Vrijwilligerswerk

/ FEESTvarken

Inpakken en weggeven

Care-teams pakken in voor verjaardagen kansarme kinderen

Onze HR-afdeling zette zich onlangs met veel enthousiasme in als vrijwilligers bij FEESTvarken 🎉. Ze gingen er verjaardagspakketten inpakken.

24.3.2 Feestvarken 01

Verjaardagspakketten? Ja hoor, want FEESTvarken wil kinderen en jongeren in een kansarme omgeving een onvergetelijke verjaardag bezorgen. Dat doen ze door verjaardagspakketten aan te bieden op maat van kinderen tussen 1 en 12 jaar. Zodat ook zij hun verjaardag kunnen vieren. Die pakketten worden ingepakt door vrijwilligers. Dit gebeurt bijvoorbeeld tijdens een teambuilding, zoals wij dat doen bij Care, maar ook door andere bedrijven.

/ Meer over FEESTvarken
24.3.2 Feestvarken 02

“Met feestelijke items zoals cakemixen, slingers & ballonnen, cadeautjes en andere partybenodigdheden. Om kinderen die het nodig hebben een onvergetelijke verjaardag te garanderen.”

“Wij vonden het geweldig om deel uit te maken van dit hartverwarmend initiatief”, zegt Mouna.“Zo dragen we bij aan het creëren van blije momenten voor kinderen die het hard nodig hebben. Zo fijn om te zien hoe een gezamenlijke inspanning zo'n positieve impact kan hebben op onze gemeenschap.”

24.3.2 Feestvarken 04

Ook het salesteam trok naar FEESTvarken voor een leuke teambuilding. Eerst pakten ze verjaardagspakketten in, daarna hadden ze geweldig lekkere pizza’s. Niet alleen een leuke teambuilding dus, maar ook een mooie bijdrage voor het goede doel.

/ Het salesteam aan het werk
Op deze bijzondere dag werkten we met 11 teamleden samen om zoveel mogelijk geschenkdozen te vullen – Mouna Sarragi, HR business partner