• Maasterframe Met Naam Text CB Adv 2451X1471 Mouna
Mouna Sarragi (HR Business Partner) en haar kinderen trainen vaak bij de kickboks- en MMA-club Battlefit in Antwerpen.

Ook Mouna diende een aanvraag in bij Mijn Project van Vebego. Met het geld sponsorde ze het herfstkamp en maakte ze zo heel wat kinderen blij.

Het herfstkamp van Battlefit

Lola Papadatos, lid van Battlefit, vertelt graag over het succesvolle herfstkamp. “Het kamp duurde twee dagen. De kinderen brachten de nacht door in de gym Battlefit. In totaal waren we met 27 kinderen en 4 begeleiders.”

Het was een geslaagd kamp!

Hoe zag de eerste dag eruit?

“De eerste dag hebben we gepicknickt in Park Spoor Noord. Daarna trokken we naar de speeltuin. ’s Middags genoten we van zelfgesmeerde boterhammen. In de namiddag was het tijd voor de halloweentraining in de gym. Tijdens de training hielden de kinderen een kooigevechtje. Daarvan kregen ze enorme honger, dus die pizza’s waren zeer welkom.”

/ Terug

En daarna het bedje in? 

“Nee hoor! Dan was het tijd voor de halloweentocht. We hebben ons geschminkt en verkleed. Uiteraard in heuse vechters. We waren helemaal klaar voor de griezeltocht in het Rivierenhof. Wat was me dat een avondje. Moe maar voldaan keerden we terug naar de gym waar we de avond eindigden met een film. De kinderen sliepen als roosjes.”

Dat kan ik me voorstellen. En dan was dag twee daar al.

“Inderdaad. De volgende ochtend waren we al vroeg op en genoten we van een heerlijk ontbijtje. Want er stond nog een leuke uitstap op de planning: halloweenzwemmen. We reden met de griezeltram naar het zwembad. De waterratten hadden de tijd van hun leven. Terug in onze gym speelden we nog wat gezelschapspelletjes. Gevolgd door een korte training. Voordat we naar huis gingen, genoten we nog van heerlijke pasta. Als afscheidscadeau kregen alle kinderen een T-shirt van de gym.”