duurzaamheid, personeel

Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten

Voor duurzame sanitaire artikelen en diensten rekent Care op Mondo Spechim. Een gesprek met Product Manager Franckie Vermoere.
07-04-2023
3 min.
Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten
Blogheaderbeeld 1470X600 Duurzaam sanitair
Blog Overname Personeel
kantoorschoonmaak, personeel

Veranderen van schoonmaakbedrijf met overname personeel

Als klanten kiezen voor Care als schoonmaakbedrijf, is Care verplicht om het personeel van het vorige schoonmaakbedrijf over te nemen. Waarom? Dat leest u hier.
18-03-2022
3 min.
Tania Schelfhout Care
personeel, kantoorschoonmaak

Een dag uit het leven van call agent Tania Schelfhout

Dagelijks nieuwe contacten leggen met bedrijven bij een werkgever die haar eigenheid respecteert. Voor Tania is dit al zo’n 10 jaar een zalige job. Als dedicated Call Agent bij Care legt Tania afspraken vast met potentiële klanten voor haar sales collega's in Vlaanderen. En dat doet ze met plezier …
28-02-2022
3 min.
Triple T voorbevochtigde doeken waterbesparing
kantoorschoonmaak, kwaliteit, innovatie

Schoonmaak kantoren duurzamer met de Triple T-trolley

De schoonmakers van Care werken met de Triple T-trolley, de Tesla onder de poetskarren. Deze ergonomische kar straalt professionaliteit uit en helpt met duurzaam poetsen. In deze blog leest u waarom de Triple T-trolley een aanwinst is bij de schoonmaak van kantoren.
22-02-2022
3 min.
Klantenrelatie kantoorschoonmaak Care
kantoorschoonmaak, klantgerichtheid

Goede klantenrelatie start met transparante communicatie

Care scoort jaar na jaar beter wat betreft klanttevredenheid. Daar hebben de voortdurende inspanningen op het vlak van transparante communicatie veel mee te maken. “Toch kan het altijd beter. Zo heb ik een ideaalscenario in mijn hoofd waar ik met Care naartoe wil streven”, vertelt Bjorn Van der Auwera, Operations Manager Office Cleaning. En daarover vertelt hij graag meer.
11-02-2022
3 min.
Hospitality Klantvriendelijkheid Care
kantoorschoonmaak, klantgerichtheid

Klantgerichtheid cruciaal bij poetsen van kantoren

Vroeger werkten onze schoonmakers meestal voor of na de kantooruren. Maar nu poetsen ze steeds vaker overdag. Op dat moment komen ze in contact met de medewerkers van de klanten, en met hun bezoekers. Daarom is het belangrijk dat onze schoonmakers een positieve houding uitstralen. Met de nodige hospitality. Wat we daarmee bedoelen? Dat lichten we graag even toe.
02-02-2022
6 min.
Annemieke De Bruyne Care
personeel, kantoorschoonmaak, cleanroom

Een dag in het leven van marcomverantwoordelijke Annemieke De Bruyne

Annemieke zorgt al bijna 7 jaar voor alle marketing en communicatie van Care en andere zusterbedrijven binnen Vebego België. Sinds 2015 beheert ze de kanalen op sociale media, bedenkt ze campagnes voor prospecten en sollicitanten en zet ze leuke duurzaamheidsacties op poten. Maar ook een deel van de interne communicatie neemt ze op zich. We gingen in gesprek met deze creatieve duizendpoot.
21-12-2021
6 min.
Made Blue Foto
kantoorschoonmaak, kwaliteit

Een liter voor een liter: proper water en hygiëne voor iedereen

Made Blue Foundation is een non-profitorganisatie die investeert in waterprojecten in landen waar de nood aan proper water hoog is. Om deze projecten te financieren, rekent Made Blue op bedrijven zoals Care. Want per verbruikte liter vuil water, ‘doneert’ Care een liter aan Made Blue.
13-12-2021
4 min.
ISO certificaat Care behaald
kantoorschoonmaak, kwaliteit

Certificaten VCA, ISO 9001 en ISO 14001 verlengd

Ook dit jaar doorstond Care succesvol de audits op het vlak van veiligheid, kwaliteit en milieu. Onze certificaten VCA, ISO 9001 en ISO 14001 zijn dus opnieuw een jaar geldig. Maar wat houden deze audits in? Waarvoor staan deze certificaten? En waarom zijn ze zo belangrijk? We vroegen het aan Kwaliteitsmanager Els Van Rijckeghem.
08-11-2021
3 min.
Innovatie Care
innovatie, kantoorschoonmaak, duurzaamheid

Care blijft investeren in innovatieve schoonmaaksystemen

In een vorige blog haalden we aan hoe belangrijk het is om kwaliteits-poetsproducten en -machines te gebruiken tijdens de schoonmaak. We gingen daarvoor in gesprek met Marc Peeraer, unitmanager bij Alpheios. Nu, enkele maanden later, breidt het gamma van Alpheios uit met enkele nieuwe innovaties. Tijd voor een update.
27-09-2021
3 min.
Kenny Oben
personeel, kantoorschoonmaak

Een dag uit het leven van District Manager Kenny Oben

Kenny Oben is sinds 2009 in dienst bij Care en heeft dus al een mooie carrière achter de rug, met als hoogtepunt zijn recente promotie van Teamleader naar District Manager. We stelden hem enkele vragen en ontdekten waarom hij na twaalf jaar dienst nog altijd zo enthousiast is.
22-09-2021
3 min.