Great Place to Work

Bij de Beste Werkgevers van België

Vanaf onze eerste deelname aan het onderzoek "Beste Werkgever" (Vlerick Leuven Gent Management School en Great Place to Work Institute Europe) bevinden we ons bij de beste deelnemers.

Het is een bekroning van al onze inspanningen om onze schoonmakers een aangename job te bieden. We brengen het mooiste in hen naar boven. Dat komt ook onze klanten ten goede. Want tevreden en gemotiveerde schoonmakers poetsen net dat ietsje properder.

Respect en vrijheid om te ondernemen

Welzijn op het werk

We behaalden in 2010 als eerste en enige schoonmaakbedrijf in België een SA 8000-certificaat voor sociaal-maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering. Daarmee toonden we aan dat we aan de strengste internationale eisen voldoen in verband met welzijn op het werk.


Care blijft nog steeds werken volgens deze normen. Klanten hebben daardoor blijvend de garantie dat wij de rechten van onze werknemers respecteren.

Betekenisvol Werk

Wij onderzoeken de tevredenheid van onze medewerkers via een online tool die voor Vebego werd ontwikkeld. Zo kunnen we beter bijsturen waar nodig.

Tevredenheid medewerkers

Onze medewerkers getuigen

Ik ben trots op mijn job omdat wij waardering en respect krijgen van de laboranten. We halen het vuile lab-materiaal op en wat later brengen wij het proper terug, netjes op zijn plaats gezet. Daardoor verloopt hun werk vlot. Wij zijn een belangrijk onderdeel van hun goedlopende ketting. Sommigen laten dat echt blijken. Daarom trek ik elke morgen blij m'n schortje aan!

De mensen waar ik werk zijn tevreden om hun werkdag te kunnen beginnen aan een propere bureau. De WC's zijn netjes en de vaat is gedaan. Ik ben blij dat alles op orde is voor ik terugkeer naar huis. Alles is proper en netjes, en dat maakt iedereen content!

Ik zet mij elke dag in voor mijn collega's zodat zij zich thuis en op hun werk goed voelen. Het geeft mij een goed gevoel dan te horen dat ze glimlachend zeggen 'dank je wel voor de goede zorgen voor ons pand'!

Ik krijg heel vaak positieve reacties van “mijn” mensen op de werkvloer, ook complimenten. Dat maakt dat ik kan groeien als mens en genoeg feedback krijg om verder te ontwikkelen.

Ik tracht nieuwe contracten af te sluiten. Hierdoor zorg ik mee voor de creatie van jobs. Veelal voor mensen die minder kansen in de arbeidsmarkt hebben dan geschoolde mensen. Onrechtstreeks werk ik hier mee aan het welzijn van verschillende families.

Deel dit artikel: