// NIEUWE KLANTEN
/ Sint-Michielsinstituut

Locatie: Keerbergen

Opstart: 19 april

Wat doet de klant? Het Sint-Michielsinstituut is een middelbare school.

Wat doet Care? Klaslokalen, kantoren, vergaderzalen, lerarenlokalen, sanitair, refter en keuken poetsen.

Leuk weetje: De dochter van de directeur was jarenlang jobstudent bij Care.

8. NIEUWE KLANTEN Doorklik Image And Textblock 480X360 SM!KS
/ Aaqua

Locatie: Antwerpen

Teamleader: Sandy Feyen

Opstart: midden januari

Wat doet de klant? Aaqua is een IT-bedrijf dat apps ontwikkelt.  

Wat doet Care? Kantoren schoonmaken en de glaswas.

Leuk weetje: Aaqua is een jong bedrijf uit de UK met specialisatie in IT en ontwikkelen van apps. In 2021 startte Aaqua een afdeling in België, met een volledig nieuw kantoor dat operationeel is sinds begin 2022. 

Het gebouw waar de kantoren van Aaqua gevestigd zijn, is eigenlijk een oud pakhuis waarvan de gevel in 2001 door schrijver Tom Lanoye is beschilderd met woorden uit Van Dale. Nadat Lanoye er een tijdje had gewoond, verkocht hij het aan actrice Andrea Croonenberghs. Zij heeft het pand volledig vernieuwd en verhuurt het nu als B&B Peace in the City.

Op het gelijkvloers liggen de kantoren van Aaqua. De industriële look met open haard, de bakstenen vloeren, het parket, de oude tegels en de hoge plafonds … maken van het geheel een prachtig pand. Het kantoor bestaat uit een coworkingspace met enkele flexplekken, vergaderruimtes, ontspanningsruimtes en een mooi terras.

8. NIEUWE KLANTEN Doorklik Image And Textblock 480X360 Aaqua
/ NXP Semiconductors

Locatie: Heverlee

Teamleader: Annick Buelens

Opstart: 1 april

Wat doet de klant? NXP produceert chips. Niet om te eten maar voor in wagens, telefoons, slimme woningen, de industrie … 

Wat doet Care?  Kantoren en andere ruimtes schoonmaken.

Leuk weetje: NXP koos voor Care omdat we veel belang hechten aan het welzijn van onze medewerkers. Ze zijn heel tevreden over hun huidige schoonmaakmedewerkers en willen graag dat Care hen overneemt. En dat doen we dan ook.

8. NIEUWE KLANTEN Doorklik Image And Textblock 480X360 NXP
/ Sterima

Locatie: Bissegem

Teamleader: Cindy Struyf

Opstart: 1 juli

Wat doet de klant? Sterima zorgt ervoor dat het materiaal in ziekenhuizen perfect steriel is. Zo steriliseren ze onder andere operatiemateriaal. Nadien verpakken ze alles opnieuw zodat het gebruiksklaar voor de volgende operatie.

Wat doet Care?  Kantoren en cleanrooms reinigen.

Leuk weetje: Adviseur Expert Cleaning Sien had vier jaar nodig om Sterima te overtuigen om met Care aan de slag te gaan. Maar haar geduld werd beloond en krijgt Care de kans om te bewijzen dat ze het beste schoonmaakbedrijf zijn.

8. NIEUWE KLANTEN Doorklik Image And Textblock 480X360 Sterima
/ Andocor

Locatie: Hoogstraten

Teamleader: Fatna Lagmaui

Opstart: 2 januari 

Wat doet de klant? We blijven in de medische sector. Want Andocor maakt hartkatheters en canules. De productie vindt plaats in ultramoderne cleanrooms.

Wat doet Care? Cleanrooms reinigen

Leuk weetje: We mogen aan de slag in het nieuwe gebouw met cleanrooms. Andocor koos dan ook speciaal voor Care voor onze uitgebreide kennis over reinigen van cleanrooms. We gaan ook opleidingen daarrond geven aan hun eigen medewerkers.

/ Terug
8. NIEUWE KLANTEN Doorklik Image And Textblock 480X360 Andacor (2)