duurzaamheid, personeel

Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten

Voor duurzame sanitaire artikelen en diensten rekent Care op Mondo Spechim. Een gesprek met Product Manager Franckie Vermoere.
07-04-2023
3 min.
Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten
Blogheaderbeeld 1470X600 Duurzaam sanitair
Duurzame bedrijfskledij
innovatie, duurzaamheid

Duurzaamheid tot in de vezels van onze bedrijfskledij

Bij Care zit duurzaamheid in het DNA. Wij besparen water, steunen goede doelen in binnen- en buitenland, … Ook de keuze van de bedrijfskledij wordt hierdoor beïnvloed. We waren dan ook erg tevreden toen onze kledijleverancier INKA de New Wave Group voorstelde. Deze Noorse producent gelooft sterk in duurzame groei en past dus perfect bij onze waarden.
02-12-2020
2 min.
Catering Care partner Compass Group
innovatie, kantoorschoonmaak, catering, partners

Care voegt catering toe aan hun facilitaire diensten voor bedrijven

De kernactiviteit van Care Office Cleaning is kantoorschoonmaak. Maar wist u dat Care ook uw catering verzorgt? Daarvoor werkt het al acht jaar samen met Compass Group: zij maken lekker, gezond en duurzaam voedsel, met passie bereid. Het bundelen van hun krachten bleek een groot succes te zijn.
12-10-2020
3 min.
Onlinemeeting
innovatie, kantoorschoonmaak

Persoonlijk contact met de klant? Onlinemeeting blijft goede aanvulling

Efficiënt communiceren is geen sinecure tijdens corona. Ook bij Care rijst de vraag: hoe houden we menselijk contact met onze medewerkers én onze klanten? Online meetings blijken de redder in nood. Maar wat zijn nu de voordelen en hoe zorgen we voor communicatie op maat? Care maakt de balans op.
07-10-2020
3 min.
Functiedifferentiatie cleanroom reiniging
innovatie, cleanroom

Dankzij functiedifferentiatie bezorgt Care Expert Cleaning zijn klanten tal van ‘verborgen’ voordelen

Toen Care bijna 20 jaar geleden de vraag kreeg om schoon te maken in een farmaceutisch bedrijf, besloot het om zich daarin verder te specialiseren. Ondertussen is het aantal sectoren uitgebreid en nemen de schoonmakers zelfs taken over van laboranten proces-operatoren. 
29-09-2020
4 min.
Iclean documenteringsapp
innovatie, cleanroom

Vaarwel papierberg: volg documenten op via de iClean-app

Complexe schoonmaakprocedures, immense papierberg en talloze werkuren aan checken en dubbelchecken. Dat is een doorsneeweek voor Care Expert Cleaning in de sector waar GMP-regels van toepassingen zijn. Of liever: was een doorsneeweek. Want stilaan neemt de digitale app iClean de administratieve rompslomp over. Tot grote opluchting van alle betrokken partijen.
24-08-2020
4 min.
Telescopische Glaswas
innovatie, kantoorschoonmaak

Productkennis: hoe werkt telescopische glaswas met osmose?

Voor deze techniek maken we gebruik van puur water, verkregen door omgekeerde osmose. Wanneer dit water over een oppervlak vloeit, lost alle mogelijke vervuiling op en zorgen we voor een streeploos oppervlak. Hiervoor is goed sproeien (10 bar), mechanisch borstelen en naspoelen nodig.
15-07-2020
1 min.
Nieuw Kantoorinrichting
innovatie, kantoorschoonmaak, duurzaamheid

Nieuwe kantoorinrichting: geef oude kantoormeubelen nieuw design

Bij Care houden we de vinger aan de pols van de nieuwste ontwikkelingen in facility management. De collega’s van ons zusterbedrijf NNOF zijn echte voorlopers in duurzame kantoorinrichting. Project Manager Simon Vandevoorde deelt zijn passie in deze gastblog.
22-09-2019
2 min.
Revolutionaire Techniek
innovatie, kantoorschoonmaak, duurzaamheid

Revolutionaire schoonmaaktechniek betekent einde van dweil

Een nieuw innovatietraject bij Care zorgt al meteen voor een doorbraak. Wie had gedacht dat schoonmaken helemaal opnieuw uitgevonden kon worden? Bjorn Van der Auwera (Operational Manager bij Care) vertelt ons er alles over.
28-03-2019
1 min.