Tevreden klanten geven complimenten op Dag van de Schoonmaak

"Marianne, jij bent van onschatbare waarde! Je denkt mee, doet mee, je bent één van ons! Hartelijk dank van je IKO-collega's." (Cathy Schippers, IKO)
"Grace, our students all love you and appreciate how you keep our house clean. We know it is not always easy to work for and with students. But you are a wonder woman!" (Kristel Snels, KU Leuven)
"Een hele dikke merci aan de crew van Ardena, die ervoor zorgt dat alles hier elke dag spic en span is. Steeds met de glimlach en niets is teveel." (Ardena)
"We kunnen zeggen dat we zeer tevreden zijn over Nancy en Wendy. De dames zetten dagelijks een mooie prestatie neer. Een mooie pluim voor hun harde werk." (Wim, Chevron)
"Jenny is top! Discreet, vriendelijk, goedgezind én poetst goed! Meer kan je niet verlangen!" (Notaris Seronvalle)
"Marina, jij bent één uit de duizend! Altijd op tijd, zin voor humor, voetbalsupporter en bovenal iemand die ons bedrijf "volgt". Zonder jou zijn we verloren! Zoals Rocco Granata zingt: Marina, Marina... We schreeuwen ons schor." (Luc Tessens, Mundipharma)
"Corinna, voor ons ben je een superwoman. Als een wervelwind ga je door onze kantoren en het blinkt hier elke dag!" (Katrien, KH Engineering)
"Augusta, bedankt voor wat je hebt gedaan, voor wie je bent! Dit kaartje is klein maar onze dankbaarheid is groot!" (Vanessa Verstuyft, Campo Expert)
"Maria en Patrizia, dank jullie wel om het hier telkens opnieuw te laten schitteren!" (Linde Kusters, Democo)
"Dank aan Didi om elke maandag bij ons paraat te staan om bij ons te poetsen. Wij zijn content van zijn werk!" (Inge Debaere, BINTG)
"Bedankt Nancy en Nadia voor jullie harde werk, we appreciëren het enorm! In een propere omgeving vertoeven is veel waard, dat hebben we gemerkt toen het bij onze vorige firma anders was. Groeten Liesbeth" (Liesbeth Brackenier, Eurofins)
"Connie, bedankt voor je inzet en dat je dagelijks probeert om al onze medewerkers te stimuleren hun steentje bij te dragen aan een schonere en opgeruimde werkomgeving!" (Patricia De Volder, Ebema)
"Suzy is de stuwende kracht achter haar team. Ze staat altijd voor ons klaar. Ze helpt mee zoeken naar oplossingen. Waar nodig steekt ze zelf de handen uit de mouwen." (Ronny Mariën, Vynova)
"Donderdag is dé dag dat jij er voor zorgt dat we letterlijk met een propere lei kunnen starten! We merken je aanwezigheid zonder je ooit te zien... Dank voor je inzet en respect!" (Benoit Boucquillon, Credisolv)
"Ada, Mo en Marina: steeds veel te vroeg, veel werk voor de boeg. Steeds met veel zin de dweil het water in. Het zijn onze drie power cleaners, wij kunnen niet meer zonder!" (Fania Dewyn, Labo Wolfs)
"Noa, bedankt voor het knappe werk dat je steeds levert in onze vergaderzalen. De combinatie van werken en studeren doe je perfect! Je glimlach maakt een wereld van verschil! Doe zo verder!" (Ronald Libert, KU Lueven)
"Welk jaargetijde het ook is, we kunnen altijd op onze Wieske rekenen. Bij het binnenkomen van onze kantoren word je spontaan goed gezind. Op de achtergrond speelt op de radio een vrolijke noot, op je bureau staat je favoriete kopje al klaar. Ja ja, ons Wieske heeft steeds oog voor detail, niet alleen verwend ze ons ook dagelijks met verse koffie, ook de gang en trap ligt er netjes bij. Zelfs de balie waar de klanten zich aanmelden worden voorzien van een bosje bloemen. Ze is er eentje uit de duizend, heeft ze al eens een dagje verlof, dan is er al snel paniek,onze Wieske is er niet, zou er iets gebeurd zijn? Wieske, ons zonnetje in huis wat ook al eens een donderwolkje kan zijn, weet met een frisse wind elke storm te bedaren met haar vakkundige kennis als mens. Bedankt voor al je goede zorgen !" (Pascal Gruzen, Lecot)
"Anja, Jurgen en Linda: een grote dank aan ons topteam die elke avond enthousiast en met veel schwung onze kantoren "opblinkt". Jullie zijn toppers!" (Evy Uyttenhoeve, Crops)