duurzaamheid, personeel

Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten

Voor duurzame sanitaire artikelen en diensten rekent Care op Mondo Spechim. Een gesprek met Product Manager Franckie Vermoere.
07-04-2023
3 min.
Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten
Blogheaderbeeld 1470X600 Duurzaam sanitair
DSC 5274
kantoorschoonmaak

Schoonmaak kantoren begint bij goede afspraken tussen sales en operations

Onze afdelingen sales en operations werken nauw samen om de schoonmaak van kantoren in goede banen te leiden. Maar hoe werkt dat in de praktijk? Een interview.
28-06-2022
6 min.
Kantoorschoonmaak Care Office Cleaning
kantoorschoonmaak

Vijf meestgestelde vragen van klanten over kantoorschoonmaak

Klanten stellen ons vaak vragen over onze opleidingen, werking en kwaliteit. Logisch, want zij willen natuurlijk de beste service voor hun budget. We bundelden de vijf meest gestelde vragen over kantoorschoonmaak.
27-05-2022
5 min.
Pexels Skylar Kang 6430730
personeel, kantoorschoonmaak

Emel stuurt vol enthousiasme haar HR-team aan

Emel Corbaci is sinds december 2021 HR Manager bij Care. Ze is een vat vol kennis én enthousiasme. Ze spreekt niet over uitdagingen, wel over kansen. En die grijpt ze. Want ze beseft dat ze alleen zo haar doel bereikt: een goed geolied HR-team dat de beste service biedt aan de Care-medewerkers.
16-05-2022
4 min.
Koen Engel Sales Care Schoonmaak
personeel, kantoorschoonmaak

Salesmedewerker Koen voelde zich meteen thuis bij Care

Op het moment dat we Koen Engel spreken, is het zijn eerste dag als lid van het salesteam. In 2019 kwam hij bij Care als Teamleader van regio Centraal en recent wisselde hij van functie. Over zijn nieuwe baan als sales kan hij nog weinig vertellen. Maar dat hij Care een warm hart toedraagt, dat blijkt al snel.
26-04-2022
2 min.
Blog Overname Personeel
kantoorschoonmaak, personeel

Veranderen van schoonmaakbedrijf met overname personeel

Als klanten kiezen voor Care als schoonmaakbedrijf, is Care verplicht om het personeel van het vorige schoonmaakbedrijf over te nemen. Waarom? Dat leest u hier.
18-03-2022
3 min.
European Cleaning and Hygiene Awards finalist Sustainability
duurzaamheid, innovatie

Care genomineerd voor European Cleaning & Hygiene Awards 2022

De European Cleaning & Hygiene Awards 2022 hebben Care genomineerd als een van de finalisten. Met onze doorgedreven duurzaamheidsfocus hopen we tijdens de prijsuitreiking in april in Brussel de nominatie in de categorie ‘Sustainability’ te verzilveren.
09-03-2022
3 min.
20220208 VR Bril Lin Businessbanner 02
cleanroom, innovatie

Hoe innovatie bijdraagt tot kwaliteit: smart headset

Op Airlocked in oktober verzorgden Ellen Van Der Plas en Justine Op de Beeck van Agidens Lifesciences een van de vele boeiende break-out sessies. Zij presenteerden de smart headset als innovatieve mogelijkheid voor validatie, als voorbeeld werden cleanroomtesten met betrekking tot deeltjestelling uitgewerkt. Vandaag gaan wij met hen even dieper in op de vraag hoe innovatie kan bijdragen tot kwaliteit, zowel voor het validatieproces als voor het eindproduct.  
07-03-2022
3 min.
Tania Schelfhout Care
personeel, kantoorschoonmaak

Een dag uit het leven van call agent Tania Schelfhout

Dagelijks nieuwe contacten leggen met bedrijven bij een werkgever die haar eigenheid respecteert. Voor Tania is dit al zo’n 10 jaar een zalige job. Als dedicated Call Agent bij Care legt Tania afspraken vast met potentiële klanten voor haar sales collega's in Vlaanderen. En dat doet ze met plezier …
28-02-2022
3 min.
Triple T voorbevochtigde doeken waterbesparing
kantoorschoonmaak, kwaliteit, innovatie

Schoonmaak kantoren duurzamer met de Triple T-trolley

De schoonmakers van Care werken met de Triple T-trolley, de Tesla onder de poetskarren. Deze ergonomische kar straalt professionaliteit uit en helpt met duurzaam poetsen. In deze blog leest u waarom de Triple T-trolley een aanwinst is bij de schoonmaak van kantoren.
22-02-2022
3 min.
Klantenrelatie kantoorschoonmaak Care
kantoorschoonmaak, klantgerichtheid

Goede klantenrelatie start met transparante communicatie

Care scoort jaar na jaar beter wat betreft klanttevredenheid. Daar hebben de voortdurende inspanningen op het vlak van transparante communicatie veel mee te maken. “Toch kan het altijd beter. Zo heb ik een ideaalscenario in mijn hoofd waar ik met Care naartoe wil streven”, vertelt Bjorn Van der Auwera, Operations Manager Office Cleaning. En daarover vertelt hij graag meer.
11-02-2022
3 min.