duurzaamheid, personeel

Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten

Voor duurzame sanitaire artikelen en diensten rekent Care op Mondo Spechim. Een gesprek met Product Manager Franckie Vermoere.
07-04-2023
3 min.
Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten
Blogheaderbeeld 1470X600 Duurzaam sanitair
Kenny Oben
personeel, kantoorschoonmaak

Een dag uit het leven van District Manager Kenny Oben

Kenny Oben is sinds 2009 in dienst bij Care en heeft dus al een mooie carrière achter de rug, met als hoogtepunt zijn recente promotie van Teamleader naar District Manager. We stelden hem enkele vragen en ontdekten waarom hij na twaalf jaar dienst nog altijd zo enthousiast is.
22-09-2021
3 min.
Veilige werkomgeving
personeel, gezondheid, cleanroom, kantoorschoonmaak

Een veilige werkomgeving is en blijft prioritair

Preventieadviseurs Johan Van Calster en Els Van Rijckeghem zijn dagelijks druk bezig om een zo veilig mogelijke werkomgeving voor de Care-medewerkers te creëren. Geen eenvoudige taak als je weet dat onze schoonmakers in meer dan duizend panden aan de slag zijn.
14-06-2021
4 min.
Klachten verbeteren schoonmaak
innovatie, kantoorschoonmaak

Klachten verbeteren kwaliteit van de schoonmaak

Voor Care zijn het leveren van hoge schoonmaakkwaliteit en een goede klantenservice prioritair. En daarbij hoort ook het correct opvolgen van klachten. Care gebruikt daarvoor het programma Phronesys waarbij elke melding rigoureus wordt opgevolgd en iedere klant nauw betrokken wordt. Zo voldoet Care ook aan de strikte ISO-normen rond kwaliteitsmanagement in de schoonmaak.
31-05-2021
4 min.
Michel Bakeroot
personeel, kantoorschoonmaak

Een dag in de leven van Calculator Michel Bakeroot

Michel Bakeroot startte in juni 2020 bij Care. Na een ongeveer een half jaar als Teamleader, maakte hij de overstap naar sales indoor. Wij luisteren even bij Michel hoe het is om op jonge leeftijd bij een schoonmaakbedrijf zoals Care te beginnen.   
19-05-2021
3 min.
Ties De Clerck facilitaire diensten
personeel, kantoorschoonmaak

Een dag in het leven van Ties De Clerck, verantwoordelijke facilitaire diensten

Ties De Clerck werkt al 23 jaar op het hoofdkantoor van Care in Deurne. Ze begon bij de computerreiniging onder Sien, haar zus. Op dit moment is Ties verantwoordelijk voor de contacten met alle onderaannemers. Wij luisteren even bij haar wat ze na al die jaren zo fijn vindt aan haar job.    
05-05-2021
3 min.
Waterlogic duurzame partner
kantoorschoonmaak, duurzaamheid, partners

Waterlogic duurzame partner voor drinkwatergebruik

Care zet al jaren volop in op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Waterlogic is daarvan een mooi voorbeeld. Het bedrijf verdeelt waterkoelers aangesloten op de waterleiding en gaat zo de strijd aan tegen plastic flessen.
09-03-2021
3 min.
Ecologische poetsproducten Alpheios
innovatie, kantoorschoonmaak, duurzaamheid

Ecologische poetsproducten en innovatieve schoonmaaksystemen veroveren werkvloer

Wist u dat Vive-producten naast het EU Ecolabel ook het cradle-to-cradle-certificaat hebben? En dat de Triple-T trolley binnenkort ook als elektrische poetskar verkrijgbaar is? Innovaties waarvan Care dankbaar gebruikmaakt.
23-02-2021
3 min.
Ontwikkeling Vakmanschap opleidingen schoonmaak
personeel, kantoorschoonmaak

Ontwikkeling vakmanschap garandeert betrokkenheid en kwaliteit

We belichtten eerder al de samenwerking met zusterbedrijf Alpheios, die Care voorziet van professionele kwaliteitsvolle schoonmaakproducten. Maar ook voor de vaktechnische opleidingen voor medewerkers op de werkvloer kloppen we bij Alpheios aan. Aan het woord Director Performance Solutions Mariska Binnemans.
23-02-2021
3 min.
Kwaliteitsproducten professionele schoonmaak
innovatie, kantoorschoonmaak, duurzaamheid

Alles start bij het gebruik van kwaliteitsproducten

De hoge kwaliteit die Care levert, is mede dankzij de samenwerking met sterke partners. Alpheios is daarvan een schoolvoorbeeld. Het is, net zoals Care, lid van de Vebego-familie. En waar Care instaat voor de schoonmaak van bedrijven, zorgt Alpheios voor kwaliteitsvolle poetsproducten en dito machines. Maak kennis met unitmanager Marc Peeraer.
05-02-2021
3 min.
Rosita Moerman Care
personeel, kantoorschoonmaak

Een dag in het leven van kwaliteitsmedewerker en projectmanager Rosita Moerman

Rosita werkt al 20 jaar bij Care. Ze begon als Teamleader regio West en groeide door tot projectmanager bij onze klant Barco. Een jaar geleden voegde ze ook kwaliteit toe aan haar takenpakket. Wij luisteren even bij Rosita hoe het is om zo gepassioneerd te zijn door de job.   
21-01-2021
4 min.