Clean, happy workplace

Een schoon bedrijf schittert!

Bij uw bedrijfsdoelstellingen denkt u waarschijnlijk vooral aan een mooie omzet, groei en winstmarge. Om een uitblinker te worden moet u ook aandacht besteden aan menselijke aspecten.

Eén daarvan is een aangename werkomgeving: propere en goed ingerichte burelen, hygiënisch sanitair, een lekker kopje koffie en mooie planten… Wij ontzorgen uw werknemers en laten zich welkom voelen. Want hoe beter zij zich voelen, hoe beter ze gaan presteren.

Poetsen op resultaat

Als klant kan je de keuze maken om te poetsen op uren of om te poetsen op resultaat. Dat laatste geeft de mogelijkheid om flexibeler in te spelen op de noden van het moment. Is een vergaderzaal al 2 dagen niet gebruikt, dan hoeft die niet gepoetst te worden maar kunnen er in de plaats hiervan andere taken gebeuren.

Focus op hospitality en innovatie

Bij Care Office Cleaning draait alles om Operational Excellence: goede service, op tijd en tegen een betaalbare prijs. Maar er is meer: wij denken mee met onze klanten over innovatie en hospitality in de facilitaire diensten die we hen leveren.
Onze schoonmaakmedewerkers leven zich in in de cultuur van de klant. Wat denkt de klant en hoe voelen de medewerkers van de klant zich? Wat vindt hij belangrijk? Hoe kan hij efficiënt en op een aangename manier werken? Zo draagt een propere werkomgeving bij tot het welzijn op het werk. Care is een partner die verder denkt dan enkel een propere vloer.

Vraag hier gratis advies of een offerte.

Welke facilitaire diensten voeren wij uit?

Deze diensten kunnen eenmalig of periodiek zijn, afhankelijk van uw noden als klant.

 

Werkplekbeleving

Samen met PMC Holding

Met dank aan de participatie van Vebego in de PMC Holding, verzorgen we het totaalpakket van werkplekbeheer en -beleving. PMC is namelijk de specialist in verhuizen, beheren van meubels, inrichten van werkplekken, hergebruiken van meubilair en nog veel meer. Alles staat in het teken van duurzaamheid. Ze gaan te werk onder de bedrijfsnamen D&C, Your Mover, Your Mover Logistics en NNOF.
  • D&C services is gespecialiseerd in verhuis en inrichting van kantoren. Van inventarisatie van behoeften tot coördinatie van alle inrichtingswerken. 
  • NNOF is een lokale producent van duurzaam kantoormeubilair, dat in het eigen atelier wordt ontwikkeld en geproduceerd. Bestaande grondstoffen van de klant worden als basis gebruikt.
  • Your Mover is gespecialiseerd in nationale en internationale privé- en kantoorverhuizingen.
  • Your Mover Logistics doet de stockage en beheer van meubels. Voornamelijk kantoormeubilair, mailing-goederen en archieven. Via V-Move, een zelfontwikkeld systeem, kunnen de klanten hun bestellingen online plaatsen en hun stocks vanop afstand beheren.

Een goed onderhouden werkomgeving motiveert uw medewerkers net dat beetje meer. Zo doet u uw bedrijf en medewerkers stralen. Kortom, hierin investeren geeft u een strategische voorsprong.

Meer informatie op de website van PMC.

Deel dit artikel:

Ook interessant voor u:

Klusjes & technisch onderhoud

Is uw bedrijf echt up-to-date? En hiermee bedoelen we niet de download van de nieuwste snufjes op uw computersysteem. Wanneer uw gebouw of werkomgeving niet goed onderhouden wordt, kunnen er wel wat dingen mislopen. De deurklink wil niet mee of de airco laat het afweten.  Deze issues kan u laten ...

NNOFCARE

Cleanroom & labo reiniging

Het reinigen van kritische ruimtes vergt een specifieke kennis en attitude. Bij Care hechten wij dan ook veel belang aan de aanwerving van de juiste mensen en de opleiding van onze kuisploeg. Wanneer ons team uw cleanroom of labo behandeld heeft, kan uw team personeel daarna gerust aan de slag gaan ...

Care Expert Cleaning

Industriële schoonmaak

Wanneer uw infrastructuur dringend en diepgaand moet schoongemaakt worden, maar u weet niet waar te starten? Dan bent u hier aan goede adres. Ons dochterbedrijf HIS begint namelijk daar waar de poetsvrouw stopt: alle moeilijk te reinigen oppervlakten, al dan niet op hoogte. Voor elke ...

Care Industrial Cleaning