duurzaamheid, personeel

Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten

Voor duurzame sanitaire artikelen en diensten rekent Care op Mondo Spechim. Een gesprek met Product Manager Franckie Vermoere.
07-04-2023
3 min.
Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten
Blogheaderbeeld 1470X600 Duurzaam sanitair
Sien De Clerck Care Expert Cleaning
personeel, cleanroom

Een dag in het leven van Sales Advisor cleanrooms Sien De Clerck

Sien De Clerck werkt al bijna 24 jaar op het hoofdkantoor van Care in Deurne. Ze begon in de uitvoering als Teamleader computercleaning en daarna stapte ze over naar sales. Eerst voor de diensten in kantoorschoonmaak en de laatste 5 jaar doet ze sales binnen de cleanroomsector. Wij luisteren even bij Sien hoe het is om zo gepassioneerd te zijn door de job.  
29-10-2020
4 min.
Luc Magette Care
personeel, cleanroom, kantoorschoonmaak

Een dag in het leven van Calculator Luc Magette

Luc werkt al 15 jaar bij Care met een tussenpauze van 2.5 jaar. Al die tijd was hij binnendienstmedewerker, de laatste 10 jaar verantwoordelijk voor de calculaties. Wij luisteren even bij Luc wat hij dagelijks doet voor bestaande klanten en prospecten. 
14-10-2020
5 min.
Functiedifferentiatie cleanroom reiniging
innovatie, cleanroom

Dankzij functiedifferentiatie bezorgt Care Expert Cleaning zijn klanten tal van ‘verborgen’ voordelen

Toen Care bijna 20 jaar geleden de vraag kreeg om schoon te maken in een farmaceutisch bedrijf, besloot het om zich daarin verder te specialiseren. Ondertussen is het aantal sectoren uitgebreid en nemen de schoonmakers zelfs taken over van laboranten proces-operatoren. 
29-09-2020
4 min.
Iclean documenteringsapp
innovatie, cleanroom

Vaarwel papierberg: volg documenten op via de iClean-app

Complexe schoonmaakprocedures, immense papierberg en talloze werkuren aan checken en dubbelchecken. Dat is een doorsneeweek voor Care Expert Cleaning in de sector waar GMP-regels van toepassingen zijn. Of liever: was een doorsneeweek. Want stilaan neemt de digitale app iClean de administratieve rompslomp over. Tot grote opluchting van alle betrokken partijen.
24-08-2020
4 min.
Complexiteit Cleanroom
cleanroom

De complexiteit van cleanroom reiniging

Care werkt in cleanrooms enkel met getrainde mensen die bereid zijn om deze strenge schoonmaak en desinfectiewerkzaamheden uit te voeren volgens de vooropgestelde SOP’s. Wij werken zij aan zij met de klant om de cleanroom onder controle te houden.
01-07-2020
1 min.
Opstart Cleanroom (1)
cleanroom

Waar moet u aan denken bij het opstarten van een cleanroom?

Een cleanroom op een doordachte manier laten bouwen en een goede basis geven om later op een kwalitatieve manier in te kunnen werken, is extreem belangrijk. Waar moet u dan op letten? Wij geven u enkele tips.
23-05-2019
1 min.