// CARE-CULTUUR

/ “Bij Care ben je geen nummer”

Al 23 jaar werkt Rosita bij Care. Ze combineert verschillende functies, zoals kwaliteitsmedewerker en projectmanager voor Barco. Daarnaast deelt ze haar kennis rond IT en kwaliteit. Dat doet ze door trainingen te geven aan teamleiders en pandverantwoordelijken. Altijd met de glimlach, altijd vol enthousiasme. Wanneer ze vertelt, voel je haar passie en vrolijkheid meteen.
Ik wil dat de mensen goed meekunnen en weten dat ze altijd op mij kunnen rekenen. – vertelt Rosita opgewekt
Care Cultuur Rosita Moerman
Bij Care draait het niet om cijfers, maar om mensen.

Bij ons heeft iedereen een naam en wordt iedereen persoonlijk aangesproken,” legt Rosita uit. Mijn leidinggevende kent mijn sterke en zwakke punten.” 

Bij Care vertrouwen collega’s elkaar.

Als iemand mijn hulp nodig heeft, mag die persoon me altijd bellen, zelfs tijdens vakanties,” vertelt Rosita. 

Dat geldt ook omgekeerd: als ik informatie nodig heb om verder te kunnen, kan ik altijd op mijn collega's rekenen. Ook mijn klanten weten dat ze altijd bij mij terecht kunnen. – Rosita
/ Steunen en respecteren

“Binnen Care is een werkomgeving waarin we elkaar steunen en respecteren erg belangrijk,” legt Rosita uit. “Door mijn werk heb ik de vrijheid om mijn uren en dagen zelf in te delen. Mijn manager vertrouwt erop dat ik mijn taken goed uitvoer. En als er iets speelt, zelfs in het privéleven, denkt Care mee na over hoe we kunnen helpen en elkaar steunen.”

Samen Groep Mensen

Rosita vertelt hoe ze een keer een collega in het ziekenhuis ging bezoeken, toen die een persoonlijke tegenslag had. Ik ben haar gaan bezoeken, heb met haar iets gegeten in de kantine van het ziekenhuis, zodat ze even uit haar kamer kon.” Je voelt het medeleven wanneer ze dit vertelt. Dit kleine gebaar toont hoe Care-collega’s voor elkaar zorgen en elkaar ondersteunen.

Als er iets speelt, zelfs in het privéleven, denkt Care actief mee over hoe ze kunnen helpen. – Rosita
/ Inzet voor maatschappelijke thema's
Naast interne ondersteuning zet Care zich ook in voor maatschappelijke thema's, zoals armoedebestrijding. “We verzamelen bijvoorbeeld tweedehands speelgoed voor mensen die het nodig hebben,” vertelt Rosita gemotiveerd.
“Op deze manier tonen we dat we niet alleen praten over hulp, maar ook actie ondernemen.”
Rosita vindt het heel belangrijk om in zo'n fijne en ondersteunende groep te werken. “Als je een goede band hebt, kun je veel bereiken,” vat ze samen.

Bij Care zijn we meer dan collega's; we zijn een team dat elkaar steunt en inspireert.” – vertelt Rosita enthousiast