame sanitaire artikelen en diensten rekent Care op Mondo Spechim. Een gesprek met Product Manager Franckie Vermoere.
07-04-2023
3 min.
Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten
Blogheaderbeeld 1470X600 Duurzaam sanitair
Maxime De Brauwere Care HR
personeel, kantoorschoonmaak, cleanroom

Maxime ontfermt zich over sollicitanten en opleidingen

In het voorjaar van 2022 versterkt Maxime De Brauwere het hr-team als HR Business Partner. Ze vormt een team met haar collega Mouna. En de taken zijn duidelijk: Mouna is verantwoordelijk voor de payroll en het papierwerk en Maxine voert de gesprekken. Al is het natuurlijk niet zo zwart-wit. Maxime vertelt dan ook enthousiast over haar gevarieerde job.
29-11-2022
3 min.
20220208 VR Bril Lin Businessbanner 02
cleanroom, innovatie

Hoe innovatie bijdraagt tot kwaliteit: smart headset

Op Airlocked in oktober verzorgden Ellen Van Der Plas en Justine Op de Beeck van Agidens Lifesciences een van de vele boeiende break-out sessies. Zij presenteerden de smart headset als innovatieve mogelijkheid voor validatie, als voorbeeld werden cleanroomtesten met betrekking tot deeltjestelling uitgewerkt. Vandaag gaan wij met hen even dieper in op de vraag hoe innovatie kan bijdragen tot kwaliteit, zowel voor het validatieproces als voor het eindproduct.  
07-03-2022
3 min.
Annemieke De Bruyne Care
personeel, kantoorschoonmaak, cleanroom

Een dag in het leven van marcomverantwoordelijke Annemieke De Bruyne

Annemieke zorgt al bijna 7 jaar voor alle marketing en communicatie van Care en andere zusterbedrijven binnen Vebego België. Sinds 2015 beheert ze de kanalen op sociale media, bedenkt ze campagnes voor prospecten en sollicitanten en zet ze leuke duurzaamheidsacties op poten. Maar ook een deel van de interne communicatie neemt ze op zich. We gingen in gesprek met deze creatieve duizendpoot.
21-12-2021
6 min.
Kwaliteitgerichtheid Care schoonmaakbedrijf
cleanroom

Care Expert Cleaning zet in op optimalisatie schoonmaakprocessen

Care Expert Cleaning staat in voor de schoonmaak in gevoelige ruimtes zoals cleanrooms en labo's. Deze complexe machine zo efficiënt mogelijk te laten draaien is het ultieme doel. We bekijken hoe we de klant zoveel mogelijk kunnen ontzorgen op vlak van het schoonmaakproces én welke andere taken we van hem kunnen overnemen.
14-12-2021
2 min.
Mobile Equipment
innovatie, cleanroom

Takenpakket Care breidt uit met reiniging mobile equipment

In de afgelopen jaren breidden de taken van Care Expert Cleaning stilaan uit. Ook de grootste farmaceutische klant van Care wees ons weer een nieuwe opdracht toe. Sinds november 2020 heeft Care dan ook een extra team ingezet om het mobile equipment te reinigen.
12-10-2021
3 min.
Opstart Cleanroom
cleanroom

Opstart cleanroom: protocollen zijn rode draad

Dat er bij de opstart van een cleanroom veel komt kijken, is een understatement. Alles moet tot in de puntjes beschreven staan. Protocollen zijn daarbij onmisbaar. Sien De Clerck, Sales Advisor bij Care Expert Cleaning, overloopt samen met ons hoe de opstart van een cleanroom verloopt.
23-07-2021
3 min.
Communicatie en vertrouwen schoonmaak klant
cleanroom

Communicatie en vertrouwen, dat is wat een cleanroomklant verlangt

Wat verwacht een klant eigenlijk van Care Expert Cleaning? En lossen we die verwachtingen ook in? We vroegen het aan Audrey Bortels, onze Business Development Manager. Daardoor weet zij precies wat een klant verlangt van zijn dienstverleners.
21-06-2021
3 min.
Veilige werkomgeving
personeel, gezondheid, cleanroom, kantoorschoonmaak

Een veilige werkomgeving is en blijft prioritair

Preventieadviseurs Johan Van Calster en Els Van Rijckeghem zijn dagelijks druk bezig om een zo veilig mogelijke werkomgeving voor de Care-medewerkers te creëren. Geen eenvoudige taak als je weet dat onze schoonmakers in meer dan duizend panden aan de slag zijn.
14-06-2021
4 min.
Labo Cleaning
personeel, cleanroom

Verschil tussen schoonmaak kantoren en reiniging kritische ruimtes

Audrey Bortels werkt al 25 jaar bij Care waarvan de laatste 15 jaar bij Expert Cleaning, de afdeling die schoonmaakt in controlled environments. Ze weet dus als geen ander wat de grote verschillen zijn tussen onze twee Business Units kantoorschoonmaak en cleanroom cleaning op het vlak van diensten en klanteisen.
19-05-2021
3 min.
Katrien Van Leuven Care
personeel, cleanroom

Een dag uit het leven van medewerker facturatie Katrien Van Leuven

Al bijna vijf jaar werkt Katrien op de facturatiedienst van Care Expert Cleaning bij een grote klant in de farmaceutische industrie. En dat dankzij haar man. We waren benieuwd wat haar job inhoudt en hoe ze thuiswerk ervaart.
04-05-2021
2 min.