24-9-2018

Care Expert Cleaning nominatie voor iClean app

Als organisator van de European Cleaning & Hygiene Awards wil het European Cleaning Journal het negatieve beeld van de schoonmaaksector counteren door te tonen hoe hard er gewerkt wordt aan kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en sterke relaties met klanten en medewerkers. 

Dit jaar haalt Care Expert Cleaning de finale in de categorie "Best use of smart technological solutions". De prijsuitreiking vindt plaats op 15 november in Hotel Palace in Berlijn.
Het ingediend project is iClean: een innovatieve app binnen de cleanroomwereld, ontwikkeld door Care in samenwerking met een technologische partner en gevalideerd volgens computer system validatie.

Achtergrond van de technologie

Binnen de Good Manufacturing Practice regels is documenteren van gestelde handelingen de sleutel tot alles. Dit verzekert traceerbaarheid van alle reinigings- en desinfectie activiteiten. Al jaren genereren we zo wekelijks meer dan 1500 pagina's bij onze grootste klant om onze activiteiten te registreren.

Dankzij iClean kan de documentatie volledig papierloos gebeuren. De cleaning operators kunnen in iClean de uitvoering van reinigingswerkzaamheden elektronisch handtekenen.

Deel dit artikel: