// WIJ ZIJN CARE
Kim Lodeweyckx

Leeftijd
Dat is de enige vraag die ik niet leuk vind, hahaha! Ik zeg altijd ‘vooraan in de dertig’ (lacht). Maar dat zou liegen zijn en dat is niet mooi. Neen, om op je vraag te antwoorden, ik ben veertig.

Functie en locatie
Ik werk in Leuven en sinds februari ben ik teamleader.

Bij Care sinds
Mei vorig jaar. Ik werkte hiervoor bij Delhaize, al 18 jaar. Maar doordat alle winkels zelfstandig moesten heropstarten, ben ik er moeten stoppen. Ik zag het niet zitten om ’s zondags te werken. Met de nodige traantjes ben ik er vertrokken, maar ondertussen heb ik bij Care een nieuwe werkfamilie gevonden!

Mijn ervaring bij Care
Ik heb eerst acht maanden gepoetst bij Care maar ik ben snel doorgegroeid naar teamleader. Ik werk heel graag bij Care!

Leukste vrijetijdsbesteding
Ik doe aan crossfit en gewichtheffen. Ik ben een intens mens, dus heb die uitdaging nodig (lacht hartelijk). En ik heb een dochter van vijf, dat is ook best intens (lacht opnieuw).

Favoriete vakantiebestemming
Doe mij maar een camping. Back to basics, het leven zoals het is. Geen high-tech, niet bereikbaar zijn, weg van de wereld. Met vriendinnen ga ik geregeld een weekendje weg naar de Ardennen, met mijn ouders trek ik al eens naar Zeeland.

Vraag van Wendy Van Helshoecht
Kan jij ook zo’n lekkere soep of lekker eten maken zoals ik? Oei, nee, Wendy’s kookkunsten kan niemand overtreffen denk ik! Ik haat koken, heb er het geduld niet voor. Ik doe het omdat het moet, maar leuk vind ik het niet. Ik zal mezelf eerder ergens uitnodigen als ik bij iemand passeer, zo ben ik wel (lacht opnieuw).

10. WIJ ZIJN CARE 768X432 KIMLODEWIJCKS
Cindy Mertens

Leeftijd
42

Functie en locatie
Ik poets lijnbussen bij KAV in Geel, zij maken deel uit van Groep Waaslandia.

Bij Care sinds
Goh, mannekes, dat weet ik niet goed meer, ik denk 17 jaar. Mijn contract begon op 1 januari, maar van het jaartal ben ik niet zeker.

Mijn ervaring bij Care
Je krijgt veel kansen bij Care. Ze bieden werkzekerheid als ze weten dat ze op jou kunnen rekenen. Je krijgt veel vrijheid om je klant tevreden te stellen.

Ik heb een tijd als vlinder gewerkt in kantoren, ik heb trappenhallen gepoetst, bij Hyundai gewerkt en nu al een tijdje bij de KAV. Doe mij maar het grovere werk zoals busramen of trappen. Liever geen bureaus met allerlei tierlantijntjes erop.

Leukste vrijetijdsbesteding
Gezellig koffie drinken met mijn vriendinnen.

Favoriete vakantiebestemming
Ik ben nog nooit in een ander land geweest, maar ik ga wel heel graag naar zee. Het water geeft me veel rust.

Vraag van Aylin Immens
Heb je huisdieren? Zo ja, welke? Ik heb geen huisdieren, maar ben wel van plan om een hond te nemen. Ik ben erg ziek geweest en ben aan het afwegen of ik dat aankan, voor een dier zorgen. Want ik zou heel graag terug een hond in huis halen.

Mijn vraag voor de volgende werknemer
Waar heb je het laatst heel hard om moeten lachen?

Yvan Keymeulen

Leeftijd
55

Functie en locatie
Teamleader voor regio Sint-Niklaas, Temse, Beveren. Dus ik ben één van de 7 teamleaders in regio Centraal. Ik woon in Lede, nabij Dendermonde, dus alles is in de buurt en ik ken de regio goed.

Bij Care sinds
Nog maar pas, sinds begin maart 2024.

Mijn ervaring bij Care
Het bevalt me heel erg! Bij Care heerst er echt een familiegevoel, met collegialiteit en samenhorigheid. Omdat ik nog maar pas gestart ben, kom ik vaak naar het hoofdkantoor voor opleidingen. Wendy doet bijvoorbeeld elke dag haar best om iets lekkers op tafel te zetten, dat is best bijzonder. Mijn eerste ervaring is zeker positief, de sfeer die hier hangt heb ik nog niet vaak meegemaakt.

Leukste vrijetijdsbesteding
Ik sport graag: padel, zwemmen, tennis, fietsen met de koersfiets. Maar ik hou ook van tuinieren, uit eten gaan of zelf etentjes organiseren. Mijn echtgenote en ik kokerellen graag. En citytrips, zo’n tweetal per jaar.

Favoriete vakantiebestemming
Goh, we zijn al naar Napels geweest, Bilbao, Barcelona, Stockholm, Valencia. Vorig jaar maakten we voor het eerst een lange reis met de kinderen, naar Thailand. En ik hou wel van de atmosfeer en het klimaat in Italië. Er zijn zoveel mooie plaatsen, dus ik hou van veel bestemmingen, laat ons het daarbij houden (lachje).

Vraag van Kelly la Delfa
Als je drie wensen in vervulling kon laten gaan, wat zouden die dan zijn? Dat ik en mijn gezin nog lang gezond mogen blijven, dat we nog veel mooie momenten mogen beleven, en als laatste zou ik graag opa worden. Dat lijkt me heel bijzonder.

 

/ Terug