// CARE-CULTUUR

/ Regio Centraal in de schijnwerpers

Sandra Duuring Dsc 5366 Met Naam NL
Sandra is nu bijna zeventien jaar in dienst bij Care.
“Mijn vijftien jaar dienst viel net in corona, dat was een jubileum in mineur. Dus ik verwacht over drie jaar een groot feest met een prachtige speech. Het is maar een hint” lacht ze.
Ze heeft mensen zien komen en gaan, en ze beseft dat Teamleader niet de gemakkelijkste job is. Daarom doet ze er alles aan om hen samen te brengen en wil ze haar appreciatie tonen.
“Als ik mijn Teamleaders zo samen zie zitten, dan ben ik echt trots.”
/ Klinkende namen in groot Antwerpen

Regio Centraal is aan het werk van Beveren tot Arendonk en van Turnhout en Hoogstraten tot Duffel. Daar doet het team vooral kantoorschoonmaak. Bij sommige klanten houdt het team ook productieomgevingen in fabrieken proper.

Als klanten somt Sandra enkele klinkende namen op zoals Reynaers Aluminium, AG Vespa, Stad Mortsel, B&R Bouwgroep en Ravago. Ook nieuwe klant Politie Antwerpen valt onder haar bevoegdheid.

20220701 Werken Bij Care KAARTJE Regio Centraal 01 Werken Bij Care Kaart

/ Ontmoet team centraal

Sandra’s team bestaat ondertussen uit zes Teamleaders. “Sinds februari 2022 maakt Ann deel uit van ons team. Ze werkte vroeger op de facilitaire dienst van een bedrijf, waardoor ze de sector kent. Debby kwam er een paar maanden later bij. Zij leidde een team bij een Waals schoonmaakbedrijf en kent de job dus door en door. Ze is gedreven en pikt alles supersnel op. Ze is dan ook Site Lead bij onze nieuwe klant Politie Antwerpen.”

Als vervanging van Debby kwam Yenna er in december bij.

Yenna heeft veel ervaring en weet van aanpakken. Ze kwam op het juiste moment. Bovendien combineert ze haar werk met haar gezin met drie kinderen. Chapeau. – Sandra

“Dan hebben we Sandy. Zij is wat meer ingetogen. Maar vergis je niet: ze is een typische stille water met een diepe grond”, glimlacht Sandra. “En dan is er natuurlijk nog Carina. Met haar 26 jaar dienst is ze onze rots in de branding."

Carine heeft tonnen ervaring en is daarom onder andere verantwoordelijk voor Reynaers. Onze tweede grootste klant. – Sandra

Het zesde lid van haar team is er Nancy. “Zij is nu vijf jaar bij Care en is de oudste van mijn team. Sinds enkele maanden werkt ze 4/5. Dat is uitzonderlijk voor een Teamleader.”

Om er toch voor te zorgen dat ze zoveel mogelijk kan genieten van haar vrije dag, hebben we het werk herverdeeld – benadrukt Sandra
/ Trots op haar team

Sandra’s team besloot zelf om elke week een vaste dag samen te werken in het kantoor in Deurne.

“Ik vond het een enorm leuk idee dat ik alleen maar kon toejuichen. Het is natuurlijk geen verplichting. Al merk ik wel dat iedereen er altijd probeert te zijn. En dan pas zie je hoeveel we aan elkaar hebben. We praten dan over de job en luchten hun hart bij elkaar. Als ik hen zo zie zitten, dan ben ik echt trots.”
Careculture Teamleaders 1 Min
/ Elkaar beter leren kennen

“De District Managers krijgen een budget om dingen te doen met het team. Daarvan laat ik geen cent verloren gaan, want ik vind het belangrijk om elkaar buiten het werk te leren kennen.” En als er iets speciaals te vieren is, staat Sandra altijd met iets leuks klaar.

“Voor Carina’s vijftigste verjaardag liet ik een taart maken die in het teken stond van tennis, haar hobby. En deelde ik aan de collega’s zeepjes uit met haar naam op. Tja, wat kan ik zeggen? Ik doe dat gewoon graag.”

Samen Groep Mensen

En worstelt er iemand met een probleem? Dan staat Sandra altijd klaar met raad en daad.

“Soms is dat gewoon door hen in contact te brengen met mensen die hen verder kunnen helpen.”
/ Schoonmaakmedewerkers in de schijnwerpers

Uiteraard wordt ook het schoonmaakpersoneel niet vergeten. “We trakteren de jubilarissen van 10, 15, 20 en 25 jaar in oktober op een etentje samen met de verantwoordelijke Teamleaders. Ze krijgen dan een bon om uit eten te gaan en bloemen als ze die nog niet hebben gekregen. En uiteraard nemen we foto’s die we dan op Facebook en in het C-magazine zetten.” Sandra stimuleert haar Teamleaders om ook kleine dingen op foto vast te leggen. “Zo komen onze schoonmakers wat meer in de schijnwerpers en dat waarderen ze enorm.”

Voor corona was er ook een jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor regio Centraal in het hoofdkantoor in Deurne. “In 2024 nemen we die traditie opnieuw op”, belooft Sandra.

 

• Masterframe Carousel 768X768 Jubilarissen 01