Pexels Alban Grellier 12538230
01-07-2022

Care schakelt Procobel in als specialist vloeren reinigen

Care is trots dat het klanten meer biedt dan kantoorschoonmaak. Om een totaalpakket diensten aan te bieden, werken we samen met partners waarbij we optreden als uniek aanspreekpunt. Vandaag zetten we Procobel in de kijker. “We reinigen, renoveren en behandelen alle soorten vloeren. Eigenlijk alles waarover je kunt wandelen of rijden”, vertelt Ad van Geest, CEO van Procobel.

Sommige vloeren hebben, buiten een gewone schoonmaakbeurt, behoefte aan een dieptereiniging of speciale behandeling. Sinds enkele jaren doet Care daarvoor een beroep op Procobel. Operationeel Manager Bjorn Van der Auwera vertelt hoe die samenwerking tot stand kwam. “In mijn vorige job werkte ik geregeld samen met Procobel en ik wist dat ze kwaliteitsvol werk leveren. Toen ik bij Care aan de slag ging, kreeg ik de vraag van een klant voor een specifieke vloerreiniging. Ik nam toen meteen contact op met Procobel.”

Uiteenlopende opdrachten in vloerreiniging

“We reinigen, renoveren en behandelen tapijten, steentapijten, linoleum, natuursteen, parket en betonvloeren. Kortom, alle soorten vloeren. Voor Care variëren de opdrachten van een parkeergarage schoonmaken tot tapijten reinigen”, vertelt Ad.

De meeste opdrachten die Care voor Procobel heeft, zijn eenmalig of op afroep. Ongeveer 30 procent is vast werk met een bepaalde frequentie. “Als we aan een groot dossier werken waarin bepaalde vloerwerkzaamheden worden voorzien, betrekken we Procobel er onmiddellijk bij”, vertelt Bjorn. “Klopt”, beaamt Ad. “Soms gaan we bij de klant langs om de werken te bespreken. Andere keren krijgen we alle info door van Care. Daarop baseren we onze prijs, die Care dan verwerkt in hun offerte. Zo staan alle details op papier en hoeft Care ons alleen maar te laten weten wanneer we mogen starten.”

Verwijst Procobel klanten door naar Care? “Dat valt wel eens voor, afhankelijk van de vraag die de klant stelt”, volgens Ad. “Als die over dagelijkse schoonmaak gaat, dan raden we Care zeker aan.”

Duurzaam ondernemen zit in DNA

Care draagt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel. Daarom werken we alleen met partners samen die dezelfde waarden en normen nastreven. Waterlogic en Compass Group zijn daarvan mooie voorbeelden. Maar past Procobel ook in dat plaatje?

Volgens Ad is het je morele plicht als onderneming om duurzaam te ondernemen. “Zo gebruiken we biologisch afbreekbare producten. Ook voor de medewerkers zoeken we oplossingen om hen het leven zo aangenaam mogelijk te maken op het vlak van bijvoorbeeld ergonomie. Denk bijvoorbeeld aan laadbruggen op de camionetten.” Ook Bjorn merkt op dat Procobel correct omgaat met zijn medewerkers. Voor hem is dit een groot pluspunt.

Kwaliteit primeert

“We werken graag met Procobel omdat het een kwalitatieve partner is. We hebben een goede overeenkomst, de communicatie verloopt vlot en ze komen hun afspraken na bij onze klanten”, vertelt Bjorn.

En ook Ad is enthousiast over Care. “Het is heel eenvoudig: bij Care primeert kwaliteit. En dat strookt helemaal met onze filosofie. Wij zijn specialist in vloerreiniging en daar hangt nu eenmaal een prijskaartje aan. Care weet dat en dat maakt onze samenwerking zo prettig. Ons gezamenlijke doel is topkwaliteit leveren”, besluit Ad.

Wilt u meer weten over al onze facilitaire diensten? We vertellen u er graag alles over. Neem gerust contact met ons op.

Meer info of offerte aanvragen

Meer blogs

Duurzaam Ondernemen Care schoonmaakbedrijf
duurzaamheid

Care als voorbeeld van duurzaam ondernemen

Care zet al meer dan 45 jaar in op duurzaam ondernemen. Al heel wat goede doelen en projecten zijn de revue gepasseerd. De laatste jaren geven we dit ook structureel vorm door deel te nemen aan het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO). Maar wat houdt dat juist in? En hoe vertaalt zich dat in de praktijk?
21-04-2021
5 min.
Kwaliteitsproducten professionele schoonmaak
innovatie, kantoorschoonmaak, duurzaamheid

Alles start bij het gebruik van kwaliteitsproducten

De hoge kwaliteit die Care levert, is mede dankzij de samenwerking met sterke partners. Alpheios is daarvan een schoolvoorbeeld. Het is, net zoals Care, lid van de Vebego-familie. En waar Care instaat voor de schoonmaak van bedrijven, zorgt Alpheios voor kwaliteitsvolle poetsproducten en dito machines. Maak kennis met unitmanager Marc Peeraer.
05-02-2021
3 min.
Resultaatgericht Poetsen
innovatie, kantoorschoonmaak

Resultaatgericht poetsen: schoonmaken wanneer het nodig is

Schoonmakers werken meestal volgens een vast werkprogramma: ze nemen elke ruimte onder handen, volgens voorafbepaalde frequenties en uren. Een alternatieve manier van werken is resultaatgerichte schoonmaak: daarbij bepaalt de schoonmaker op basis van de graad van properheid wat er moet worden gepoetst.
13-01-2021
3 min.