Dag van de Schoonmaak 2019

Prachtige complimenten van onze tevreden klanten!

Lees verder

Vacatures Care Expert Cleaning

Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie.

Lees alles over de vacatures van Care Expert Cleaning

Onze oplossingen

Kantoorschoonmaak

Natuurlijk wilt u dat uw medewerkers zich goed voelen op het werk. Dit maakt hen gelukkiger en productiever! Onderschat hierbij het belang van een propere en goed onderhouden werkplek niet.

Care Office Cleaning

Cleanroom & labo reiniging

Laboratoria reinigen vergt een heel specifieke kennis. Onze business unit Care Expert Cleaning is gespecialiseerd in het onderhouden van deze kritische ruimtes.

Care Expert Cleaning

Industriële schoonmaak

Zoekt u een specialist in het reinigen van parkings, gevels, vloeren, fabriekshallen of schoonmaak op hoogte? Dan bent u hier aan het juiste adres, want dankzij onze participatie in HIS kunnen wij deze diensten ook aanbieden.

Care Industrial Cleaning

Klusjes & technisch onderhoud

Is de stroom uitgevallen en werkt uw automatische poort of kassasysteem niet meer? Of is het tijd voor het onderhoud van de airco of de verwarming? Onze NNOFCARE-klusjesploeg staat 24 uur op 24 voor u klaar voor preventief en correctief onderhoud.

NNOFCARE

Waar maakt Care voor u het verschil?

Het ene schoonmaakbedrijf is het andere niet.

Care is op basis van omzet nummer 6 in de schoonmaaksector in België en heeft meer dan 1100 gemotiveerde, goed opgeleide schoonmakers. We begrijpen dat schoonmaak altijd maatwerk is. Bovendien focussen wij op innovatie en hospitality. Maar enkel in het belang van u als klant.

De werkwijze

Deel van Vebego

Care is een trots deel van de Vebego Holding. Wij delen onze expertise met onze zusterbedrijven en vice versa. Zo worden we alleen maar sterker. Lees hier meer over ons Nederlands moederbedrijf.

Deel van Vebego

Interview Knack

Onlangs werd Ann Lommelen, Operations Directeur bij Care, geïnterviewd door Knack voor de bijlage "Pulse". Lees hier wat zij te vertellen had over de strategie van Care.

Persoonlijke aanpak bij Care

5 redenen om te kiezen voor Care

Betrouwbare, transparante dienstverlening Gegarandeerde kwaliteit dankzij goede afspraken, kwaliteitscontroles en bijsturing Flexibel maatwerk Uitgebreid personeelsnetwerk Respect voor onze medewerkers

Lees meer

Care ondersteunt klanten in hun succes

40 jaar ervaring: dit betekent heel wat klanten die gebruik maken of gemaakt hebben van onze diensten. Ontdek hier wat onze klanten vertellen over Care.

Tevreden klanten

Waar we om geven

Meetbare impact

Vebego is een bedrijf met meer dan 35.000 medewerkers en Care met meer dan 1.200, uiteraard heeft dit een impact op de maatschappij. Om de exacte invloed te meten, maken we keuzes en bepalen we de KPI's.

Sustainable Development Goals

Beste Werkgever

Bij Care houden we van propere relaties, met onze klanten én onze medewerkers. Wij nemen al een aantal jaar deel aan het onderzoek van Beste Werkgever (Great Place to Work). Met steeds een plaats in de top 10!

Tevreden medewerkers

Goede Doelen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid zijn ingebakken in ons DNA. Wij hebben aandacht voor People, Planet en Profit. Even een kijkje nemen in welke Goede Doelen wij precies investeren?

Maatschappelijke projecten

Nieuws

Ontdek hier het meest recente Care-nieuws.

Nieuws

Social Media