21-1-2020

Werken bij Care is kansen krijgen: interview Stéphanie Van Acker (sales)

Bij grote bedrijven is het voor jonge werknemers niet altijd vanzelfsprekend om een verschil te maken. Omdat Care en de overkoepelende groep Vebego belang hechten aan de ideeën en het perspectief van de jongere generaties, krijgen werknemers de kans om deel uit te maken van Young Vebego.

Young Vebego is de organisatie binnen Vebego die zich specifiek richt op werknemers jonger dan 35 jaar. Zes keer per jaar organiseert Young Vebego een dag met workshops. Jonge werknemers bij Vebego ontmoeten elkaar dan en krijgen de kans om bepaalde vaardigheden verder te ontwikkelen. 

Interview Stéphanie Van Acker Young Vebego

Een van onze medewerkers, Stéphanie Van Acker, is amper 27 jaar oud, maar ze is een echte Care ‘ancien’ en werkt al meer dan vier jaar bij Care. Ze is de sales adviseur in Oost- en West-Vlaanderen. Haar jonge leeftijd staat haar ambitie niet in de weg: ze wil graag haar stempel drukken op de organisatie waarvoor ze werkt en werd daarom in 2019 bestuurslid van Young Vebego. 

Young Vebego focust zich sterk op drie O’s: ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen. De groep zal op termijn een denktank van Vebego worden, waarbij ze cases aanbrengt met een jonge, frisse blik. Die doelstelling is gepland in 2021. 

Het bestuur bestaat sinds mei 2019 uit vier nieuwe teamleden. Die nieuwe samenstelling betekent enerzijds dat de teamleden elkaar en de kneepjes van het vak eerst moesten leren kennen, maar anderzijds konden ze vol enthousiasme op een nieuwe bladzijde beginnen! Stéphanie is verantwoordelijk voor alle externe communicatie.

De teamleden werken niet alleen in verschillende Vebego-bedrijven, maar ook in twee landen: Nederland en België. Daarom houdt het team vaak videoconferenties en chats. Het bestuur is samengesteld uit twee mannen en twee vrouwen. Aangezien het bestuur een dwarsdoorsnede is van de medewerkers bij Vebego, vertegenwoordigt het de waarden van samenwerking, diversiteit en representatie. En de bestuursleden krijgen niet alleen de kans om hun steentje bij te dragen aan innovatie binnen Vebego, maar ook om samen te werken met collega’s met een andere achtergrond. 

Deel dit artikel:

Ook interessant voor u:

Het bedrijf

Care is een schoonmaakbedrijf dat al sinds 1974 actief is in de sector. In 1978 werd de organisatie ondergebracht onder de firma Cees Aerts Reiniging. Al snel veranderde de naam en vennootschapsvorm naar Care, een nationaal opererend bedrijf. Care werd al snel een vaste waarde in de top 10 ...

Meer weten over Care?