duurzaamheid, personeel

Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten

Voor duurzame sanitaire artikelen en diensten rekent Care op Mondo Spechim. Een gesprek met Product Manager Franckie Vermoere.
07-04-2023
3 min.
Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten
Blogheaderbeeld 1470X600 Duurzaam sanitair
Ecologische poetsproducten Alpheios
innovatie, kantoorschoonmaak, duurzaamheid

Ecologische poetsproducten en innovatieve schoonmaaksystemen veroveren werkvloer

Wist u dat Vive-producten naast het EU Ecolabel ook het cradle-to-cradle-certificaat hebben? En dat de Triple-T trolley binnenkort ook als elektrische poetskar verkrijgbaar is? Innovaties waarvan Care dankbaar gebruikmaakt.
23-02-2021
3 min.
Kwaliteitsproducten professionele schoonmaak
innovatie, kantoorschoonmaak, duurzaamheid

Alles start bij het gebruik van kwaliteitsproducten

De hoge kwaliteit die Care levert, is mede dankzij de samenwerking met sterke partners. Alpheios is daarvan een schoolvoorbeeld. Het is, net zoals Care, lid van de Vebego-familie. En waar Care instaat voor de schoonmaak van bedrijven, zorgt Alpheios voor kwaliteitsvolle poetsproducten en dito machines. Maak kennis met unitmanager Marc Peeraer.
05-02-2021
3 min.
Duurzame bedrijfskledij
innovatie, duurzaamheid

Duurzaamheid tot in de vezels van onze bedrijfskledij

Bij Care zit duurzaamheid in het DNA. Wij besparen water, steunen goede doelen in binnen- en buitenland, … Ook de keuze van de bedrijfskledij wordt hierdoor beïnvloed. We waren dan ook erg tevreden toen onze kledijleverancier INKA de New Wave Group voorstelde. Deze Noorse producent gelooft sterk in duurzame groei en past dus perfect bij onze waarden.
02-12-2020
2 min.
Kantoortapijt reinigen
kantoorschoonmaak, duurzaamheid

Productkennis: hoe gebeurt de reiniging van een kantoortapijt?

Ties De Clerck (Verantwoordelijke Facilitaire diensten) aan het woord: “Een propere vloer is een belangrijk aspect bij kantoorschoonmaak. Wij werken hiervoor samen met een tapijtenspecialist. Die biedt de keuze tussen regelmatige onderhoudsbeurten of een éénmalige grondige reiniging per jaar."
03-08-2020
2 min.
Nieuw Kantoorinrichting
innovatie, kantoorschoonmaak, duurzaamheid

Nieuwe kantoorinrichting: geef oude kantoormeubelen nieuw design

Bij Care houden we de vinger aan de pols van de nieuwste ontwikkelingen in facility management. De collega’s van ons zusterbedrijf NNOF zijn echte voorlopers in duurzame kantoorinrichting. Project Manager Simon Vandevoorde deelt zijn passie in deze gastblog.
22-09-2019
2 min.
Revolutionaire Techniek
innovatie, kantoorschoonmaak, duurzaamheid

Revolutionaire schoonmaaktechniek betekent einde van dweil

Een nieuw innovatietraject bij Care zorgt al meteen voor een doorbraak. Wie had gedacht dat schoonmaken helemaal opnieuw uitgevonden kon worden? Bjorn Van der Auwera (Operational Manager bij Care) vertelt ons er alles over.
28-03-2019
1 min.