"Naar aanleiding van Dag van de Schoonmaak wilden wij graag benadrukken dat wij tevreden zijn van Care, en in het bijzonder van onze poetsvrouw Sabine. Zij zorgt er steeds voor dat de bureaus er netjes bij liggen, afval regelmatig weggewerkt wordt en de vloeren, ramen en kasten regelmatig in sop gezet worden. Wij appreciëren vooral het initiatief dat ze neemt door structuur aan te brengen in onze bureau-chaos en af en toe eens aandacht te besteden aan een verloren hoekje. Ook is ze altijd vriendelijk en opgewekt. Kortom, we zien ze graag afkomen." (Isabelle, Arche Consulting)

"Er is al weer een jaar voorbij. Van deze gelegenheid maken wij opnieuw gebruik om jullie te danken voor de wekelijkse poetsbeurt van onze lokalen. Wij zijn zeer tevreden over jullie inzet en over de kwaliteit van het geleverde werk. Af en toe een tip hoe we zelf iets kunnen onderhouden is ook welkom. Care, draag zorg voor Dennis en Emmanuel, want deze werknemers zijn het waard." (Ellly, Argon CommVa)

"Het nieuwe team dat sedert ongeveer een jaar de schoonmaak van onze Residentie Santhille verzorgt, mag terecht trots zijn op haar prestaties. Wekelijks worden de inkomhal, alle gangen en trappen van de 8 woonverdiepingen en van de 2 kelderverdiepingen schoongemaakt, tot grote tevredenheid van de bewoners van de ruim 90 eigendommen in het gebouw. Mede hierdoor is het aangenaam wonen in onze Residentie. In naam van alle bewoners: hartelijk dank, ga zo door, jullie mogen terecht trots zijn op jullie werk." (A. DW, Residentie Santhille)

"Onze poetsvrouw Kathleen is een aangenaam en heel vriendelijk persoon. Wij zijn trots op haar werk, het is altijd tot in de puntjes proper gemaakt. Dit mag gezegd worden." (Francine, Kone)

"Terecht met trots, vieren wij elke dinsdag én donderdag De Dag van de Schoonmaakprinses Kimberley. Van 's morgens vroeg tot 's morgens minder vroeg worden wij verrast. Met een glimlach houdt zij voor ons de achterdeur open. Met een glimlach dampt een kop koffie voor de één en een tas thee voor de ander en een halve cola bij vertrek. Miss Propre van de gespierde antwoorden en de nette werkplek." (Wieland, Brunel)

"Een gedicht schrijven is meestal al geen sinecure. Maar het is voor een goed doel, dus moeten we ons best doen. Joris, Alexandra, Sandra, Omar en collega's, ... ze maken kans op een pedicure. Daarvoor moeten wij nu eens ons beste schoentje aandoen! De mannen én vrouwen van Care, ze staan altijd voor ons klaar. Poetsen, stofzuigen, dweilen, niets is hen teveel. Altijd met een glimlach, 52 weken per jaar!" (Carine, Ravago)

"Grâce à toi (Hafida), nous avons un environnement de travail toujours bien propre. D'ailleurs on voit tout de suite la différence quand tu n'es pas là. Merci pour tes efforts et ta gentillesse." (Giovanna, Statoil)

"Trots is inderdaad het geschikte woord om uit te drukken welk gevoel 'ons' Daniëlle mag hebben over haar werk. Al jaar en dag is zij onze redder in nood. Ze maakt als het ware onrechtstreeks deel uit van ons team - elk radartje heeft zijn nut om deze machine gesmeerd te laten lopen. Daniëlle is uiterst plichtsbewust en denkt mee vooruit. Maar niet enkel Daniëlle beschikt over deze kwaliteiten. De weinige keren dat Daniëlle niet komt poetsen en vervangen wordt door Sandra, Abdel, Alain, ... zijn wij ook steeds zeer tevreden over hun werk. Dus voor alle medewerkers van Care: een welgemeend dankjewel en maak er een superleuke 19 juni van." (Martine, Aerodate)

"Iedere dinsdag en donderdag kijken wij er naar uit want dan ziet ons filiaal er weer picobello uit! We worden gewoon in de watten gelegd en dat mag zeker vandaag duidelijk gezegd! Empatisch, zorgzaam en altijd goedgezind, dat is wat iedereen van jou vindt! We hebben je graag, dat lees je nu wel, en daarom een dikke, dikke dankjewel (voor Jenny)!" (Carglass Genk)

Deel dit artikel: