duurzaamheid, personeel

Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten

Voor duurzame sanitaire artikelen en diensten rekent Care op Mondo Spechim. Een gesprek met Product Manager Franckie Vermoere.
07-04-2023
3 min.
Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten
Blogheaderbeeld 1470X600 Duurzaam sanitair
Telescopische Glaswas
innovatie, kantoorschoonmaak

Productkennis: hoe werkt telescopische glaswas met osmose?

Voor deze techniek maken we gebruik van puur water, verkregen door omgekeerde osmose. Wanneer dit water over een oppervlak vloeit, lost alle mogelijke vervuiling op en zorgen we voor een streeploos oppervlak. Hiervoor is goed sproeien (10 bar), mechanisch borstelen en naspoelen nodig.
15-07-2020
1 min.
Marco Gielen
personeel, kantoorschoonmaak

Ervaren rot in het vak: interview met Marco Gielen (sales)

Marco Gielen startte op 1 april 2020 als sales advisor regio Limburg. Hij is nieuw bij Care, maar kent de sector door en door. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaak en is er helemaal door gepassioneerd. Wij luisteren even bij Marco hoe het is om als ervaren rot in het vak bij Care te beginnen.
11-07-2020
3 min.
Impact Corona
kantoorschoonmaak

De impact van corona op de hygiëne in bedrijven

Begin maart stromen de eerste verontrustende berichten binnen: corona heeft België bereikt. Twee weken later gaat België in lockdown. Het ene bedrijf moet de deuren sluiten. Het andere krijgt het drukker dan ooit. Maar welke impact heeft corona op de hygiëne in uw bedrijf? Hoe zorgt u voor een veilige werkomgeving? En welke rol spelen facilitaire bedrijven zoals Care daarin?
29-06-2020
3 min.
Nieuw Kantoorinrichting
innovatie, kantoorschoonmaak, duurzaamheid

Nieuwe kantoorinrichting: geef oude kantoormeubelen nieuw design

Bij Care houden we de vinger aan de pols van de nieuwste ontwikkelingen in facility management. De collega’s van ons zusterbedrijf NNOF zijn echte voorlopers in duurzame kantoorinrichting. Project Manager Simon Vandevoorde deelt zijn passie in deze gastblog.
22-09-2019
2 min.
Revolutionaire Techniek
innovatie, kantoorschoonmaak, duurzaamheid

Revolutionaire schoonmaaktechniek betekent einde van dweil

Een nieuw innovatietraject bij Care zorgt al meteen voor een doorbraak. Wie had gedacht dat schoonmaken helemaal opnieuw uitgevonden kon worden? Bjorn Van der Auwera (Operational Manager bij Care) vertelt ons er alles over.
28-03-2019
1 min.
Luchtkwaliteit
gezondheid, kantoorschoonmaak

3 actiepunten om de luchtkwaliteit in uw kantoor te verbeteren

Slechte binnenlucht in kantoren verlaagt de productiviteit en verhoogt het verzuim: "Zieke gebouwen maken mensen ziek". Goede redenen om luchtkwaliteit hoog op uw agenda te zetten als facility manager. In deze blog vindt u 3 haalbare actiepunten.
12-02-2019
3 min.