Care Cleaning wizards will make your day

All Care cleaners are wizards - sometimes they see what other people don't see - sometimes they seem to work magic - and somehow, they will always make your day!

Nice to meet you!

How can we make your day even brighter?

Care Office Cleaning is continue op zoek naar de verbeteringen in processen, diensten en producten die bij uw bedrijf voor meer efficiëntie zorgen. En daarbij vergeten we zeker de "human touch" niet. De combinatie van innovatie en hospitality zit er bij ons ingebakken.

Wij maken schoon in kantoren en andere gebouwen. Wij komen langs bij grote of iets minder grote bedrijven. Onze cleaning wizards zorgen daar voor de reguliere schoonmaak, glaswas, inzetten van vloeren, ... maar samen met ons zusterbedrijf HIS kunnen wij ook zorgen voor de reiniging van parkings of exterieurs. Alles om te zorgen voor een aangename werkplek!

Wilt u weten hoe wij uw dag nog kunnen beter maken? Maak een afspraak met uw lokale sales advisor en wij zorgen voor een voorstel op maat van uw noden en wensen. Klik hier voor de contactgegevens van ons hoofdkantoor. 

Deel dit artikel:

Ook interessant voor u:

Schoonmaak Care plezier

De diensten

Care is veel meer dan een poetsbureau voor bedrijven. Al 45 jaar gaan wij een stapje verder. Door overnames en joint ventures bieden we nu ook veel meer facilitaire diensten dan vroeger. Ontdek hier op welke manier wij mee helpen bouwen aan het succes van onze klanten.

De diensten

De werkwijze

Care begrijpt het: elke schoonmaakopdracht is anders. Wij luisteren naar u, proberen uw wensen te begrijpen en leveren altijd kraaknet werk af. Wij zijn een bedrijf met meer dan 1.000 schoonmakers, maar toch is het persoonlijk contact belangrijk gebleven. Voor ons is er is ook geen opdracht te ...

De werkwijze

Contact

Care is een schoonmaakfirma die in Antwerpen, Gent en Limburg kantoren heeft. Zoekt u een poetsfirma die u professioneel kan helpen in Vlaanderen en Brussel, dan bent u bij ons op het juiste adres. Nog vragen over onze diensten? Stuur gerust een bericht via het contactformulier aan de rechterkant. ...

Contact