duurzaamheid, personeel

Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten

Voor duurzame sanitaire artikelen en diensten rekent Care op Mondo Spechim. Een gesprek met Product Manager Franckie Vermoere.
07-04-2023
3 min.
Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten
Blogheaderbeeld 1470X600 Duurzaam sanitair
Rosita Moerman Care
personeel, kantoorschoonmaak

Een dag in het leven van kwaliteitsmedewerker en projectmanager Rosita Moerman

Rosita werkt al 20 jaar bij Care. Ze begon als Teamleader regio West en groeide door tot projectmanager bij onze klant Barco. Een jaar geleden voegde ze ook kwaliteit toe aan haar takenpakket. Wij luisteren even bij Rosita hoe het is om zo gepassioneerd te zijn door de job.   
21-01-2021
4 min.
Vicky Bosch Care
personeel

Een dag in het leven van medewerker Finance Vicky Bosch

Vicky Bosch werkt al 13 jaar op het hoofdkantoor van Care in Deurne. Ze begon als medewerker Financiën (debiteurenbeheer), de functie die ze nu nog steeds heeft in het team van Finance. Wij luisteren even bij Vicky hoe fijn het is om samen te werken met de verschillende afdelingen van het bedrijf. 
07-01-2021
4 min.
Dieter Van Camp Care
personeel

Een dag in het leven van Finance, IT en Fleet Manager Dieter

Dieter Van Camp werkt al 19 jaar op het hoofdkantoor van Care in Deurne. Hij begon als hoofdboekhouder onder de Financieel Directeur van dat moment. Toen die een jaar later de organisatie verliet, heeft Dieter die functie overgenomen. Wij luisteren even bij Dieter hoe het is om verschillende functies te combineren binnen één job.  
01-12-2020
4 min.
Els Van Rijckeghem Care
personeel

Een dag in het leven van SHEQ Manager Els Van Rijckeghem

Els Van Rijckeghem werkt al bijna 26 jaar bij Care. Ze begon als projectleider bij onze klant Sun Parks in regio West, via enkele tussenstappen werd ze projectleider bij Flanders Expo met focus op kwaliteit en veiligheid. Ondertussen is ze al 17 jaar organisatiebreed verantwoordelijk voor Kwaliteit, Veiligheid en Milieu.
26-11-2020
3 min.
Marga Jacobs
personeel, kantoorschoonmaak

Een dag in het leven van Sales Advisor Marga Jacobs

Marga Jacobs werkt net 1 jaar bij Care. Ze is Sales Advisor regio “Sud” (Brussel, Vlaams-Brabant en Wallonië). Wij luisteren even bij Marga hoe het is om haar vroegere saleservaring in de productsector toe te passen op schoonmaakdiensten.
02-11-2020
6 min.
Sien De Clerck Care Expert Cleaning
personeel, cleanroom

Een dag in het leven van Sales Advisor cleanrooms Sien De Clerck

Sien De Clerck werkt al bijna 24 jaar op het hoofdkantoor van Care in Deurne. Ze begon in de uitvoering als Teamleader computercleaning en daarna stapte ze over naar sales. Eerst voor de diensten in kantoorschoonmaak en de laatste 5 jaar doet ze sales binnen de cleanroomsector. Wij luisteren even bij Sien hoe het is om zo gepassioneerd te zijn door de job.  
29-10-2020
4 min.
Nicky Poortmans Care
personeel, kantoorschoonmaak

Een dag in het leven van Internal Sales Manager Nicky Poortmans

21-10-2020
5 min.
Luc Magette Care
personeel, cleanroom, kantoorschoonmaak

Een dag in het leven van Calculator Luc Magette

Luc werkt al 15 jaar bij Care met een tussenpauze van 2.5 jaar. Al die tijd was hij binnendienstmedewerker, de laatste 10 jaar verantwoordelijk voor de calculaties. Wij luisteren even bij Luc wat hij dagelijks doet voor bestaande klanten en prospecten. 
14-10-2020
5 min.
Chantal Moerenhout (1)
personeel, kantoorschoonmaak

Een dag in het leven van… Sales Manager Chantal

Chantal Moerenhout werkt al bijna 9 jaar bij Care als Sales Manager Office Cleaning. Wij luisteren even bij Chantal wat haar werk inhoudt, in gewone periodes en tijdens Corona.
05-08-2020
6 min.
Marco Gielen
personeel, kantoorschoonmaak

Ervaren rot in het vak: interview met Marco Gielen (sales)

Marco Gielen startte op 1 april 2020 als sales advisor regio Limburg. Hij is nieuw bij Care, maar kent de sector door en door. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaak en is er helemaal door gepassioneerd. Wij luisteren even bij Marco hoe het is om als ervaren rot in het vak bij Care te beginnen.
11-07-2020
3 min.