Kwaliteitgerichtheid Care schoonmaakbedrijf
14-12-2021

Care Expert Cleaning zet in op optimalisatie schoonmaakprocessen

Care Expert Cleaning staat in voor de schoonmaak in gevoelige ruimtes zoals cleanrooms en labo's. Deze complexe machine zo efficiënt mogelijk te laten draaien is het ultieme doel. We bekijken hoe we de klant zoveel mogelijk kunnen ontzorgen op vlak van het schoonmaakproces én welke andere taken we van hem kunnen overnemen.

Onze schoonmakers kennen de procedures bij de klant waarvoor ze werken door en door, en ze komen toch al dagelijks in deze gevoelige ruimtes. Dus we kunnen hen zoveel mogelijk taken laten overnemen die anders hoogopgeleide laboranten moeten doen. Het reinigen van materiaal zoals proefbuisjes, tafels, spoelbakken, afzuigroosters, tot kleding wassen, noem maar op. Dat kunnen onze mensen ook. Eén van de uitdagingen is om te kijken hoever we de schoonmaakactiviteiten kunnen implementeren in het productie- of onderzoeksproces van de klant.

Efficiëntie op maat van cleanrooms

De reiniging binnen die gevoelige ruimtes is uitermate belangrijk. Als iemand een medicijn of eten koopt, dan moet dat product onberispelijk zijn. Daarbij is er geen marge voor fouten. Daarom is het zo belangrijk dat we voortdurend meedenken met klanten en hen bijstaan met advies over hoe we bepaalde processen kunnen optimaliseren.

Opportuniteiten zien

De klant overtuigen om een proces te optimaliseren is één ding. Maar er komen ook heel wat praktische zaken bij kijken zoals contracten bespreken, prijscalculaties maken, personeel aanwerven, procedures opstellen. Hiervoor rekent Care Expert Cleaning op haar Business Unit Manager en ervaren mensen zoals de Sales Adviseur en Business Development Manager. Verder bestaat het team uit een District Manager, Site Leads en Groepsverantwoordelijken die, samen met hun Teamleaders, instaan voor de activiteiten bij de klanten.

Binnen Care is er weinig hiërarchie. De lijnen tussen de verschillende functies zijn heel kort waardoor we direct op de bal kunnen spelen. Vaak laten onze mensen op de werkvloer weten dat er opportuniteiten zijn om een bepaald proces te verbeteren. Dan bekijken we dat en gaan we in overleg met de klant. Uiteraard krijgen we wel eens te maken met onverwachte problemen waarvoor we dan een geschikte oplossing zoeken.

Wilt u meer weten over de werking van Care Expert Cleaning? We vertellen u er graag meer over.

Cleanroom en labo reiniging

Meer blogs

Opstart Cleanroom
cleanroom

Opstart cleanroom: protocollen zijn rode draad

Dat er bij de opstart van een cleanroom veel komt kijken, is een understatement. Alles moet tot in de puntjes beschreven staan. Protocollen zijn daarbij onmisbaar. Sien De Clerck, Sales Advisor bij Care Expert Cleaning, overloopt samen met ons hoe de opstart van een cleanroom verloopt.
23-07-2021
3 min.
Communicatie en vertrouwen schoonmaak klant
cleanroom

Communicatie en vertrouwen, dat is wat een cleanroomklant verlangt

Wat verwacht een klant eigenlijk van Care Expert Cleaning? En lossen we die verwachtingen ook in? We vroegen het aan Audrey Bortels, onze Business Development Manager. Daardoor weet zij precies wat een klant verlangt van zijn dienstverleners.
21-06-2021
3 min.
Labo Cleaning
personeel, cleanroom

Verschil tussen schoonmaak kantoren en reiniging kritische ruimtes

Audrey Bortels werkt al 25 jaar bij Care waarvan de laatste 15 jaar bij Expert Cleaning, de afdeling die schoonmaakt in controlled environments. Ze weet dus als geen ander wat de grote verschillen zijn tussen onze twee Business Units kantoorschoonmaak en cleanroom cleaning op het vlak van diensten en klanteisen.
19-05-2021
3 min.