duurzaamheid, personeel

Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten

Voor duurzame sanitaire artikelen en diensten rekent Care op Mondo Spechim. Een gesprek met Product Manager Franckie Vermoere.
07-04-2023
3 min.
Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten
Blogheaderbeeld 1470X600 Duurzaam sanitair
Alpheios Innovatie
innovatie, kantoorschoonmaak, duurzaamheid

Tom Bosch, Sales Manager van Alpheios, over de toekomst en innovatie

Zusterbedrijf Alpheios voorziet Care van duurzame producten en materiaal. Lees hier welke innovaties Alpheios nog op de planning heeft staan.
29-11-2022
4 min.
European Cleaning and Hygiene Awards finalist Sustainability
duurzaamheid, innovatie

Care genomineerd voor European Cleaning & Hygiene Awards 2022

De European Cleaning & Hygiene Awards 2022 hebben Care genomineerd als een van de finalisten. Met onze doorgedreven duurzaamheidsfocus hopen we tijdens de prijsuitreiking in april in Brussel de nominatie in de categorie ‘Sustainability’ te verzilveren.
09-03-2022
3 min.
20220208 VR Bril Lin Businessbanner 02
cleanroom, innovatie

Hoe innovatie bijdraagt tot kwaliteit: smart headset

Op Airlocked in oktober verzorgden Ellen Van Der Plas en Justine Op de Beeck van Agidens Lifesciences een van de vele boeiende break-out sessies. Zij presenteerden de smart headset als innovatieve mogelijkheid voor validatie, als voorbeeld werden cleanroomtesten met betrekking tot deeltjestelling uitgewerkt. Vandaag gaan wij met hen even dieper in op de vraag hoe innovatie kan bijdragen tot kwaliteit, zowel voor het validatieproces als voor het eindproduct.  
07-03-2022
3 min.
Triple T voorbevochtigde doeken waterbesparing
kantoorschoonmaak, kwaliteit, innovatie

Schoonmaak kantoren duurzamer met de Triple T-trolley

De schoonmakers van Care werken met de Triple T-trolley, de Tesla onder de poetskarren. Deze ergonomische kar straalt professionaliteit uit en helpt met duurzaam poetsen. In deze blog leest u waarom de Triple T-trolley een aanwinst is bij de schoonmaak van kantoren.
22-02-2022
3 min.
Mobile Equipment
innovatie, cleanroom

Takenpakket Care breidt uit met reiniging mobile equipment

In de afgelopen jaren breidden de taken van Care Expert Cleaning stilaan uit. Ook de grootste farmaceutische klant van Care wees ons weer een nieuwe opdracht toe. Sinds november 2020 heeft Care dan ook een extra team ingezet om het mobile equipment te reinigen.
12-10-2021
3 min.
Innovatie Care
innovatie, kantoorschoonmaak, duurzaamheid

Care blijft investeren in innovatieve schoonmaaksystemen

In een vorige blog haalden we aan hoe belangrijk het is om kwaliteits-poetsproducten en -machines te gebruiken tijdens de schoonmaak. We gingen daarvoor in gesprek met Marc Peeraer, unitmanager bij Alpheios. Nu, enkele maanden later, breidt het gamma van Alpheios uit met enkele nieuwe innovaties. Tijd voor een update.
27-09-2021
3 min.
Klachten verbeteren schoonmaak
innovatie, kantoorschoonmaak

Klachten verbeteren kwaliteit van de schoonmaak

Voor Care zijn het leveren van hoge schoonmaakkwaliteit en een goede klantenservice prioritair. En daarbij hoort ook het correct opvolgen van klachten. Care gebruikt daarvoor het programma Phronesys waarbij elke melding rigoureus wordt opgevolgd en iedere klant nauw betrokken wordt. Zo voldoet Care ook aan de strikte ISO-normen rond kwaliteitsmanagement in de schoonmaak.
31-05-2021
4 min.
Ecologische poetsproducten Alpheios
innovatie, kantoorschoonmaak, duurzaamheid

Ecologische poetsproducten en innovatieve schoonmaaksystemen veroveren werkvloer

Wist u dat Vive-producten naast het EU Ecolabel ook het cradle-to-cradle-certificaat hebben? En dat de Triple-T trolley binnenkort ook als elektrische poetskar verkrijgbaar is? Innovaties waarvan Care dankbaar gebruikmaakt.
23-02-2021
3 min.
Kwaliteitsproducten professionele schoonmaak
innovatie, kantoorschoonmaak, duurzaamheid

Alles start bij het gebruik van kwaliteitsproducten

De hoge kwaliteit die Care levert, is mede dankzij de samenwerking met sterke partners. Alpheios is daarvan een schoolvoorbeeld. Het is, net zoals Care, lid van de Vebego-familie. En waar Care instaat voor de schoonmaak van bedrijven, zorgt Alpheios voor kwaliteitsvolle poetsproducten en dito machines. Maak kennis met unitmanager Marc Peeraer.
05-02-2021
3 min.
Resultaatgericht Poetsen
innovatie, kantoorschoonmaak

Resultaatgericht poetsen: schoonmaken wanneer het nodig is

Schoonmakers werken meestal volgens een vast werkprogramma: ze nemen elke ruimte onder handen, volgens voorafbepaalde frequenties en uren. Een alternatieve manier van werken is resultaatgerichte schoonmaak: daarbij bepaalt de schoonmaker op basis van de graad van properheid wat er moet worden gepoetst.
13-01-2021
3 min.