// NIEUWE KLANTEN
/ TUI Fly

Locatie: Zaventem

Opstart: 7 februari 2022

Wat doet de klant? TUI Fly is een luchtvaartmaatschappij. Het hoofdkantoor van TUI is in Zaventem. Daar krijgen onder andere de stewards en stewardessen hun opleiding en hebben de piloten hun kantoor. Daarnaast is er nog de hal voor de vliegtuigen, waar ze naartoe komen voor controle en onderhoud. 

Wat doet Care? 

  • Schoonmaak landsite – het hoofdkantoor en kantoren waar opleidingen plaatsvinden.
  • Schoonmaak airsite – hal waar de vliegtuigen aankomen. 

Leuk weetje

Het was de vierde keer dat TUI een offerte vroeg aan Care. Adviseur Expert Cleaning Sien De Clerck: “De vorige drie keer gingen ze niet in op de offerte. Dus ik zei oké, maar dit is wel de laatste keer! En voilà, de aanhouder wint.”

• Masterframe Image And Textblock 480X360 Tui
/ Campina

Locatie: Aalter

Opstart: 3 januari 2022

Wat doet de klant? Campina verwerkt aangevoerde koemelk tot melk en chocolademelk in drinkflessen. Ze produceren ook zelf de kunststof flessen en vullen ze met (chocolade)melk.

Wat doet Care? We nemen alles onder handen: van de kantoren tot de productieomgeving. Ook de sassen waarlangs mensen de productieomgeving binnenkomen, houden we proper. Dat valt onder Care Expert Cleaning.

Leuk weetje

We zijn bij Campina terechtgekomen via Preventieadviseur Els Van Rijckeghem. In de voetbalvereniging raakte zij aan de praat met een dame die voor Campina werkt. En zo ging de bal aan het rollen.

/ Terug
• Masterframe Image And Textblock 480X360 Campina