Clean. Happy. Life.

Wij geloven in de kracht van een aangename werkomgeving. Zowel voor onze medewerkers als die van onze klanten. Met een partnership dat verder gaat dan facilitair schoonmaak: zo laat Care úw bedrijf schitteren!

Bovendien is Care expert in de reiniging van cleanrooms en labo's, waarbij het controleren van micro-organismen het allerhoogste goed is. Wij poetsen dus wat niet zichtbaar "vuil" is en volgens de juiste procedures. Op die manier garanderen wij de kwaliteit bij ons klanten.

Alles met een bewuste keuze voor open communicatie, duurzaamheid en impact op maatschappij
En dat al meer dan 45 jaar! 

Care lanceert Schoon & Veilig concept

Langzaam worden de lockdownmaatregelen versoepeld. Bent u voorbereid op een veilige heropstart? Wij zetten u goed op weg met onze aangepaste diensten.

Diensten in tijden van Corona

Onze schoonmaakdiensten

Kantoorschoonmaak

Onderschat hierbij het belang van een propere en goed onderhouden werkplek niet. Dit maakt uw medewerkers gelukkiger en productiever. Om dit goed te doen schakelt u best een professionele poetsfirma in.

Care Office Cleaning

Cleanroom & labo reiniging

Laboratoria reinigen vergt een heel specifieke kennis. Onze business unit Care Expert Cleaning is gespecialiseerd in het schoonmaken en desinfecteren van clean rooms.

Care Expert Cleaning

Industriële cleaning

Zoekt u een specialist in het reinigen van parkings, gevels, vloeren, fabriekshallen of schoonmaak op hoogte? Kortom, alle soorten industrieel schoonmaken? Dan bent u bij ons dochterbedrijf HIS aan het juiste adres.

Care Industrial Cleaning

Klusjes & technisch onderhoud

Is de stroom uitgevallen en werkt uw automatische poort of kassasysteem niet meer? Of is het tijd voor het onderhoud van de airco of de verwarming? Onze klusjesdienst NNOFCARE staat 24 uur op 24 voor u klaar voor preventief en correctief onderhoud.

NNOFCARE

Waar maakt Care als schoonmaakbedrijf het verschil?

Het ene schoonmaakbedrijf is het andere niet.

Care behoort tot de top 10 in de sector schoonmaak bedrijven in België en heeft meer dan 1100 gemotiveerde, goed opgeleide schoonmakers. We begrijpen dat schoonmaak altijd maatwerk is. Bovendien focussen wij op duurzaamheid, innovatie en hospitality. Maar enkel in het belang van u als klant.

Lees meer

Deel van Vebego

Care is een trots deel van de Vebego Holding, specialist in facilitaire diensten. Wij delen onze expertise als cleaning bedrijf met onze zusterbedrijven en vice versa. Zo worden we alleen maar sterker. Lees hier meer over ons Nederlands moederbedrijf.

Deel van Vebego

Interview Knack

Lees wat Björn Vanderauwera, Operational Manager Office Cleaning bij Care, te vertellen heeft over de strategie van Care als schoonmaakbedrijf voor kantoren.

Persoonlijke aanpak bij Care

5 redenen om te kiezen voor Care

Betrouwbare, transparante dienstverlening Gegarandeerde kwaliteit dankzij goede afspraken, kwaliteitscontroles en bijsturing Flexibel maatwerk Duurzaam schoonmaken Respect voor onze medewerkers

Care ondersteunt klanten in hun succes

45 jaar ervaring: dit betekent heel wat klanten die gebruik maken of gemaakt hebben van onze schoonmaakdiensten. Ontdek hier wat onze klanten vertellen over Care.

Tevreden klanten

Waar we om geven

Meetbare impact

Vebego is een bedrijf met meer dan 35.000 medewerkers en Care met 1.000 mensen. Dit zijn grote schoonmaakbedrijven, uiteraard hebben we hierdoor een impact op de maatschappij. Mvo en duurzaamheid zijn voor ons erg belangrijk. Om de exacte invloed te meten, maken we keuzes en bepalen we de KPI's.

Sustainable Development Goals

Beste Werkgever

Bij Care houden we van propere relaties, met onze klanten én onze medewerkers. We zijn een professioneel poetsbedrijf met het hart op de juiste plaats.

Tevreden medewerkers
Schoonmaak Care

Goede Doelen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid zijn ingebakken in ons DNA. Wij hebben aandacht voor People, Planet en Profit. Even een kijkje nemen in welke Goede Doelen wij precies investeren?

Maatschappelijke projecten