// WIST JE DAT ...
/ Teambuilding bij Feestvarken vzw

Feestvarken vzw zorgt ervoor dat ook kinderen in armoede een cadeau en een feestje krijgen voor hun verjaardag. Via de stadsdiensten en het OCMW kunnen hun ouders zich aanmelden om een geschenk te ontvangen. Deze diensten bestellen de pakketten dan via de Feestvarken-app. Vrijwilligers stellen dan een pakket samen. Daarin zit een cadeau, geschikt voor de leeftijd van het kind, met inpakpapier. 

Bovendien krijgen de ouders de nodige spulletjes om een verjaardagsfeestje te geven en een traktatie om uit te delen in de klas. Het mooie is dat het kind niet weet dat dit pakket een donatie is van Feestvarken. Want ieder kind verdient een normale verjaardag.

/ Meer over VZW Feestvarken
Feestvarken03

Deze vzw draait op sponsoringen en giften van bijvoorbeeld Dreamland en Hema. Om de pakketten samen te stellen, doet Feestvarken een beroep op vrijwilligers én organiseren ze teambuildings. En daaraan hebben al verschillende Care-teams deelgenomen. Daarnaast steunt Vebego Foundation de vzw om de app beter te maken.

/ Meer over de Vebego Foundation
Feestvarken02
Feestvarken01
   

De kanjers van internal sales Nicky, Ties en Luc zijn verjaardagspakketten gaan vullen bij Feestvarken. Een warme oproep aan alle collega’s om dit mooie initiatief te steunen!