// JUNI 2024
C-magazine 24

/ Welkom

Beste Care-collega’s, 

 

Met de start van de zomer en 2024 bijna halfweg, mogen we trots zijn op waar we staan bij Care.  

We behaalden een Ecovadis bronzen medaille, die aantoont dat we goed inzetten op duurzaamheid. Deze medaille is een mooie erkenning, maar we mikken op meer. De komende maanden gaan we hier dan ook ijverig aan verderwerken. 

Omdat duurzaamheid om meer draait dan enkel het milieu, zetten we ook in op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Daarom breiden we de MVO-hub uit met nieuwe mensen en acties. Je leest er alles over in de rubriek ‘Impact’.  

Natuurlijk willen we ook jullie in de bloemetjes zetten. Want 20 juni was het de Dag van de Schoonmaak. Bedankt voor jullie inzet en harde werk, dag na dag! 

Veel leesplezier en alvast een fijne zomer(vakantie)! 

Michel Möller 
Algemeen Directeur Care 

 

Gif Zomer DEF
Inhoud impact
 • / Duurzaamheidscertificaat
 • / MVO-hub: samen voor duurzame evenementen en initiatieven
 • / Vrijwilligerswerk: FEESTvarken
// IMPACT

/ Duurzaamheidscertificaat

Duurzaamheidscertificaat

Care verovert bronzen Ecovadis medaille

Na weken papierwerk door kwaliteitsmanager Sandra Duuring is het resultaat binnen.

Care behaalt een bronzen medaille van Ecovadis. Ecowatte? Wel, kort uitgelegd is Ecovadis een organisatie die duurzaamheidscertificaten uitreikt. Hoe hoger je score als bedrijf, hoe hoger het certificaat dat je kan halen.

/ Lees meer
24.2.1 Ecovadis Bronze Small
MVO-hub
/ Care zet nog meer in op goede doelen

Bij Care zetten we in op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Daarom breiden we onze MVO-hub uit met nieuwe leden uit verschillende afdelingen. De hub, opgericht in 2015, organiseert maatschappelijk verantwoorde initiatieven en evenementen met focus op mens en planeet. Dit jaar staan er nieuwe projecten op de agenda, zoals sportieve uitdagingen en acties tegen kinderarmoede. Ontdek hoe ook jij kunt bijdragen aan een maatschappelijk verantwoorde toekomst bij Care.

/ Lees meer
MVO Hub Duurzaamheid Werldbol02
Vrijwilligerswerk

/ Inpakken en weggeven

Care-teams pakken in voor verjaardagen kansarme kinderen
Onze HR-afdeling zette zich onlangs met veel enthousiasme in als vrijwilligers bij FEESTvarken 🎉. Ze gingen er verjaardagspakketten inpakken.

/ Lees meer
24.3.2 Feestvarken 03
Inhoud nieuws
 • / Care in bestuur Vebego Foundation
 • / Loopfeest: 10 miles
 • / Tijdsregistratie
 • / Nieuwe medewerkers
 • / Redactieraad C-magazine
// NIEUWS
Vrijwilligerswerk
/ Chantal Moerenhout in bestuur Vebego Foundation

Sales manager Chantal Moerenhout is sinds een paar maanden bestuurslid van de liefdadigheidsorganisatie Vebego Foundation. Dat is de organisatie van ons moederbedrijf Vebego die vrijwilligerswerk ondersteund. Chantal doet dit niet alleen, ze zit samen met HR business partner Mouna Sarragi in het bestuur.

Samen werken aan een betere dag van morgen voor kansarme kinderen en jongeren. Dat is de missie van de Vebego Foundation.

/ Lees hier het hele interview met Chantal
Vebego Chantal02 (1)
Ik voel me vereerd om de Vebego Foundation op de kaart te mogen zetten – Chantal in een interview voor de organisatie.
Loopfeest

/ Care-collega’s lopen de 10 miles

NIEUWS 10Miles Hoi (1)

De 10 miles, dat is het grootste loopfeest van België. Met zo’n 40.000 deelnemers was dit jaar een recordeditie. Ook collega’s van Care renden mee in het parcours van Antwerpen. 4 van hen liepen de tien Engelse mijl ofwel 16 km. 6 liepen de short run van 6 km. Dikke proficiat aan alle deelnemers!

/ Lees meer / Wist je dat ...
Toen Care die oproep lanceerde, was dat voor mij het startschot om terug mijn loopschoenen aan te trekken. – Liesbeth Vandervoort
Tijdsregistratie

/ App krijgt update...

768X432tijdsregistratie

Al een jaar registreren we onze uren met de smartphone. Tijd dus voor een nieuwe versie van de app. Die is stabieler en werkt beter voor iPhone-gebruikers. De nieuwe app wordt via de teamleiding verdeeld.

Maar dat is niet alles. We willen graag weten wat jij van de app vindt. Daarom vragen we jouw mening!

Nieuwe medewerkers
/ Meet & greet: onze nieuwe Care-collega’s
Nieuws Nieuwe Medewerkers Small (1)

Deze lente mochten we heel wat nieuwe medewerkers verwelkomen. We zetten hun naam en job hier even op een rijtje. Van harte welkom bij de Care-familie!

Lindsay Bomer teamleader // Ilyas El Mokhtari IT helpdesk medewerker // Esmeralda Vata teamleader // Miredita Gashi facility coordinator // Yvan Keymeulen teamleader // Femke Van Achteren teamleader // Kim Lodeweyckx teamleader

 

Meer weten over onze nieuwe medewerkers? We vroegen aan Yvan Keymeulen en Kim Lodeweyckx naar hun eerste ervaringen bij Care, wat ze in hun vrije tijd doen en waar ze graag op vakantie trekken. Lees meer in de rubriek ‘Wij zijn Care’.

Gefeliciteerd! En voor de nieuwe collega’s: van harte welkom bij de Care-familie!
C-magazine

/ Nieuwe redactieraad

Het personeelsmagazine van Care is al jaren een bekend en geliefd onderdeel van onze bedrijfscultuur. Met de komst van een vernieuwde redactieraad, krijgt het nu een boost. Deze energieke groep staat klaar om het magazine naar nieuwe hoogten te tillen.
NIEUWS Nieuwe Redactieraad

Zij zorgen voor de onderwerpen, teksten en vormgeving van het magazine. Deze diverse groep vertegenwoordigt de stem van onze organisatie naar jullie, de werknemers. Hierdoor wordt het magazine een levendig platform om bedrijfsinformatie te delen, successen te vieren, bedrijfscultuur te delen, kennis te verspreiden en medewerkers te erkennen.

Annemieke De Bruyne – marketing communicatie manager
Chantal Moerenhout – sales manager
Mouna Sarragi – HR business partner
Johan Van Calster – safety manager
Marco Gielen – district manager
Elisabeth De Potter – freelance grafisch ontwerper
Ellen Jansegers – freelance copywriter

We zijn benieuwd naar de verhalen die deze redactieraad zal brengen en hoe zij ons als Care-familie verder zullen verbinden en inspireren.

Heb je zelf een nieuwtje, leuk idee of een foto van de werkvloer?
Deel deze via annemieke.debruyne@care.be

// CARE-CULTUUR

/ De persoonlijke touch van Brenda...

De cultuur van Care, dat weet HR-medewerker Brenda Duymelinckx niet meteen te omschrijven. Maar hoe meer ze vertelt, hoe duidelijker dit wordt. Haar stokpaardjes? Betrokkenheid, rechtvaardigheid, persoonlijke samenwerking en wederzijds respect.

/ Lees meer
Care Cultuur Brenda Duymelinckx
Een naam moet voor mij een gezicht krijgen. Ik werk liefst face-to-face met de schoonmakers. Zo kan ik hen makkelijker helpen. – vertelt Brenda
// NIEUWE KLANTEN

/ Welkom

Inhoud in de kijker
 • / Recepten
 • / Speciale hobby
// IN DE KIJKER

/ Fris en fruitig de zomer in

Zwoele zomeravonden breken aan en hete zonnestralen nodigen ons uit om verkoeling te zoeken met heerlijke, lichte gerechten. Dit seizoen draait om ontspannen buiten eten en genieten van de zonovergoten dagen. En wat is er nu meer zomers dan de sappige, zoete aardbei? In deze editie van ons personeelsmagazine stelen aardbeien de show. Laat je inspireren door creatieve recepten waarin deze zomerkoninkjes de hoofdrol spelen.
IN DE KIJKER RECEPT02 Verrines Met Aarbeien

Crème fraise

/ Het recept
IN DE KIJKER Recept01 Bulgur Salade Met Aardbeien En Watermeloen

Bulgur salade met aardbeien en watermeloen

/ Het recept
Speciale hobby

/ Van kantoor naar koprol

Bij Care kennen we Julie Hofmans als een toegewijde HR-medewerker, maar buiten kantooruren transformeert ze in een dynamische turnlerares. We spraken met haar over deze bijzondere hobby, die haar al jaren in beweging houdt.

/ Julie Hofmans HR-medewerker
Speciale Hobby Vroeger 2

Heb jij ook een speciale of toffe hobby waarover je wilt vertellen? Laat het ons weten en wie weet verschijnt jouw verhaal in het volgende C-magazine.

/ Mail Chantal
• Masterframe Carousel 768X768 Jubilarissen 01
8. Houleye Lome
8. Donsel
8. Alain La Broye
8. Viviane Verboven
8. Louisa Mohout
8. Tonia Van Der Stappen
8. Grace
8. Chris Van Gorp

/ Onze jubilarissen & pensioenen

Onze jubilarissen en gepensioneerden, het zijn stuk voor stuk de zonnestraaltjes van Care! We fleurden hun dag op met een geurende ruiker bloemen en een woordje van dank. Ook in het magazine zetten we ze graag in de kijker.

Proficiat iedereen, en bedankt voor jullie jarenlange inzet!

 • 5 jaar • 2019 – 2024
  Siham Bouziani / Tania Schelfhout / Claudine Dubois / Johanna Torres Redriguez / Lamyae El Mekaddem / Kevin Jacobs / Anja Jacobs / Cekic Ramazan / Rita Gyan / Viviane Verboven / El Mostafa Benhakki / Charissa Drinkwaard / Fatima Zahra / Steffi Hermans / Marc Brosens / Pascale Beijer / Marc De Belie / Kathleen Schelfhout / Mitko Haralampiev / Mohamed Ellouzati / Annelise Opbroek / Aurlane Mandeville / Muhammad Amran Khan / Sandra Marie-Louise Lin
 • 10 jaar • 2014 - 2024
  Mouna Sarragi / El Hassane Aarab / Ayoub Amaaz / Houleye Lome / Chris Van Gorp / Kim Breukers / Serinaz Altum / Tonia Van der Stappen / Katarzyne Jolanta Rykaczewska / Louiza Mohout / Grace Appiah-Twum / Mohammad Haroon Rohani / Karin Sacre / Martine Simon / Longo Pezo Tshitende
 • 20 jaar • 2004 - 2024
  Emma Krist
 • 30 jaar • 1994 - 2024
  Alain Labroye
 • 35 jaar • 1989 - 2024
  Marleen Christiaens
 • Met pensioen
  Chris Van Gorp
 • // Oproep
  Kreeg jij een mooi boeket ter ere van je jubileum? Maak dan een LEUKE SELFIE en DEEL deze OP FACEBOOK. Wie weet verschijnt jouw foto in het volgende C-Magazine.
/ Jubilarissen

In mei werd Houleye Lome in de bloemetjes gezet door regio centraal. Lea werkt bij klant Trescal en is nu 10 jaar in dienst bij Care. Proficiat!

Donsel xxx is 5 jaar bij Care en werkt bij onze klant Ackermans in regio centraal. Ook voor jou een dikke proficiat!

En Alain La Broye mag 30 dienstkaarsjes uitblazen! Een woordje van teamleader Nancy Kerckhofs en medewerker PA Brenda Duymelinckx: "Alain is al jarenlang onze goedlachse, goedgezinde vlinder. Alain, jij staat altijd paraat en nooit is iets teveel voor jou. Dank je wel, topper van team centraal!"

Viviane Verboven viert haar 5e jubileum. Teamleader Annick De Brone (regio Oost): "Viviane is een zeer toegewijde poetsdame. Ze is altijd aanwezig en de klant Lingo is zéér tevreden!"

Begin april vierden we Louiza Mohout, zij werkt al 10 jaar bij Care. Ze startte bij Faculty Club en poetst nu al 9 jaar in de studentenresidentie Rega (regio Oost). Teamleader Liesbeth Vandervoort: "Louisa, jij poetst met volle overtuiging, zelfs al zijn niet alle studenten even netjes. Ook in de ramadan blijf je vol energie en zorg je ervoor dat alles weer blinkt! Wij zijn blij dat je al 10 jaar in ons team zit."

Op 1 april 2014 kwamen deze twee toppers Tonia en Grace in dienst bij Care. 1 april, alsof het een grapje was. Gelukkig was het geen grapje en zijn ze er nog altijd!

Bij de start werkten Tonia en Grace in de Faculty Club in regio Oost. Toen de klant stopte bij Care, gingen ze naar aparte panden. Tonia Van der Stappen staat ondertussen al 9 jaar op KULeuven Waterview. Ze poetst elke dag de verschillende keukens en de studenten zijn grote fan van haar. Soms ruimen de studenten de keukens niet op maar toch doet Tonia haar best om het zo proper mogelijk te maken. Teamleader Liesbeth Vandervoort: "Dank je wel ‘kotmadam’ Tonia voor jouw inzet elke dag weer!"

GraceAppiah-Twum staat al een tijdje op het pand Loyola, waar de studenten heel blij zijn met Grace haar poetstalent. Ze organiseren verschillende feestjes voor Grace zodat ze een extra zakcentje heeft voor haar reis naar Afrika. Grace poetste eerst 8 jaar op KULeuven Zwartezuster. Door verbouwingen staat ze nu op KULeuven Camilo Torres. Ook hier zijn de studenten superblij met haar aanwezigheid. Teamleader Liesbeth Vandervoort: "Grace, je bent altijd positief en goed gezind. Je poetst supergrondig en ‘keutert’ tot in de hoekjes om alles spic en span te hebben." Ook van deze ‘kotmadam’ zijn wij zeer tevreden en blij dat we haar al 10 jaar in ons team hebben. Dankjewel Grace!

—————————————————

/ Pensioenen

Last but not least vieren we Chris van Gorp. Eigenlijk mag ze dubbel vieren, want op 25 maart was ze 10 jaar in dienst bij Care, en in juni gaat ze met pensioen! Eigenlijk is Chris al veel langer bij ons. Tussendoor heeft ze iets anders gedaan om daarna terug te komen naar Care. Chris heeft al op verschillende panden gewerkt, maar nu werkt ze vooral bij Medina in Herentals.

Leuk weetje: ze werkt graag de vroege uren, liefst héél vroeg.

Chris is zeer flexibel, ze staat altijd voor me klaar als ik haar nodig heb. Jammer dat je vanaf juni op pensioen gaat! We kunnen niet hopen dat je nog lang bij ons blijft 🙂 maar we gaan je wel heel hard missen. – Teamleader Lut Schoofs
// WIJ ZIJN CARE

/ Kim, Cindy en Yvan

/ Care-cijfer

38
nationaliteiten
Een gemiddeld bedrijf haalt minder dan +10 op de NPS. Met +35 halen we met Care dan ook zeer mooie punten. Daar helpen jullie elke dag aan mee, dus een dikke dankjewel!
Benieuwd welke achtergronden je bij Care vindt? We zetten ze even op een rijtje.

 

We zijn heel trots dat we zoveel verschillende origines kunnen samenbrengen tot één grote Care-familie!

Algerijns / Armeens / Belgisch / Bosnisch / Braziliaans / Brits / Bulgaars / Chinees / Congolees / Duits / Frans / Grieks / Hongaars / Iraans / Italiaans / Kameroens / Kosovaars / Macedonisch / Marokkaans / Mauritiaans / Mexicaans / Montenegrijns / Nederlands / Pools / Portugees / Roemeens / Russisch / Slovaaks / Sloveens / Spaans / Tunesisch / Turks / Joegoslavisch / Zweeds

PS: De oplettende lezer heeft vast opgemerkt dat er geen 38 landen in dit lijstje staan. Dat komt omdat er ook andere nationaliteiten van Afrika, Amerika, Azië en Europa tussenzitten, die we bij Care niet kennen. Bijvoorbeeld omdat een land in oorlog is, of omdat het land niet internationaal erkend is.

Inhoud “Wist je dat ...”
 • / 2 X Feest van de maand
 • / Sportevenementen
 • / Sterren op de werkvloer
 • / Care, ooit shirtsponsor KRC Genk
// WIST JE DAT ...

/ … we deze maand het Offerfeest vieren?

Ieder jaar vieren moslims het Offerfeest. De naam van het feest klinkt de meeste mensen bekend in de oren, maar ken je de oorsprong en betekenis ervan?
Wist Je Dat Offerfeest 26196

Het Offerfeest herdenkt een verhaal over de profeet Ibrahim. Hij was bereid zijn zoon te offeren om zijn toewijding aan Allah te bewijzen. Maar gelukkig kende Allah genade, en stuurde een ram naar de aarde. Die mocht Ibrahim in plaats van zijn zoon offeren. Daarom slachten moslims tijdens het feest een dier, meestal een schaap of een geit, als symbool van gehoorzaamheid en dankbaarheid.

Het is een tijd van samenhorigheid, delen en vreugde. Families komen samen voor een feestelijke maaltijd en delen het vlees van het offerdier met vrienden, buren en vooral met mensen die het minder goed hebben. Het Offerfeest duurt altijd vier dagen en valt zo’n steeds 70 dagen na het einde van de ramadan. Dit jaar vinden de hoogdagen plaats van zondag 16 juni tot en met donderdag 20 juni.

Wil je je collega's verrassen met een vriendelijke groet tijdens deze feestdagen? Zeg dan 'Eid Mubarak!' of 'gezegend feest!' Dit kleine gebaar wordt zeker gewaardeerd.

/ … we op 21 juli het ontstaan van België vieren? Of toch niet…?

De Belgische nationale feestdag, dat staat gelijk aan braderieën, frietjes en een nationaal défilé. In zowat elk dorp vind je op 21 juli wel een braderij met een frietkraam, pintjes en snuisterijen. Een echt volksfeest, dus. In onze hoofdstad Brussel mag het wat meer zijn. Daar organiseren ze elk jaar een militaire parade en concerten. Het Belgische koningshuis is er steevast present.
Wist Je Dat Feest NL
Care for you
/ … Care jouw sportevent ondersteunt?

In de rubriek ‘Nieuws’ kon je al lezen dat Care-collega’s meeliepen in de 10 miles. Maar wist je dat de loopwedstrijd in Antwerpen niet het enige sportevent is waar Care haar schouders onder zet?

MVO Hub Sportkalender

“We willen onze mensen gezond houden, dus gaan we in de toekomst vaker meedoen aan sportevenementen,” zegt internal sales Kiani Raus, die de events mee organiseert.

“Dat kunnen grote wedstrijden zijn zoals de 10 miles, maar ook kleinere activiteiten. Het hoeft niet altijd zo intens te zijn als een loopwedstrijd. Een wandeltocht kan bijvoorbeeld ook.”

“Daarom doen we op zaterdag 5 oktober mee aan een wandelchallenge in Brussel”, vertelt Kiani opgetogen.

“Mensen kunnen een tocht van 20 of 60 km maken. We starten aan het Atomium en wandelen langs 30 parken en natuurgebieden waaronder het Zoniënwoud.”

Je kan ook zelf sportevents voorstellen. Zo ga ik binnenkort met een vriendin op trektocht naar de Mont Ventoux voor het goede doel. Care betaalt het inschrijvingsgeld hiervoor terug.
Wil je zelf aan een sportevent deelnemen, of wil je inschrijven voor de wandeling in Brussel op zaterdag 5 oktober? Stuur dan een mailtje naar kiani.raus@care.be

Je hoeft trouwens niet te lopen of bergen te beklimmen als dat niet je ding is. Fietsen of wandelen kan ook. Via Care kan je gratis inschrijven. Of geef je bonnetje binnen, dan betaalt Care het inschrijvingsgeld terug.

Pure nostalgie

/ … Care ooit ‘Sterren op de werkvloer’ organiseerde?

Dat vertelde Suzy Vrancken (meewerkend pandverantwoordelijke) ons!

Wist Je Dat Sterren Op De Werkvloer (1)

Een hele avond lang werden er wedstrijdjes georganiseerd, zoals dingen uitbeelden of wc-rolletjes op één lijn gooien. Ludieke spelletjes dus. En de prijs? Een beker en een t-shirt.

De naam Sterren op de werkvloer verwijst naar het tv-programma Sterren op de dansvloer. Daarin namen bekende Vlamingen het in een danswedstrijd tegen elkaar op. Net als het tv-programma is ook ‘Sterren op de werkvloer’ van Care al meer dan tien jaar oud. Pure nostalgie, dus!

Het is al zeker twaalf jaar geleden, maar ik herinner het me nog steeds, zoveel ambiance was er. Ik deed eens mee in Mechelen, en eens in Antwerpen. Samen met een paar collega’s hebben we die beker twee keer gewonnen! – Suzy
/ … Care ooit shirtsponsor was van KRC Genk?

Waren het de regenachtige voorjaarsdagen die onze Care-collega’s met heimwee lieten peinzen over vervlogen tijden? Feit is dat er een flinke scheut nostalgie in dit C-magazine zit.

Wist Je Dat KRC Genk

Want safety manager Johan Van Calster wist ons te vertellen dat Care ooit shirtsponsor was van eersteklasse voetbalclub KRC Genk. In het wonderlijke seizoen van 1997-98 prijkte de naam van Care op de blauw-witte truitjes.

“Deze stap is niet alleen gericht op het verbeteren van wat we doen voor het milieu”, zegt Finance, IT en Fleet Manager Dieter Van Camp, “maar ook op het verminderen van de belastingen voor privégebruik op fossiele brandstoffen. Want die betekenen een extra last voor onze werknemers. In 2024 springt de overheid nog bij in deze belastingen, maar volgend jaar zullen de kosten stijgen.”

Eén van de shirts van toen is zelfs te koop! Je moet er wel diep voor in je zakken graaien, want het bedrag telt maar liefst drie cijfers. 

/ Check het shirt hier

/ Vacature in de kijker

Er zijn weer enkele interessante vacatures voor gemotiveerde werkzoekenden. Ken jij iemand die in aanmerking komt? Geef ons dan zeker een seintje of bezorg de info aan de persoon in kwestie. Op Werken bij Care staan al onze vacatures nog eens netjes op een rij. Via de filter selecteert de werkzoekende eenvoudig de job die bij hem of haar past.

 • HR Manager
 • Team verantwoordelijke
 • Support operator
// Oproep

/ Bring a Friend en ontvang een leuk bedrag

Ken je Bring a Friend nog niet? Wel dat zit zo: voor sommige vacatures vinden we moeilijker medewerkers. Dus als jij iemand voorstelt van wie jij vindt dat hij of zij perfect is voor de job én wij nemen hem of haar in dienst? Dan verdien je vanaf nu 50 euro. Is deze persoon na zes maanden nog steeds in dienst? Dan krijg je nog eens 150 euro.

We delen vacatures met het label ‘Bring a Friend’ op onze sociale media zoals Facebook. Maar ook je Teamleader brengt je op de hoogte van zulke vacatures. Deel deze dan met je vrienden, familie, buren … met iedereen die je kent. En wie weet, verdien jij zo deze mooie aanbrengbonus.

23511 [Converted] (2)
// #FLOORFIE
#vloervandeweek
/ Hoog bezoek

Maandag hoog bezoek bij PZA. Poetsdame Nathalie De Herdt kwam haar zoontje van 6 weken oud tonen aan het team. Rémy was heel schattig! De collega’s hebben samengelegd voor Nathalie en Rémy. De enveloppe werd gegeven en iedereen kreeg op zijn beurt lekkere suikerbonen.

Wat een leuke dag!

/ Suikerfeest

Enkele collega’s mochten aanschuiven bij het Suikerfeest van onze medewerkers van PZA Mastergebouw. Een welgemeende en dikke dank u wel!

Respect voor alle collega's die de Ramadan vierden en mochten genieten van het Suikerfeest!

/ Basisopleiding

Basisopleiding schoonmaak bij politie Antwerpen. Teamleader Debby Severyns en internal trainer Marga Jacobs zijn supertrots op deze groep. Tijdens de paasvakantie werd iedereen opgeleid zodat bijvoorbeeld bepaalde vervangingen door studenten kunnen gedaan worden.

Leuk weetje: er waren 8 afkomsten bij deze 10 deelnemers! Proficiat aan alle deelnemers!

Masterframe Carousel 768X768 Nlfloorfies02zt
Masterframe Carousel 768X768 Nlfloorfies01zt
Masterframe Carousel 768X768 Nlfloorfies03

Wil jij ook eens in het C-magazine?

Maak dan een leuke foto terwijl jullie aan het werken zijn. Vraag aan een collega om eentje te nemen terwijl je de vloer schrobt, een keuken poetst of iets anders boent. Of maak een selfie.

Stuur jouw foto naar annemieke.debruyne@care.be en wie weet verschijnt jouw foto in het volgende C-Magazine.