Trots, vooruitdenkend en verstandig

Onderdeel van Vebego

Care is onderdeel van Vebego, een internationaal familiebedrijf opgericht in 1943. Met ruim 34.000 medewerkers in België, Duitsland, Nederland en Zwitserland is Vebego actief in facilitaire dienstverlening, groenvoorziening, facilitair management en zorg. Wij bieden op deze gebieden gespecialiseerde dienstverlening, middelen en expertise. Wij streven er naar dat ál onze medewerkers hun werk als betekenisvol ervaren. Wij geloven dat we daarmee de meeste toegevoegde waarde hebben voor onze klanten en hun medewerkers, én voor de maatschappij.

Een netwerk met heel wat ervaring

Care ontstond in 1971. Het familiale aandeelhouderschap vanuit Vebego zorgt voor stabiliteit, continuïteit en financiële onafhankelijkheid. We werken veel samen met onze zusterbedrijven, bijvoorbeeld Hago, Alpheios en Reflex Healthcare People, die elk hun eigen ervaringen hebben. We leren voortdurend bij van hen en gebruiken die kennis om onze klanten de beste dienstverlening aan te bieden.

Vebego België

Vebego België biedt haar klanten op maat afgestemde dienstverlening op het brede terrein van Facility Services en de zorg. We doen dit vanuit meer dan 30 bedrijven en joint ventures en met méér dan 5.000 medewerkers. Meer informatie: www.vebego.be 

Jaarverslag Vebego 2020

Vebego België logo's