duurzaamheid, personeel

Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten

Voor duurzame sanitaire artikelen en diensten rekent Care op Mondo Spechim. Een gesprek met Product Manager Franckie Vermoere.
07-04-2023
3 min.
Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten
Blogheaderbeeld 1470X600 Duurzaam sanitair
Blogheaderbeeld 1470X600 DC 03 (1)
duurzaamheid, welzijn, gezondheid, personeel

Hoe uw computer en toetsenbord reinigen

Uw toetsenbord regelmatig grondig reinigen is geen overdreven luxe. Hoe u dat doet? Dat vroegen we aan onze partner DataClean.
07-04-2023
4 min.
Blogheaderbeeld 1470X600
duurzaamheid, welzijn, gezondheid, personeel

WELL Building Standard vertegenwoordigt de Care-waarden

De gezondheid en het welzijn van de mens stimuleren in een gebouw, dat is waarvoor WELL Building Standard staat. En laat dat nu net al jaren hét stokpaardje van Care zijn.
14-03-2023
3 min.
07122020 CARE SHOT02 056
kantoorschoonmaak, duurzaamheid, personeel

Uitbesteden van schoonmaak, wat zijn de voordelen?

Stel dat u nog werkt met eigen personeel, maar op termijn op zoek bent naar een andere oplossing. Waarom zou u kiezen voor het uitbesteden van de schoonmaak? Er zijn heel wat voordelen aan verbonden. Wij lijsten de pluspunten op. 
23-12-2022
1 min.
Maxime De Brauwere Care HR
personeel, kantoorschoonmaak, cleanroom

Maxime ontfermt zich over sollicitanten en opleidingen

In het voorjaar van 2022 versterkt Maxime De Brauwere het hr-team als HR Business Partner. Ze vormt een team met haar collega Mouna. En de taken zijn duidelijk: Mouna is verantwoordelijk voor de payroll en het papierwerk en Maxine voert de gesprekken. Al is het natuurlijk niet zo zwart-wit. Maxime vertelt dan ook enthousiast over haar gevarieerde job.
29-11-2022
3 min.
Sander Silverans Care Schoonmaak
personeel, kantoorschoonmaak

HR-medewerker Sander zorgt voor correcte lonen

Als medewerker op de personeelsadministratie, voert Sander Silverans verschillende HR-taken uit. Hij zorgt er ook mee voor dat alle medewerkers hun loon op tijd krijgen. En daarop is hij terecht trots. Hij werkt nu een jaar voor Care, nog steeds vol enthousiasme.
04-11-2022
3 min.
Pexels Skylar Kang 6430730
personeel, kantoorschoonmaak

Emel stuurt vol enthousiasme haar HR-team aan

Emel Corbaci is sinds december 2021 HR Manager bij Care. Ze is een vat vol kennis én enthousiasme. Ze spreekt niet over uitdagingen, wel over kansen. En die grijpt ze. Want ze beseft dat ze alleen zo haar doel bereikt: een goed geolied HR-team dat de beste service biedt aan de Care-medewerkers.
16-05-2022
4 min.
Koen Engel Sales Care Schoonmaak
personeel, kantoorschoonmaak

Salesmedewerker Koen voelde zich meteen thuis bij Care

Op het moment dat we Koen Engel spreken, is het zijn eerste dag als lid van het salesteam. In 2019 kwam hij bij Care als Teamleader van regio Centraal en recent wisselde hij van functie. Over zijn nieuwe baan als sales kan hij nog weinig vertellen. Maar dat hij Care een warm hart toedraagt, dat blijkt al snel.
26-04-2022
2 min.
Blog Overname Personeel
kantoorschoonmaak, personeel

Veranderen van schoonmaakbedrijf met overname personeel

Als klanten kiezen voor Care als schoonmaakbedrijf, is Care verplicht om het personeel van het vorige schoonmaakbedrijf over te nemen. Waarom? Dat leest u hier.
18-03-2022
3 min.
Tania Schelfhout Care
personeel, kantoorschoonmaak

Een dag uit het leven van call agent Tania Schelfhout

Dagelijks nieuwe contacten leggen met bedrijven bij een werkgever die haar eigenheid respecteert. Voor Tania is dit al zo’n 10 jaar een zalige job. Als dedicated Call Agent bij Care legt Tania afspraken vast met potentiële klanten voor haar sales collega's in Vlaanderen. En dat doet ze met plezier …
28-02-2022
3 min.
Annemieke De Bruyne Care
personeel, kantoorschoonmaak, cleanroom

Een dag in het leven van marcomverantwoordelijke Annemieke De Bruyne

Annemieke zorgt al bijna 7 jaar voor alle marketing en communicatie van Care en andere zusterbedrijven binnen Vebego België. Sinds 2015 beheert ze de kanalen op sociale media, bedenkt ze campagnes voor prospecten en sollicitanten en zet ze leuke duurzaamheidsacties op poten. Maar ook een deel van de interne communicatie neemt ze op zich. We gingen in gesprek met deze creatieve duizendpoot.
21-12-2021
6 min.