Care Office Cleaning

Zorgvuldige kantoorschoonmaak voor een correcte prijs

Denkt u eraan om uw kantoorschoonmaak uit te besteden? Of zoekt u een nieuw schoonmaakbedrijf voor al uw facilitaire noden? Met Care krijgt u een professionele partner waarop u kunt rekenen – net als 700+ (middel)grote bedrijven vóór u.

Met meer dan 1000 schoonmakers zijn wij niet zomaar het poetsbureau van om de hoek. Geen opdracht is ons te groot of te moeilijk. Daarnaast hebben we de kennis om mee te doen aan tenders.

Meteen offerte aanvragen Meer weten over ons bedrijf
Care kantoorschoonmaak opstart
Al jaren hebben wij een zeer betrouwbare poetsvrouw en wij hoeven ons niets aan te trekken over het schoonmaken van onze kantoren. De schoonmaakster of vervanging is altijd op de afspraak aanwezig. De poetsmiddelen en materialen worden allemaal vlot door Care georganiseerd. – Klant in de productiesector

Waarom Care kiezen voor uw kantoorschoonmaak?

Kantoorschoonmaak Flexibel Smallsmall

Flexibiliteit

Weet dat wij ons onmiddellijk kunnen aanpassen aan uw wensen. Vindt er bij u op kantoor een groot evenement plaats en moeten er dus extra vergaderzalen gepoetst worden? Of zoekt u plots vervanging voor uw eigen poetspersoneel? Dankzij ons komt het allemaal in orde.

Kantoorschoonmaak Focus Smallsmall

Volle focus op schoonmaken

Onze specialisatie is professionele schoonmaak. Niets anders, want je kunt maar echt goed zijn in één ding. Voor andere facilitaire diensten – zoals ramen wassen en catering – werken we samen met partners die weten wat ze doen. Zo kunt u voor alles bij ons terecht en krijgt u elke keer een specialist. Eén aanspreekpunt, en dus ook één factuur.

Meer weten over onze facilitaire partners
Kantoorschoonmaak Duurzaamheid Smallsmall

Duurzaamheid

Uw kantoren? Die poetsen we steevast met ecologische en biologisch afbreekbare producten. Onze mensen? Die worden altijd correct behandeld, fair betaald en goed begeleid.

Care is het toonbeeld van een duurzaam bedrijf.

Meer info over onze positieve impact Lees de blog over onze kwalitatieve producten
Kantoorschoonmaak Goede Service Smallsmall

Goede service

Care staat voor een goede service op tijd en op maat van de omgeving. We denken mee met onze klanten omtrent de facilitaire diensten die we leveren. Transparante communicatie en korte lijnen zijn onze belangrijkste streefdoelen. 

Hoe zien we transparante communicatie
Kantoorschoonmaak Verder Kijkensmall

Verder kijken

We kijken verder dan enkel een propere vloer. Onze schoonmaakmedewerkers leven zich in in de cultuur van de klant. Hoe voelen de medewerkers van de klant zich? Hoe kunnen zij efficiënt en op een aangename manier werken? 

Kantoorschoonmaak Uren Kwaliteitsmall

Kwaliteit of kwantiteit

De keuze om te poetsen op uren of te reinigen op resultaat. Zo spelen wij in op de noden van het moment: is een vergaderzaal al 2 dagen niet gebruikt, dan kunnen er andere schoonmaaktaken uitgevoerd worden.

Wat is resultaatgericht poetsen
Professionele schoonmaak, wat houdt dat in (en voor wie)?

Wij helpen bedrijven uit alle sectoren met professionele schoonmaak. Bijvoorbeeld traditionele kantoren, IT-bedrijven, communicatiebureaus, maar ook scholen, studentenresidenties, meubelwinkels, showrooms van garages, magazijnen, fabrieken of openbare ruimtes.

U kunt ons één keer inschakelen, meerdere keren of volgens een vast ritme.

Schoonmaak contactpunten
Care schoonmaakbedrijf kantoorschoonmaak
Stofzuigen kantoortapijt
Care Kantoorschoonmaak
Schoonmaak refter

KANTOORSCHOONMAAK DIENSTEN

 • Kantoren schoonmaken
 • Magazijnen schoonmaken
 • Fabriekshallen schoonmaken
 • Ramen wassen
 • Gevels reinigen
 • Terrassen schoonmaken

 

 • Parkings van losliggend vuil en bladeren ontdoen en reinigen
 • Hardware cleaning van computers
 • Vloeren schoonmaken
 • Dieptereiniging van tapijt
 • Vloeren onderhouden
 • Vloeren renoveren

 

 • Dieptereiniging van professionele keukens en dampkappen
 • Stoffen zetels en stoelen reinigen
 • Roltrappen poetsen
 • Planten onderhouden
 • Nieuwbouw proper maken en klaarmaken voor afwerking
 • Na verbouwing alles grondig reinigen

ANDERE FACILITAIRE DIENSTEN

 • Winterdiensten
 • Pestcontrole
 • Wasserij

 

 • Schoonloopmatten
 • Dispensers en hygiënische artikelen leveren en beheren

SCHOONMAAKBEDRIJVEN VERGELIJKEN

Hoe kiest u de ideale partner?

Bekijk de whitepaper
Care werkt op maat van elk bedrijf waarbij er veel aandacht gaat naar het sociale aspect van de werknemer. Daarnaast is er ook een goede opvolging vanuit het hoofdkantoor via de District Manager. – Klant uit de historische sector
FAQ

Meestgestelde vragen over kantoorschoonmaak

1. Hoe werven jullie geschikte medewerkers aan?

We hebben een eigen vacaturewebsite: www.werkenbijcare.be. Geïnteresseerden kunnen daar op een eenvoudige manier de vacatures kiezen die bij hen passen. We maken ook gebruik van CVWarehouse, en we merken dat bedienden ons vaak vinden via Indeed of LinkedIn. Onze vacatures worden ook regelmatig gedeeld op Facebook en Instagram, met vaak veel respons.

Met Bring a Friend-acties maken we medewerkers warm om een kennis, vriend of familielid als sollicitant aan te brengen. Onze medewerkers weten immers wat werken voor Care inhoudt en zijn onze beste ambassadeurs. Ze kunnen vaak al inschatten of iemand binnen onze organisatie past of niet.

Voordat we het contract laten tekenen, nodigen we kandidaten uit voor een gesprek in een kantoor bij hen in de buurt. Speciaal daarvoor hebben we goed bereikbare kantoren in Antwerpen, Houthalen, Vilvoorde en Gentbrugge. Of we plannen het gesprek in de kantoren van de klant. Zo weten de kandidaten meteen waar ze terechtkomen, of dit gemakkelijk bereikbaar is en wat ze precies gaan moeten doen.

Waar letten we op bij een aanwerving? Ervaring in professionele schoonmaak is een pluspunt. Want de verschillen met huis-tuin-en-keuken-schoonmaak zijn groot. Niet alleen gebruiken we bij kantoorschoonmaak specifieke producten en methoden, ook de snelheid ligt een pak hoger. Toch zijn vooral attitude, mentaliteit, en zin om te werken en te leren belangrijk.

Voldoet een sollicitant aan onze verwachtingen? Dan krijgt hij of zij de kans om zich te bewijzen op de werkvloer.

Werken bij Care
2. Welke opleiding krijgen de schoonmakers bij Care?

Op hun eerste dag krijgen onze schoonmakers een introductietraining van hun teamleader. Ze leren dan de basisbeginselen van kantoorschoonmaak, zoals het gebruik van materiaal en producten, de procedures, en de werkschema’s van het bedrijf waar ze aan de slag gaan.

Blijken ze na enkele maanden een echte aanwinst? Dan krijgen ze een uitgebreide cursus van ons zusterbedrijf Alpheios. Die opleiding duurt 20 uur en behandelt naast het schoonmaaktechnische deel ook ergonomie, communicatie, en rechten en plichten.

Nadien volgt er een examen en krijgen onze medewerkers een diploma als professioneel schoonmaker. We merken dat deze opleiding hen motiveert: ze beseffen hoe belangrijk hun taken zijn en dat de klanten – en wij – echt op hen rekenen.  

Naast schoonmaakopleidingen organiseren we bij Care ook ‘Nederlands op de werkvloer’. Zo leren schoonmakers de woordenschat die ze nodig hebben om met de klant te communiceren. Een paar voorbeelden: strepen, koffievlek, emmer, dweilen, moppen, stofwissen en uitbellen.

Ontwikkeling vakmanschap
3. Hoe zorgen jullie voor vervanging als iemand niet opdaagt?

Elke regio heeft mobiele ploegen: onze ‘vlinders’. Zij staan klaar om in te springen waar nodig en kennen iedere klant in hun regio. Elke week krijgen ze hun planning door, die bij onverwachte situaties natuurlijk kan veranderen. Dankzij hun bedrijfswagen en gsm zijn ze bereikbaar en mobiel.

Mocht dat nodig zijn, kijken we of er schoonmakers in de regio zijn die extra uren kunnen doen.

Werken er bij de klant meerdere medewerkers? Dan proberen we aan taakverlenging te doen.

4. Hoe gebeuren de kwaliteitscontroles bij Care?

Onze teamleaders voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit en gebruiken daarvoor het IPSO-systeem. Daarin staat hoe netjes een ruimte moet zijn, uitgedrukt in percentages. De Teamleader doet zijn rondgang om te kijken waar het niet zo netjes is. Afhankelijk van het soort vervuiling trekt het systeem punten af. Een veeg op de vloer weegt bijvoorbeeld zwaarder door dan stof op de plinten. Een inkomruimte of sanitaire blok weegt ook meer door.

Als de Teamleader alles heeft ingegeven, berekent het systeem wat het kwaliteitsniveau van de ruimte is. Wordt het gevraagde percentage niet behaald (minder dan 85%)? Dan bekijken we samen met de schoonmaker in kwestie wat het probleem is en hoe we dat kunnen oplossen. Door hem of haar te betrekken, creëren we meer betrokkenheid bij de job. En dat uit zich in betere resultaten.

Volgen er toch nog klachten of vindt de District Manager het niveau onvoldoende voor de klant? Dan schakelen we een interne kwaliteitscontroleur in. Al is dat eerder uitzonderlijk.

Klachten en kwaliteit schoonmaak
5. Hoe gaat de uitbesteding van kantoorschoonmaak in zijn werk?

Denkt u eraan om de schoonmaak in uw bedrijf uit te besteden? Grosso modo volgt dat proces de volgende stappen:

 1. Afspraak met een van onze Sales Advisors
 2. Analyse van uw kantoren
 3. Offerte op maat
 4. Begin van de samenwerking
Ontdek het proces in detail
NOG ANDERE VRAGEN?

Stel ze aan onze Sales afdeling

Chantal Moerenhout Sales Manager Care

Chantal Moerenhout

Voor wie nog geen klant is

Bent u geen klant en zit u met vragen over onze aanpak of over kantoorschoonmaak in het algemeen? Mail dan gerust naar onze Sales Manager Chantal.

mail Chantal
Nicky Poortmans Care

Nicky Poortmans

Voor onze klanten

Bent u klant? En hebt u een vraag of wilt u extra diensten inschakelen? Dan kunt u terecht bij onze Internal Sales Manager Nicky via mail of 0484 48 08 56

mail Nicky
Zoek jij een job in kantoorschoonmaak?

Kijk snel op onze vacaturewebsite voor een overzicht van al onze jobs. Of stuur een mail naar Maxime De Brauwere, onze HR Business Partner.

Werken bij Care Mail Maxime
Care schoonmaakbedrijf werkplezier