Hoe pakt Care Corona aan?

Het coronavirus heeft helaas ook ons land bereikt. Vanzelfsprekend heeft dit ook een impact op de dienstverlening van Care. Bij Care blijven we de meest recente richtlijnen op de voet volgen en passen we de algemene maatregelen toe. Juist nu blijkt weer eens hoe belangrijk onze dienstverlening en dus onze medewerkers zijn. 

Dit is het uitgelezen moment om aan de maatschappij te tonen hoe belangrijk ons vak is. Wij kunnen de hygiëne bij onze klanten waarborgen zodat zij zoveel mogelijk verder kunnen werken in de beste omstandigheden. Onze CEO Joost Tibosch wil jullie als medewerkers van Care oprecht bedanken voor de essentiële bijdrage die jullie elke dag leveren.

Onze klanten rekenen op ons om een inspanning te leveren om de verspreiding van het virus te beperken. Het volgen van de algemeen bekende hygiëne richtlijnen is daarbij van essentieel belang. Daarnaast staan we onze klanten dagelijks met raad en daad bij, en helpen met advies en het uitvoeren van extra reinigings- en desinfectiebeurten. 

Samen krijgen we het virus klein!

Corona