Care maakt ùw bedrijf schoon

Care begrijpt het: elke schoonmaakopdracht is anders. Wij luisteren naar u, proberen uw wensen te begrijpen en leveren altijd kraaknet werk af.

Wij zijn een bedrijf met meer dan 1.000 schoonmakers, maar toch is het persoonlijk contact belangrijk gebleven. Voor ons is er is ook geen opdracht te groot of te klein, te makkelijk of te moeilijk.

Opleiding schoonmaak

Care blinkt uit in maatwerk

Elke schoonmaakopdracht is maatwerk

Schoonmaken wordt niet altijd geassocieerd met maatwerk. Nochtans is elk pand verschillend: groot-klein, oud-nieuw, met 'kwetsbare materialen gebouwd' en ga zo maar door.

Ook de noden van onze klanten kunnen behoorlijk verschillen. Van in het begin denken wij met u mee. Wij dringen geen standaardformule op, maar zijn oprecht geïnteresseerd in wat u wenst en nodig heeft.

Daarnaast geven wij onze schoonmakers en teamleiders de flexibiliteit om de werkwijze te verbeteren.

Kortom, Care kent geen standaardformules: we stemmen onze diensten haarfijn af op uw situatie. Veranderen uw noden? Dan passen wij onze formule – na overleg – aan.

Opleiding voor onze medewerkers

De kwaliteit van schoonmaakwerk hangt sterk af van hoe geschoold de schoonmakers zijn in hun werk.

Care geeft zijn werknemers de volgende opleidingen:

  • introductieopleiding van 1.5 uur theorie met individuele begeleiding
  • basisopleiding "gediplomeerd schoonmaakmedewerker" van 20 uur over producten en machines, duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid, en ergonomie
  • voortgezette opleidingen voor wie zich specialiseert, zoals leidinggeven, multicultureel management, taalopleidingen, EHBO, heftrucks en VCA.

Ongetwijfeld hebt u eigen huisregels of specifieke veiligheidsvoorschriften. We zorgen er altijd in voor dat onze schoonmakers die regels ook kennen en nauwgezet toepassen.

Care blinkt uit in kwaliteit

Professioneel en kwaliteitsvol

Wij zoeken altijd naar flexibele oplossingen op maat, maar op vlak van kwaliteit sluiten we geen compromissen. Onze schoonmakers nemen altijd de tijd om hun werk grondig te doen, met de juiste middelen en verzorgd tot in de puntjes. Ze rusten niet voor het resultaat blinkt. 

Betrouwbare, transparante dienstverlening

Afspraken zijn afspraken: u bent zeker van de uitvoering van de overeengekomen taken, binnen de overeengekomen termijn en voor de overeengekomen prijs.

Gegarandeerde kwaliteit

Dankzij kwaliteitscontroles en regelmatige klantentevredenheidsonderzoeken sturen wij onze service voortdurend bij. Zo worden uw terecht hoge verwachtingen altijd ingevuld.

Uitgebreid personeelsnetwerk.

Er is altijd een Care-team bij u in de buurt. Per regio staan onze vlinderteams paraat om in te springen voor hun collega’s of om u te helpen bij een dringende opdracht.

DKS kwaliteitscontrole via LEVIY software

“We zijn van plan om mooie stappen te zetten in de toekomst. Hierbij gaan we van start met het digitaliseren van alle DKS & controlelijsten, in het Nederlands en het Frans”, meldt Bouke van der Veen, commercieel medewerker van LEVIY.

De samenwerking met Leviy past volledig bij onze focus op Operational Excellence en Innovatie. Met deze toepassing willen we onze operationele processen verbeteren en beter beheersen. Op die manier garanderen we een stabiele kwaliteit naar onze klanten toe.

Lees het volledige artikel hier.

Care blinkt uit in duurzame relaties

Aangename werkomgeving voor onze medewerkers

Ondanks de invoering van innovatieve schoonmaakrobots hier en daar, blijft schoonmaken een mensenjob. Wij willen graag een goede werkgever zijn. Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Wij geven ze vertrouwen, appreciatie en zorgen ervoor dat ze zich goed voelen in hun job. We zorgen voor een professionele opleiding in technieken, materialen maar evenzeer in hoe professioneel omgaan met klanten. Zo zijn we er zeker van dat het Care-team ook uitblinkt op de werkvloer. 

Beste werkgever

Vanaf onze eerste deelname aan het onderzoek "Great Place to Work" (Vlerick) bevinden we ons in de top 10 Beste Werkgevers in de groep bedrijven met meer dan 500 medewerkers. Het jaar 2012 haalden we tot hier toe de beste score met een 3de plaats.

Vrouwvriendelijk bedrijf

Care werkt voornamelijk met vrouwen. Het merendeel van onze schoonmaakmedewerkers is vrouwelijk. En in het managementteam is evenveel oestrogeen als testosteron vertegenwoordigd. Dat vertaalt zich in een vrouwvriendelijke werkomgeving, met bijvoorbeeld flexibele uren en thuiswerk in bepaalde functies. Zo houdt iedereen zelf de touwtjes van zijn werk-privébalans in handen.

Onze klant is onze partner

Wij willen met elk van onze klanten een relatie op lange termijn aangaan. We houden rekening met het budget en specifieke behoeften, en zorgen voor continuïteit door telkens zo veel mogelijk dezelfde schoonmakers tewerk te stellen.

We zoeken samen met de klant naar oplossingen en bekijken voortdurend wat er beter of anders kan.

Care bestaat al meer dan 45 jaar en we hebben nog verschillende klanten van het eerste uur die ons over al die jaren heen trouw gebleven zijn. Wat zij te vertellen hebben, lees je hier.

Onze beleidsverklaringen omtrent kwaliteit, veiligheid en milieu kunnen per mail opgevraagd worden via info@care.be

Nood aan meer informatie?

Womed award Care

Neem dan snel contact op met Care

Contacteer ons
Welkom bij Care schoonmaakbedrijf

Ontdek hier wat onze klanten over Care vertellen.

Getuigenissen