Tevreden klanten aan het woord

Onze schoonmakers zijn een belangrijke schakel in het geheel. Zij doen meer dan enkel stof weghalen, maar ondersteunen de klanten op weg naar hun succes. Hoe doen ze dat?

Hier leest u concreet wat onze klanten over Care te vertellen hebben. 

Welkom bij Care schoonmaakbedrijf

Gewoon schoonmaken? Care doet meer dan dat

Chevron klant olie

Chevron (energiesector)

"In onze sector is veiligheid uiterst belangrijk. Gelukkig kunnen we op Care rekenen want zij zitten op dezelfde golflengte."

Lees meer
Immo Laterrasse klant strandhuizen

Immo La Terrasse

"Met dank aan Care worden vakantiegangers fris ontvangen aan de kust."

Lees meer
Copycat klant logo

Copycat Graphics

Bekijk het filmpje van onze creatieve Jacubi hier.

Lees meer
Plan België partner

Plan International

"Dankzij Care blinken wij van tevredenheid"

Lees meer
Bebat klant batterijen

Bebat

"Wij zijn een duurzaam bedrijf, de filosofie en het poetstalent van Care sluiten hier perfect bij aan."

Lees meer

Tevreden klanten geven complimenten aan de schoonmakers

IKO

"Marianne, jij bent van onschatbare waarde! Je denkt mee, doet mee, je bent één van ons! Hartelijk dank van je IKO-collega's." (Cathy Schippers, IKO)

KU Leuven

"Grace, our students all love you and appreciate how you keep our house clean. We know it is not always easy to work for and with students. But you are a wonder woman!" (Kristel Snels, KU Leuven)

Ardena

"Een hele dikke merci aan de crew van Ardena, die ervoor zorgt dat alles hier elke dag spic en span is. Steeds met de glimlach en niets is teveel." (Team Ardena)

CHEVRON

"We kunnen zeggen dat we zeer tevreden zijn over Nancy en Wendy. De dames zetten dagelijks een mooie prestatie neer. Een mooie pluim voor hun harde werk." (Wim, Chevron)

Notaris Seronvalle

"Jenny is top! Discreet, vriendelijk, goedgezind én poetst goed! Meer kan je niet verlangen!" (Notaris Seronvalle)

KH Engineering

"Corinna, voor ons ben je een superwoman. Als een wervelwind ga je door onze kantoren en het blinkt hier elke dag!" (Katrien, KH Engineering)

Democo

"Maria en Patrizia, dank jullie wel om het hier telkens opnieuw te laten schitteren!" (Linde Kusters, Democo)

Eurofins

"Bedankt Nancy en Nadia voor jullie harde werk, we appreciëren het enorm! In een propere omgeving vertoeven is veel waard, dat hebben we gemerkt toen het bij onze vorige firma anders was. Groeten Liesbeth" (Liesbeth Brackenier, Eurofins)

Ebema

"Connie, bedankt voor je inzet en dat je dagelijks probeert om al onze medewerkers te stimuleren hun steentje bij te dragen aan een schonere en opgeruimde werkomgeving!" (Patricia De Volder, Ebema)

Vynova

"Suzy is de stuwende kracht achter haar team. Ze staat altijd voor ons klaar. Ze helpt mee zoeken naar oplossingen. Waar nodig steekt ze zelf de handen uit de mouwen." (Ronny Mariën, Vynova)
Credisolv
"Donderdag is dé dag dat jij er voor zorgt dat we letterlijk met een propere lei kunnen starten! We merken je aanwezigheid zonder je ooit te zien... Dank voor je inzet en respect!" (Benoit Boucquillon, Credisolv)

Labo Wolfs

"Ada, Mo en Marina: steeds veel te vroeg, veel werk voor de boeg. Steeds met veel zin de dweil het water in. Het zijn onze drie power cleaners, wij kunnen niet meer zonder!" (Fania Dewyn, Labo Wolfs)

Lecot

"Welk jaargetijde het ook is, we kunnen altijd op onze Wieske rekenen. Bij het binnenkomen van onze kantoren word je spontaan goed gezind. Op de achtergrond speelt op de radio een vrolijke noot, op je bureau staat je favoriete kopje al klaar. Ja ja, ons Wieske heeft steeds oog voor detail, niet alleen verwend ze ons ook dagelijks met verse koffie, ook de gang en trap ligt er netjes bij. Zelfs de balie waar de klanten zich aanmelden worden voorzien van een bosje bloemen. Ze is er eentje uit de duizend, heeft ze al eens een dagje verlof, dan is er al snel paniek,onze Wieske is er niet, zou er iets gebeurd zijn? Wieske, ons zonnetje in huis wat ook al eens een donderwolkje kan zijn, weet met een frisse wind elke storm te bedaren met haar vakkundige kennis als mens. Bedankt voor al je goede zorgen !" (Pascal Gruzen, Lecot)

KU Leuven

"Noa, bedankt voor het knappe werk dat je steeds levert in onze vergaderzalen. De combinatie van werken en studeren doe je perfect! Je glimlach maakt een wereld van verschil! Doe zo verder!" (Ronald Libert, KU Leuven)