Specialist op verschillende vlakken

Kantoorschoonmaak

Welke diensten kunnen wij bieden op vlak van bedrijven schoonmaak, glazenwassen of een vloer laten reinigen?

Care Office Cleaning

Cleanroom & labo reiniging

Kritische ruimtes reinigen vergt een specifieke kennis. Onze business unit Care Expert Cleaning is gespecialiseerd in clean room cleaning.

Care Expert Cleaning

Klusjes & technisch onderhoud

Hebt u dakwerken, schilderwerken, elektriciteits- of verlichtingsproblemen en vindt u dat een vervelende klus? Onze klusjesman staat 24 uur op 24 voor u klaar. Wij zijn er binnen de 4 uur om al uw vragen op te lossen.

NNOFCARE

Industriële schoonmaak

Zoekt u naar een specialist in het reinigen van fabriekshallen, parkings, lakstralen, machines of ander handmatig industrieel schoonmaakwerk? Dan bent u hier aan het juiste adres. We maken voor het industrieel schoonmaken gebruik van de nieuwste technieken gecombineerd met een perfecte projectcoƶrdinatie.

Care Industrial Cleaning
Deel dit artikel:

Ook interessant voor u:

De werkwijze

Care begrijpt het: elke schoonmaakopdracht is anders. Wij luisteren naar u, proberen uw wensen te begrijpen en leveren altijd kraaknet werk af. Wij zijn een bedrijf met meer dan 1.000 schoonmakers, maar toch is het persoonlijk contact belangrijk gebleven. Voor ons is er is ook geen opdracht te ...

De werkwijze
Schoonmaak Care plezier

Impact op de maatschappij

Onze naam is belangrijk voor ons. "Care" is namelijk de manier waarop we kijken naar de wereld waarin wij leven. Wij willen geen koud bedrijf zijn dat enkel bezig is met de cijfers. Wij willen als organisatie onze verantwoordelijkheid nemen en ons steentje bijdragen tot een betere wereld.Of het nu ...

Impact op de maatschappij