Kenny Oben
22-09-2021

Een dag uit het leven van District Manager Kenny Oben

Kenny Oben is sinds 2009 in dienst bij Care en heeft dus al een mooie carrière achter de rug, met als hoogtepunt zijn recente promotie van Teamleader naar District Manager. We stelden hem enkele vragen en ontdekten waarom hij na twaalf jaar dienst nog altijd zo enthousiast is.

Hoe ben je bij Care terechtgekomen?

Het is natuurlijk al even geleden, maar ik herinner me dat een kennis over Care vertelde. En zijn verhaal stond me wel aan. Daarom ben ik even gaan kijken naar de vacatures. Om een lang verhaal kort te maken, ik kon aan de slag als pandverantwoordelijke op de site van een van onze grote farmaceutische klanten.

Ik ben ongeveer zeven jaar pandverantwoordelijke geweest, totdat ik de functie als Teamleader regio Limburg van een collega overnam.

Ik heb elke functie altijd graag gedaan. Ik had mijn klantenportefeuille en voerde met plezier mijn taken uit. Toch begon het allemaal wat vanzelfsprekend te worden en wou ik mijn horizon blijven verbreden. Bij de eerstvolgende opportuniteit heb ik mijn kans gegrepen. En nu ben ik dus District Manager West en sta ik in voor klanten in Oost- en West-Vlaanderen.

Hoe verloopt je dag als District Manager?

Ik start mijn dag thuis met een frisse douche, en een kop koffie. Ondertussen check ik mijn mails en eventuele oproepen. Omdat mijn klanten zich situeren in Oost- en West-Vlaanderen, ben ik regelmatig een tijdje onderweg met de auto. Soms is dat richting kantoor, andere keren is dat naar een afspraak met een klant of Teamleader. Dat varieert. Tijdens mijn autorit maak ik van de tijd gebruik om bijvoorbeeld mijn Teamleaders te bellen. Ik vraag hen hoe de dag daarvoor verlopen is en of er nog zaken zijn die we moeten bespreken.

Ik deel mijn agenda op in blokken die ik reserveer voor klantbezoeken, besprekingen met Teamleaders, administratie, onvoorziene omstandigheden … Elke maand moet ik ook de nodige tijd vrijhouden om de nacalculatie te evalueren van de voorbije maand(den).

Wat vind je tof aan je job?

Het contact met de klanten en collega’s. Ik vind het ook fijn dat ik mensen kan begeleiden en helpen om te groeien in hun functie. Ik besef ook dat ik als District Manager Care vertegenwoordig en dat ik help om onze reputatie hoog te houden. Want met meer dan duizend medewerkers dragen wij binnen Care heel wat verantwoordelijkheid.

Ik voelde me ook meteen thuis bij Care en dat is omdat Care zich dagelijks inzet voor ons, hun medewerkers. Het is daarom dat ik er al twaalf jaar graag werk. Ik hoop er nog vele jaren bij te doen.

Waarom moeten bedrijven kiezen voor Care? 

In mijn beleving is Care, in de schoonmaakwereld, een apart verhaal. Care realiseert zich dat schoonmaak begint bij de medewerkers. Uiteraard hebben we ook onze financiële verplichtingen, maar toch ligt de focus bij de mensen. Die familiale cultuur, vind ik een belangrijk aspect in het schoonmaakverhaal. En ik ben ervan overtuigd dat dit een belangrijke reden is waarom veel bedrijven voor ons kiezen.

Ook interesse in een job bij Care? Ontdek de vacatures op www.werkenbijcare.be

Meer blogs

Verzuim Dalen
personeel

Investeren in schoonmaakpersoneel doet verzuim drastisch dalen

Verzuim is een van de grootste problemen in de schoonmaaksector. Bij langdurige ziekte kan vervanging geregeld worden. Maar als er veel onverwachte afwezigheid is, dan gaat de kwaliteit van de dienstverlening snel achteruit. Is ziekteverzuim in de schoonmaaksector iets waar je maar mee moet leren leven? Bjorn Van der Auwera (Operationeel Manager bij Care) doorprikt de mythe.
29-11-2018
2 min.
Luchtkwaliteit
gezondheid, kantoorschoonmaak

3 actiepunten om de luchtkwaliteit in uw kantoor te verbeteren

Slechte binnenlucht in kantoren verlaagt de productiviteit en verhoogt het verzuim: "Zieke gebouwen maken mensen ziek". Goede redenen om luchtkwaliteit hoog op uw agenda te zetten als facility manager. In deze blog vindt u 3 haalbare actiepunten.
12-02-2019
3 min.
Revolutionaire Techniek
innovatie, kantoorschoonmaak, duurzaamheid

Revolutionaire schoonmaaktechniek betekent einde van dweil

Een nieuw innovatietraject bij Care zorgt al meteen voor een doorbraak. Wie had gedacht dat schoonmaken helemaal opnieuw uitgevonden kon worden? Bjorn Van der Auwera (Operational Manager bij Care) vertelt ons er alles over.
28-03-2019
1 min.