Gewoon schoonmaken? Care zorgt ervoor dat het gesmeerd loopt bij Chevron!

Chevron is onder de indruk van de energie van Care

Chevron is één van ’s werelds grootste geïntegreerde energiebedrijven. De maatschappelijke zetel in België en het Technology Center bevinden zich in Zwijnaarde bij Gent. Daarnaast is er nog een kantoor met labo's en een fabriek in Wondelgem. 

Wat biedt een goede poetspartner

Carine Vanneste, Office & Administration Coördinator: "Care is op beide locaties actief. De poetsploegen onderhouden de kantoren en de labo's. Een goede poetspartner moet kwaliteitswerk leveren, betaalbaar zijn en veilig werken. Criteria waar Care helemaal aan voldoet. Bij Chevron wordt vooral aan veiligheid zeer veel belang gehecht. Wie voor ons wil werken, moet door een uitvoerige procedure. Gelukkig zit Care helemaal op onze golflengte.

Band met poetsers

We vroegen om met vaste mensen te werken omwille van de bijzondere veiligheidseisen in de labo's. We kennen de poetsers dus goed. Ze hebben oog voor detail en oor naar onze wensen. In het begin zat ik vaak samen met de teamleader, nu overleggen we slechts om de twee maanden. Om het in de termen van onze sector te zeggen: alles loopt gesmeerd!"

Chevron klant olie