02-06-2020

Opstarten in Corona-tijd: interview Cato De Vos

Cato De Vos startte op 11 mei als Teamleader voor een grote Pharmaklant in Beerse. Wij luisteren even bij Cato hoe het was om te beginnen bij Care in volle Corona-periode…

 

“Ik heb Care leren kennen toen ik werkte bij Vio interim. Toen hielp ik schoonmaakmedewerkers zoeken voor het Expert Cleaning team. De communicatie verliep heel goed, Care klonk als een plezant bedrijf met een leuke sfeer. De focus op duurzaamheid en hoe er wordt omgegaan met het personeel, sprak mij enorm aan. Toen ik deze vacature zag, twijfelde ik niet om te solliciteren. Alles wat ik vooraf voelde, klopt nu nog steeds in mijn eerste weken dat ik hier werk. 

Het sollicitatieproces zelf is heel vlot verlopen. Het eerste gesprek kon snel doorgaan en het contact was spontaan. Ik heb mij totaal niet nerveus of ongemakkelijk gevoeld. Dit heeft er zeker ook voor gezorgd dat ik een goed gevoel had bij Care.

Opstarten in Corona-tijden is speciaal. Normaal is het bij mijn klant heel druk op de site, maar nu kom ik ’s morgens toe op parking die bijna leeg is… Het onthaal door Care was de eerste dagen wel goed ingepland. Dag 1 kreeg ik een rondleiding op locatie en werden de aanwezige collega’s voorgesteld. Een week later kon ik op het hoofdkantoor langsgaan voor de praktische uitleg en het algemene verhaal van de organisatie. Er was een  beurtrol voorzien om alle jobs van de collega’s te leren kennen. Op een week tijd heb ik zo al iedereen gezien waar ik in de toekomst dagelijks contact mee ga hebben. De sfeer zit goed, ik heb het gevoel dat ik de mensen na die paar uren toch al wat ken. Hierdoor voel ik mij op korte tijd al thuis. De echte opleiding gaat nog even duren, maar ik leer nu stap per stap alle veiligheidsregels.

Wat vind je tof aan de job?

Pharma is een sector die aansluit bij mijn opleiding als bachelor Medical Office Management. Ik ken de site in Beerse nog van vroegere bezoeken met de school. Voor mij is het belangrijk om een band op te bouwen met de klant en de schoonmakers. Als je voor 1 klant werkt waar je diepgang kan leggen in de job, dan lukt dat makkelijker. Alles is ook persoonlijker. Iedereen is hier heel vriendelijk en het wordt fijn om al die collega’s dagelijks te kunnen zien.  

Waarom zouden andere mensen moeten solliciteren bij Care?

Care heeft toffe jobs voor bedienden en arbeiders. Je krijgt er fijne collega’s bij en een toffe sfeer. Care is ook een bedrijf dat kansen geeft! Zelfs al heb je zoals ik geen eerdere ervaring als Teamleider, Care ziet het potentieel van mensen. En dat is heel mooi.

 

Wil je ook bij Care werken? Kijk op www.werkenbijcare.be voor de openstaande vacatures of solliciteer spontaan via deze link.