// IMPACT
Duurzaamheidscertificaat
/ Care verovert brons
24.2.1 Ecovadis Bronze Small
61/100
Care behaalde een score van 61/100. Daarom verdienen we een bronzen medaille. 
24.2.1 Ecovadis Bronze Scorecard

Care behaalde een score van 61/100. Daarom verdienen we een bronzen medaille. We hebben dus getoond dat we bij Care betrokken zijn om duurzaam te werken. En dit op het vlak van milieu, ethiek, mensenrechten en duurzame inkoop.

Onze sterke punten?
IMPACT ECOVADIS Milieusm
/ Zorgen voor de planeet
(milieu)

Care zet zich erg in voor het milieu met beleid en maatregelen rond gebruik van chemicaliën, water, energie, afval en broeikasgassen. We hergebruiken IT-hardware, trainen medewerkers in energiebesparing, en zijn ISO 14001 gecertificeerd.

IMPACT ECOVADIS Socialesamensm
/ Zorgen voor elkaar
(sociale verantwoordelijkheid)

Ook met ons beleid rond diversiteit en inclusie scoren we hoog. Dat wil zeggen dat we verschillen tussen mensen respecteren en ervoor zorgen dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Leeg 432X768

Nog volgens Ecovadis zijn we goed in carrièremanagement, omdat we helpen bij loopbaanplanning en training om nieuwe vaardigheden te leren. We zorgen voor de gezondheid en het mentaal welzijn van onze medewerkers door ondersteuning en voorzieningen te bieden. Ook zorgen we voor een veilige werkomgeving.

We zijn hier natuurlijk erg blij mee, maar we willen graag voor een zilveren medaille gaan. De komende maanden gaan we hier ijverig aan verderwerken.

The only way is up!
Kantoorschoonmaak Duurzaamheid Small
/ Wist je trouwens dat voor elk bedrijf dat een beoordeling krijgt, Ecovadis een boom plant?

Ook op die manier dragen we bij Care dus mee aan een groenere planeet. 

Meer weten over Ecovadis? In de vorige editie van het C-magazine staat er een lang artikel over.

/ Lees het hier