• Masterframe Advanced Textblock Liefkenshoek 500X300 Tolhuizen

Wat is de Liefkenshoektunnel, en wat doen jullie er precies?
De Liefkenshoektunnel is een toltunnel, de enige betalende tunnel in België. Wij onderhouden de tunnels en innen het geld van de chauffeurs. Ons team bestaat uit 38 medewerkers.

Hoe zijn jullie bij Care terechtgekomen?
Het is lang geleden maar ik denk dat we Care hebben gevonden via reclame. In het begin hebben we enkele poetshulpen gehad vooraleer Mariëlla in 2004 bij ons terechtkwam. Zij bleek een goede match en ondertussen werkt ze al tien jaar bij ons.

Welke taken voert Mariëlla uit?
Mariëlla zorgt dat zowel de tolhuizen als onze bureaus proper zijn. Ze komt elke dag een paar uren poetsen. De toltunnel is namelijk 24/7 open. In de controlekamer zitten voortdurend twee mensen die toezicht houden op de tolhuizen en de tunnels. Die ruimte heeft elke dag een poetsbeurt nodig. De bureaus neemt Mariëlla een keer per week grondig onder handen en het sanitair twee keer.

Ondertussen rekenen we ook op Care om onze ramen schoon te maken.

Hoe verloopt de samenwerking?
Heel goed, Mariëlla is ondertussen iemand van het team geworden. Als ons personeel een kleine attentie krijgt, bijvoorbeeld voor Sinterklaas, dan hebben we dat ook voor haar in petto.

/ Terug
• Masterframe Advanced Textblock Liefkenshoek 500X300 Mariëlla

Zo vierden we onlangs ons dertigjarig bestaan. Om dat te vieren, ontving iedereen een gepersonaliseerd houten kistje met daarin een flesje champagne en een champagneglas. Natuurlijk kreeg Mariëlla er ook eentje.

We zijn heel tevreden over haar en hebben een goede vertrouwensband. Vroeger moest ze wachten tot er iemand in de kantoren aanwezig was, omdat er toch wat geld in omloop is. Nu krijgt ze vrije toegang en kan ze poetsen wanneer ze wil.

Hebben jullie de manier van schoonmaak zien evolueren?
Jazeker. Producten zoals ammoniak gebruikt Mariëlla al een hele tijd niet meer. Ondertussen zijn ook alle productfiches aanwezig die elk jaar worden gecontroleerd om in orde te zijn met de ISO-normen. We hebben Care zien groeien op het vlak van duurzaamheid en gebruik van betere en milieuvriendelijkere producten.

Hoe verloopt het contact met Care zelf?
In het begin was Sandra Duuring Teamleader van Mariëlla en dus onze contactpersoon. In de loop van de jaren is zij ons blijven opvolgen, hoewel zij al geruime tijd District Manager is en dus niet meer voor onze regio verantwoordelijk is. Het is fijn om te weten dat er iemand is waarop we altijd kunnen rekenen.

Waarom moet een bedrijf kiezen voor Care?
Ik vind dat een vrij moeilijke vraag. We hebben ook maar één poetshulp en geen volledig team. Misschien is dat wel het antwoord: of je nu een grote of kleine onderneming bent, Care zoekt altijd naar een oplossing op maat.