Specialist op verschillende vlakken

Kantoorschoonmaak

Uiteraard wilt u dat uw medewerkers zich goed voelen op het werk. Dit maakt hen gelukkiger en productiever! Onderschat hierbij de kracht van een aangename werkplek niet.

Care Office Cleaning

Klusjes & technisch onderhoud

Hebt u dakwerken, schilderwerken, elektriciteits- of verlichtingsproblemen en vindt u dat een vervelende klus? Onze NNOFCARE klus-ploeg staat 24 uur op 24 voor u klaar. We doen zowel in preventief als in correctief onderhoud. Wanneer u ons aanspreekpunt hebt bereikt, zijn we er binnen de 4 uur om al uw vragen op te lossen.

NNOFCARE

Cleanroom & labo reiniging

Laboratoria reinigen vergt een specifieke kennis. Onze business unit Care Expert Cleaning is gespecialiseerd in het onderhouden van deze kritische ruimtes.

Care Expert Cleaning

Industriële schoonmaak

Zoekt u naar een specialist in het reinigen van fabriekshallen, parkings, lakstralen, machines of ander handmatig industrieel schoonmaakwerk? Dan bent u hier aan het juiste adres. Dankzij onze participatie in HIS bieden wij u deze diensten aan. We maken gebruik van de nieuwste technieken gecombineerd met een perfecte projectcoördinatie.

Care Industrial Cleaning
Deel dit artikel:

Ook interessant voor u:

De werkwijze

Care begrijpt het: elke schoonmaakopdracht is anders. Wij luisteren naar u, proberen uw wensen te begrijpen en leveren altijd kraaknet werk af. Wij zijn een bedrijf met meer dan 1.000 schoonmakers, maar toch is het persoonlijk contact belangrijk gebleven. Voor ons is er is ook geen opdracht te ...

De werkwijze

Impact op de maatschappij

Onze naam is belangrijk voor ons. "Care" is namelijk de manier waarop we kijken naar de wereld waarin wij leven. Wij willen geen koud bedrijf zijn dat enkel bezig is met de cijfers. Wij willen als organisatie onze verantwoordelijkheid nemen en ons steentje bijdragen tot een betere wereld.Of het nu ...

Impact op de maatschappij