// IN DE KIJKER
Student Zomer 2022
Iedere Teamleader koos de jobstudent die de titel Student Zomer 2022 verdient. Ze vertellen ook kort waarom. Dit zijn de winnaars...
• Masterframe Carousel 900X500 (2)
// Quelques étudiants enthousiastes : Khadija Safsafi (Regio COC Oost), Reynaers-Thibo - Audrey - Grace - Raihane - Caroline (Regio CEC Centraal ), Pamela Da silva (Regio CEC West)
Regio COC Oost Khadija Safsafi
Regio CEC Centraal Reynaers Thibo, Audrey, Grace, Raihane En Caroline
Regio CEC West Pamela Da Silva

/ Regio CEC West

Manon Tancré
(genomineerd door Anja Matthijs)

Manon werkt al enkele jaren bij Care als jobstudent. Ook dit jaar heeft ze heel wat vervangingen gedaan. En zo heeft ze ons al vaak uit de nood geholpen.

Lina Zoubaa
(genomineerd door Fatna Lagmaui)

Lina is enorm gemotiveerd. Ze is altijd op tijd en doet alles wat je haar vraagt. Zowel onze medewerkers als de klant waren onder de indruk van haar inzet. Ze maakt zo veel reclame voor Care dat drie van haar vriendinnen al hebben gebeld voor een vakantiejob. Lina wil dan ook graag nog eens terugkomen als jobstudent en kijkt al uit naar de komende vakanties.

Pamala Da Silva Sampaio Alves
(genomineerd door Cindy Struyf)

Pamala bracht heel wat uren door bij Campina Aalter. Als er dingen misliepen, stond ze meteen klaar om alles in orde te brengen. Ze schakelde zelfs haar vriend Victor in. Geen vraag was te moeilijk. Ze reageerde altijd met een glimlach en deed alles om de klant tevreden te houden. Echt een toppertje!

Caro Vandenberghen
(genomineerd door Annick Buelens)

Caro helpt al enkele jaren tijdens de schoolvakanties bij Terumo. Ze heeft ondertussen zoveel ervaring dat ze sommige toeren alleen doet. Ze levert zo goed als perfecte kwaliteit en altijd met een glimlach op haar gezicht. Ze schittert tussen de vaste medewerkers. Op dit moment rond ze haar studies als dierenarts af. We zullen haar de volgende vakanties missen als jobstudent! Ik wens haar veel succes voor de toekomst. Professioneel en privé.

/ Regio COC West

Sakine Basyigit
(genomineerd door Rosita Moerman)

Sakine is een duizendpoot. Ze komt ook tijdens het jaar helpen als jobstudent en kent het gebouw van Barco dan ook vanbinnen en vanbuiten.

Lotte Delva
(genomineerd door Sulyka De Deckere)

Dit jaar sprong Lotte er echt wel uit. Zij verdient deze nominatie omdat ze altijd heel gemotiveerd is. Zelfs in de vroege ochtend staat ze daar met een grote glimlach.

/ CEC Janssen Beerse

Nancy Lussende
(genomineerd door Yves Haanen (site lead))

Nancy werkt al een paar jaar als student en is een enorm goede kracht. Ze is heel flexibel, je kunt altijd op haar rekenen. Bovendien is ze nooit afwezig. Ze heeft dit jaar enorm geholpen door alle plattegronden van onze nieuwe business in Gent te doorspitten. Om ze dan te linken aan verschillende taken. Zo heeft ze veel voorbereidend werk gedaan voor het masterplan Gent. Ze hielp ook met procedures klaar te leggen en op te zoeken, archiveren …

/ Regio COC Oost

Shania Valori
(genomineerd door Romana Medile)

Shania hielp mij dit jaar al vaak uit de nood bij verschillende panden. Zoals bij Ebema. Geen eenvoudige taak voor een student, want Ebema is een pand waar veel betonstof ligt.

Sarah Volpone
(genomineerd door Oriana Durante)

Sarah stond altijd klaar als ik haar nodig had. Ze doet haar werk erg grondig en nauwkeurig.

Khadija Safsafi
(genomineerd door Suzy Francken)

Khadija werkte als jobstudent twee jaar lang elk weekend én de feestdagen bij klant Vynova. Altijd stond ze klaar voor Care. Ook tijdens de moeilijke coronaperiode. Ze is een superjobstudent.

/ Regio COC Centraal

Layla Nahja, Nawal Arbaoui
(genomineerd door Sandy Feyen)

Mijn beste zomerstudenten dit jaar zijn Layla en Nawal. Layla werd op een bepaald moment ziek en kreeg een ziektebriefje voor vier dagen. Maar na twee dagen wilde ze al terugkomen, zodat ik geen vervanging moest zoeken. Dat vond ik heel lief van haar. Ook Nawal viel op. Hij stond altijd paraat bij mijn grootste klanten Trescal, AG Vespa en Schepens.