Care Office Cleaning

Care Office Cleaning is een schoonmaakbedrijf voor kantoren: poetsen is onze hoofdactiviteit. Maar daarnaast voeren onze medewerkers ook andere taken uit die het dagelijks werk bij onze klanten heel wat aangenamer maakt. Onze schoonmaakmedewerkers krijgen een uitgebreide opleiding zodat zij zelfzeker en met kennis van zake aan de slag gaan.

Clean, happy workplace

Een schoon bedrijf schittert!

Bij uw bedrijfsdoelstellingen denkt u waarschijnlijk vooral aan een mooie omzet, groei en winstmarge. Om een uitblinker te worden moet u ook aandacht besteden aan menselijke aspecten.

Eén daarvan is een aangename werkomgeving: goed gepoetste en handig ingerichte burelen, hygiënisch sanitair, een lekker kopje koffie en frisse planten… Met onze poetshulp voor bedrijven ontzorgen we uw werknemers en laten zich welkom voelen. Want hoe beter zij zich voelen, hoe beter ze gaan presteren.

Poetsen op resultaat

Als klant kan u de keuze maken om te poetsen op uren of om te reinigen op resultaat. Dat laatste geeft het schoonmaakbedrijf de mogelijkheid om flexibeler in te spelen op de noden van het moment. Is een vergaderzaal al 2 dagen niet gebruikt, dan hoeft die niet gepoetst te worden maar kunnen er in de plaats hiervan andere taken gebeuren.

Meer dan een poetsdienst

Bij Care Office Cleaning draait alles om Operational Excellence: goede service, op tijd en tegen een betaalbare prijs. Maar er is meer: wij denken mee met onze klanten in de facilitaire diensten die we hen leveren.
Onze schoonmaakmedewerkers leven zich bij het poetsen van de kantoren in in de cultuur van de klant. Wat denkt de klant en hoe voelen de medewerkers van de klant zich? Wat vindt hij belangrijk? Hoe kan hij efficiënt en op een aangename manier werken? Zo draagt een propere werkomgeving bij tot het welzijn op het werk. Care is een partner die verder denkt dan enkel een propere vloer.

Welke facilitaire diensten voeren wij uit?

  • schoonmaak kantoren
  • schoonmaak magazijnen
  • glaswassen
  • computers reinigen
  • schoonmaken vloer
  • tapijten reinigen
  • dispensers en hygiënische artikelen leveren

Deze schoonmaakdiensten kunnen eenmalig of periodiek zijn, afhankelijk van uw noden als klant.

 

Contact opnemen


Wilt u contact opnemen met onze sales advisor? 

Vul het contactformulier in of kies een van onderstaande opties. 

Mail naar chantal.moerenhout@care.be 

Of bel naar 03/287 06 10

Werkplekbeleving

Samen met PMC Holding

Met dank aan de participatie van Vebego in de PMC Holding, verzorgen we het totaalpakket van werkplekbeheer. PMC is namelijk de specialist in verhuizen, beheren van meubels, inrichten van werkplekken, hergebruiken van meubilair en nog veel meer. Alles staat in het teken van duurzaamheid. Ze gaan te werk onder de bedrijfsnaam Transmoove. 

Een goed onderhouden kantoor motiveert uw medewerkers net dat beetje meer. Zo doet u uw bedrijf en medewerkers stralen. Kortom, hierin investeren geeft u een strategische voorsprong.

Meer informatie op de website van PMC.

Deel dit artikel:

Ook interessant voor u:

Revolutionaire schoonmaaktechniek betekent einde van dweil

Een nieuw innovatietraject bij Care zorgt al meteen voor een doorbraak. Wie had gedacht dat schoonmaken helemaal opnieuw uitgevonden kon worden?

Schoonmaaktechniek innovatie

3 actiepunten om de luchtkwaliteit in uw kantoor te verbeteren

Slechte binnenlucht in kantoren verlaagt de productiviteit en verhoogt het verzuim. Goede redenen om luchtkwaliteit hoog op uw agenda te zetten als facility manager. In deze blog vindt u 3 haalbare actiepunten.

Luchtkwaliteit verbeteren: tips

Investeren in schoonmaakpersoneel doet verzuim drastisch dalen

Is ziekteverzuim in de schoonmaaksector een normale zaak waar je maar mee moet leren leven? Bjorn Vanderauwera doorprikt de mythe.

Menselijk omgaan met personeel